Mislim da se neki previše bave nebitnim ili manje bitnim podacima kao... tko je i zašto prodao danas ili “jučer” i koji su bili razlozi prodaje i slično. Zašto netko dugoorcno drži dionicu ili je kratkoročni spekulant.... to su neki osobni razlozi i individualne procjene koje nisu previše znacajne za (buduće) poslovanje, strategiju i outlook.
Treba vise poticati informiranje, analizu i misljenje potkrepljeno podacima i analitikom. U tom smislu pohvala ŠParici, Status-quo, Jasku, Mittku, Haviju i “drugarici” Kvark. Ispričavam se ako sam nekog zaboravio i nisam pojedinacno spomenuo....👍
Kolega, prije cca. mjesec dana ste u jednom postu rekli da vjerujete u oporavak bulk sektora, ali ne u obimu kao u 2007., možete li elaborirati zašto...evo prilike da i Vi pridonesete temi...vjerujem da Vaše mišljenje interesira većinu forumaša...
Tnx
Ja sam laik za brodarstvo. Mislim da je ugljen kao energent definitivno “out”, a mislim i da je ekonomija od tog doba “malo evoluirala” prema tehnološkim inovacijama i višem stupnju dodane vrijednosti. Potrebno je manje bazične iinfrastrukture odnosno mislim da Kina kao glavni generator nekdasnje potražnje danas nema tolike potrebe za bulkom u dugom roku. To ne znaci da bulk i vozarine neće snazno rasti, samo mi se cini da taj nesklad između ponude i potražnje brodskog prostora neće imati onu magnitudu koju je imao prije 15-tak godina. To je samo misljenje bez nekih konkretnih argumenata.
Laici bi rekli (prevedeno na njima najsugestivniji jezik): Možda nećemo “vidjeti ATPL” na 3 tisuće kuna, al bi je mogli dočekati na tisuću. Naravno, iz trenutne točke gledanja tesko je to predvidjeti, ali meni ne izgleda nemoguce, u dugom roku.