+ATPL po 516kn
aj imaj me u vidu idući tjedan tamo oko 495, ako već nisi prodao, a mogao si, samo mi je čudno da još nisi objavio
+ATPL 520 kn
Nema prodaje ovo držim.........do barem +10%
+ATPL po 516kn
aj imaj me u vidu idući tjedan tamo oko 495, ako već nisi prodao, a mogao si, samo mi je čudno da još nisi objavio
+ATPL 520 kn
Nema prodaje ovo držim.........do barem +10%
mogo bi. al nisam shvatio dal se odbijamo prema gore ili prema dole
ako ja dobro čitam ovaj graf Crobexa,a koliko vidim lagano zavrće i spreman je opet testirati psihološku granicu
Pa red je i da mi osjetimo bare 1/3 valuacija dionica kakve vladaju na Zapadu.
Ispada po današnjem trgovanju s obzirom na količinu protrgovanih dionica i pad cijene da je ATPL najviše pogođena dionica na ZSE iako im fundamenti stalno rastu.Čini se da ovdje imamo najviše dioničara koji su odlučili prodati svoje dionice iako fundamenti sugeriraju suprotno.
Po meni s obzirom na dobit koju ostvaruje trebala je biti na 1500kn...ispada da tržište više cijeni TPNG, iako nije zaradila za papar dvi godine.
+ATPL po 516kn
Ne brini, sada će radnička klasa od 15 pa do 16h udarat po bidu i to vam je to za danas.
EDIT: Naš CROBEX je na razinama od pred Coronu, a BDP( nominalni) je nekih cca 10% veći nego tada, rekao bi cijene dionica imaju uporište u ekonomiji.
Sutra bi mogao biti jači odbijanac, ha ekipa recite da je tako???
Opet ne razmem ovu ponudu na Đuri od 1,5-2kn, a ne razmem i imate dionicu što ne iskoristi kupce i prodajem im...
Slavonski Azovstal se brani do zadnje dijonice, svaka im čast
Pa ovo nije dobro, jer se ponavlja iz dionice u dionicu....ljudi pogube pare bez veze sa ovakvim kupnjama. Zar im ne bi bilo bolje uplatit ljetovanje negdi otić sa ženom sedmicu dana,...poslin će biti svatko kriv...
Opet ne razmem ovaj bid na Đuri od 1,5-2kn, a ne razmem i imatelje dionica što ne iskoriste kupce i prodaju im...
Ono što mene ovde veseli je što svaki dan sve manje dionica se nalazi van TOP 10, tako treba uzeti u obzir da dioničar br.5 i 6 imaju i van TOP 10 još cca 12000 dionica...
Fizičke osobe drže nekih cca 45000 dionica, od toga 30 najvećih 22500 dionica, od prestalih mali računam da nekih cca 2000 dionica uopće ni nije registrirano kod nekog brokera.
Saponija u nastajanju...
Čuj kupuju pri cijeni od 0.50-0.55 BV-a....da nije ovakva volatilnost vani, uvalio bi sve što imam u ovu dionicu i prst u uho...pratim ovu dionicu jako...
Ništa nije sigurno ali jedan od razloga zašto sam u Lplh je struktura dioničara.
Velik udio su lokalni. Pogledajte i u top 10.
Tu ne treba Hanfa.
Baš zato je mogući problem. Svi kao znaju a onda joj.
Ali svako dionica sa budućim potencijalom.
Imaju velikih problema sa profitabilnošću, nešto poput JDRN. Ne znam koji je problem sa tim škverom da ne mogu zarađivat novac, dugova prema bankama skoro ni nemaju.
Koja zelenjava ? Upravo sam pogledao Ameriku, Dow Jones je trenutno preko 3% u minusu, 1000 bodova, S&P preko 3,5% u minusu, a Nasdaq čak i preko 4% u crvenome. Prenapuhana tržišta, rast cijena energenata, rat u Ukrajini i inflacija su ogromna prijetnja tržištima i ne bi me čudila skora recesija. Ne može ni ZSE ostati imun na ova podrhtavanja.
To, to...."nije odavno" netko širija crnjake, taman da mi se pokvari večer i odem nemirno spavat...
Jel još netko ljut na sebe što nema keša na brokerskom? 😬😬 Ova situacija s KODT danas me je baš bacila u depru. Gledam... 2.500 kn cijena na asku. Ak si kosu nisam počupao. A novci na tekućem propadaju.. Uh što sam ljut na sebe.
ja čekam na 2460kn povlaštenu, iskrcavanje nije gotovo, ne treba brzat...
Dobronamjerno upozorenje za Đuru, ne kupujte trenutne dionice za iznos veći od 25 lipa, jer već vidim počeli su danas stručnjaci preplačivati dionicu x9. Pa će im poslin biti svako kriv...
Koliko tu ima dodavanja, smanjivanja puta cini mi se da si puno i reka
Nominalni iznos trenutnih dionica će biti 20 lipa, pa onda ide okrupnjivanje 50 trenutnih dionica u jednu, koja će imati nominalnu vridnost 10 kn.
Dakle umjesto 20 lipa, stavio sam 25lipa, čisto neka realna tržišna cijena koja će tada biti i koja ne bi trebala njezinim imaocima stvoriti gubitke...
Ovi što su danas kupovali, najblaže rečeno nisu baš svoji...
Dobronamjerno upozorenje za Đuru, ne kupujte trenutne dionice za iznos veći od 25 lipa, jer već vidim počeli su danas stručnjaci preplačivati dionicu x9. Pa će im poslin biti svako kriv...
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/DDJH/GS-DDJH-65216ea4084a3082a047f95ffabd80c2.pdf
Ova ZSE je tragedija.
Zašto???
Pri cijeni od 18,20 kn., 751 miljun kuna je market cap. Još skupo.
Dalekovod od 3 kn do 8 kn je vozio Maestro, reklo bi se
Ovdje imamo vagone na sporednom kolosjeku
Ja bi rekao da je maestro vozio od 133kn na 17kn, dok se čekalo 1000kn po dioni....svaka mu čast
Ja ne znam zašto se ulaže u ovu dionicu???Želite pogubit pare???