Na drugom forumu su danas komentirali o možebitnom uskoro planiranom dokapu istog, pa je možda povezano, ne znam
just sayin'
Bio bih zahvalan, jer ne mogu naći.... na kojoj temi??
Ne možeš naći kada ne postoji.
Na drugom forumu su danas komentirali o možebitnom uskoro planiranom dokapu istog, pa je možda povezano, ne znam
just sayin'
Bio bih zahvalan, jer ne mogu naći.... na kojoj temi??
Ne možeš naći kada ne postoji.
TPNG danas, no comment
just sayin'
To mi već spada u domenu druka, da se dokupi što jeftinije. Iako i sam dokap, ne vidim kako bi umanjio vrijednost trenutnih dionica, dapače sa "potencijalnim" dokapom mogu kupiti samo još koji tanker, u protivnom ne vidim što će im. Tako da to nije niakkvo objašnjenje.
TPNG danas, no comment
HPB-ovci uživajte u svojih 5 minuta...
...5 minuta
![]()
pa tek je na 0,52 bv a tehnički trend je kao iz knjige...kolega moj, znam da si prikratio ako ne i izašao ali mislim da fundamenti + tehnička daju jedan vrlo vrlo stabilan dojam i i da će ovaj trend trajati mnoogo duže od 5 minuta
Kolega to se kolokvijalno kaže 5 minuta...da prodajem i dokupljujem stalno, ali održavam broj dionica HPB u portfelju istim. U petak i danas nisam prodavao ništa, čekam da vidim dokle će ići, odnosno gdje je nova zona potpore i otpora.
EDIT: Vidim da su neki požurili i prosuli se po BID-u
Display MoreHPB
Jučer smo vidjeli breakout, a ovo danas izgleda kao nastavak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. HPB apdejt
Mašala! Moram revidirati target
. Nakon ovakvog silovitog poteza za očekivati je i nastavak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Gospon Mittko evo je dionica probila target od 660kn, jel smo sada kao Magelan u neistraženim vodama ili se već ima novi target???
HPB-ovci uživajte u svojih 5 minuta...
EDIT: Ne kužim ovoga što se maloprije istresao po TPNG bidu...
Nisam nikad gledao te docking portove ali cini mi se da je sve na slici, baseus je kvalitetna kineska firma, neke portove jos dobijes s monitorom, zakrivljene ekrane nisam gledao, ja iman trenutno dva od 27, kod ekrana je uvik najbitnija kvaliteta slike, a to prati cijenu, danas ti oledovi postaju sve jeftiniji kakav je za radit ne znam ali kazu da jeftiniji oledovi imaju problem kad je svjetlost u prostoriji jaka tu odnosu na ips osim ako oled nema veliku brightness da to kompenzira, postoje stranice koje dosta dobro obradjuju testiranja monitora tipa http://www.rtings.com i opet ovisi oce se ekran korisit i za gejming pa onda treba jos neke stvari gledat.
Što ti se čini od ovoga čuda Asus ROG Strix XG43VQ https://rog.asus.com/monitors/above…x-xg43vq-model/
Može ga se naći za 6150kn
Bogami evo opet BCTI ide gore danas za 6.89%....samo ova zadnja 3-4 dana imamo rad index-a od gotovo 25%
Šteta što je petak...
Da, da se ne izgubi momentum. Lako moguće da ovo ide preko 700kn do kraja godine. Meni pari da je ovome danas kao bilo priša da što više dionica dokupi,bar se tako ponašao. Kao da nešto zna, što ni ne znamo...
Bogami...evo HPB završio dan na 655 kn....
Ne kužim ove što prosipaju po 620kn, vratili se sa posla i hoće napraviti što????
Nisu u pitanju avioni nego je u pitanju cijena aviona. Kome je otišlo 200 miliona eura našeg novca u džep ?
28.5.2021 Vlada Hrvatske nabavit će 12 polovnih francuskih višenamjenskih borbenih aviona tipa Dassault Rafale F3R po cijeni od 999 miliona eura, objavio je u petak hrvatski premijer Andrej Plenković.
'Cijena nabave višenamjenskog borbenog aviona, kao što smo i ranije komunicirali iznosi 999 milijuna eura odnosno 7.527.481.560 kuna. Ukupni iznos koji je jučer komuniciran na sjednici Vlade uz dogovorenu cijenu obuhvaća i iznos PDV-a koji se sukladno Zakonu mora obračunati na novu robu i usluge te se u konačnici uplaćuje u Državni proračun Republike Hrvatske. Usto je u cijeli iznos uračunata i klauzula o očekivanoj indeksaciji cijena', stoji u odgovoru MORH-a.
I ne radi se o samim aparatima već: The total package offered costs €1 billion (including weapon systems, spare parts, logistics and training)
Stvara se fama oko ničega. A sada dosta spamanja po temi.
Trebalo je avionima pogurat ulazak u schengen i eurozonu, već jučer su sve zemlje članice dale zeleno svijetlo za schengen. Avioni će kroz nekoliko godina biti isplaćeni kroz uštede na kamatama cijelog gospodarstva ,radi ulaska u eurozonu.
Vidim neke dogovorene brzopotezne transakcije na TPNG po 43kn, 1000 dionica...i mislim jučer je bila ovakva transakcija od 1500 dionica. Vjerovatno je toga bilo još dosta, ali nisam sve upratio. Neka preslagivanja potiho se odvijaju, zato i ova čudna šutnja.
Netko je bio hrčak na 600 - 610 i cijena je morala gore.
Da, lik je počistio cijeli ask, a da ga nije ni taknuo, već su oni došli njemu.
Jel ovo krenio HPB na nove visine ili je samo lažni alarm???
Koje otvaranje trgovanja jutros na ZSE
Ja ako dobro vidim, naslov ovog threada nije dobar. BCTI umjesto BTCI.
Hehe točno, taj vražji bitcoin radi diverzije stalno...evo BCTI i danas porastao za ČAK 9.50%. U dva dana porast od 108 poena.
Prodao nešto HPB po 610kn i sa njime kupio ATPL po 385kn...treba jesti, makar burek sa jogurtom hehe
Šta je ovo na TPNG svi se gledaju preko nišana, a nitko nema muda zapucati?! Ovo pari ko Božićno primirje za Božić 1914,kada su Nijemci i Britanci na Zapadnom frontu, zajedno slavili Božić heheehhe