1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Marin83

Posts by Marin83

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Marin83
    • February 14, 2022 at 2:50 PM
    Quote from StatusQuo
    Quote from Hrx84

Je li došla kakva vijest prije sat vremena pa okrenulo u zelenilo

Je, da pada kisa pa da se vojnicima ne da izlazit na kisu ;(

Sateliti su snimili da ruske poljske kuhinje dime, što će reći da je vrime ručka, a zna se da poslije ručka treba prileć...

Navodno se kuva fažol, a za piće je votka.

rsz_saint-petersburg-russia-january-12-2018-military-field-kitchen-in-winter-on-epiphany-day-pk9kxw.jpg

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Marin83
    • February 14, 2022 at 2:31 PM
    Quote from link777

Dok se situacija ne smiri ne kupujem, a prodaja je postala opcija. :rolleyes:

Sve naopako ^^

• Marin83
    • February 14, 2022 at 2:25 PM
    Quote from Moller
    Quote from Marin83

Stvarno dobar dan, nakupovao se par stvari po cijenama po kojima do jutros nisam ni sanjao...ja sam zadovoljan današnjim danom, jednoznamenkasti minus , budi u meni pohlepu ne strah.

eno su i kokotičeka očerupali, valjda su mislili biti će za juhicu, izgleda će sada onako goljuždrav morati skakati

hehehhehe...kako je onaj maknuo veliki nalog sa HPB aska, čim je postojala mogućnost da cijena klizne dole, strogo kontrolirane dionice hehehe

• Marin83
    • February 14, 2022 at 2:03 PM

Vidim DAX se oporavio 250 bodova od dna jutros...Švabe već u predgrađima Kijeva,blitzkrieg ^^

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • February 14, 2022 at 1:50 PM

Quote from Moller

o nedjeljom odmorite :thumbup: :)

Koji st vi zajebant hahahhaa :thumbup: :D

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • February 14, 2022 at 1:31 PM
    Quote from Moller
    Quote from Marin83

"tako sam najviše kupovao na dan kada je u ZG bio potres" :)

Da u pravu ste, sutradan je bio potop :thumbup: , očito dugotrajna memorija nakon dvi godine počinje lagao blijedit. Nije ni čudo da ne povežem što napišete, misli i oči su mi na ZSE gledalici...uz to dogovaram kad ćemo se naći za potpisati predugovor...

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • February 14, 2022 at 1:26 PM
    Quote from Moller

taj dan bio je nedjelja i ja vam vjerujem ^^

"prethodnih dana" kolega, bolje čitajte...uostalom znate na što mislim.

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • February 14, 2022 at 1:09 PM
    Quote from Meri
    Quote from Marin83

+ATPL po 400 i 402kn...to je sve što sam danas uboja od rasprodaje na svi dionama, nije nam burza baš strašljiva...

Ništa treba pričekat ove što se bude u podne i ove što dolaze sa posla u 3-4 ure popodne...

jesi proda?

Heheh jesam bio u pravu što sam prethodnih dana prodavao,, odmah poslije kupnje, jednostavno nisam imao niti malo ok filing...danas mi je filing ok...dobro ja sam čudan što je god veći raspad na burzi ja sam mirniji, tako sam najviše kupovao na dan kada je u ZG bio potres, kada je bio sveopći potop ZSE-a.

• Marin83
    • February 14, 2022 at 1:02 PM

Stvarno dobar dan, nakupovao se par stvari po cijenama po kojima do jutros nisam ni sanjao...ja sam zadovoljan današnjim danom, jednoznamenkasti minus , budi u meni pohlepu ne strah.

• Marin83
    • February 14, 2022 at 12:07 PM

Naravno, bidenu je potpora samo 37%, pa kemijaju nešto da je dignu.

• Marin83
    • February 14, 2022 at 11:57 AM
    Quote from NaBiduAsku

utihnula i trgovina. sad kad krene nuklearni krško bit će drž ne daj.

Valjda vam je svima jasno da gro ruske nafte i plina za Europu ide preko Ukrajine i Bjelorusije....a ona plinovod preko crnog mora, doslovno ga može zaorati sidrom jedna ukrajinska kočarica...

• Marin83
    • February 14, 2022 at 11:50 AM

što je junaci, utihnuli ste svi:)

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • February 14, 2022 at 11:11 AM
    Quote from Marin83

+ATPL po 400 i 402kn...to je sve što sam danas uboja od rasprodaje na svi dionama, nije nam burza baš strašljiva...

Ništa treba pričekat ove što se bude u podne i ove što dolaze sa posla u 3-4 ure popodne...

+VLEN po 11,60 kn

+ARNT po 286 kn

Počeli se buditi ovi što spavaju do podne.

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • February 14, 2022 at 10:43 AM

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Marin83
    • February 13, 2022 at 10:57 PM

Prijetnja nuklearnim oružjem je pokazatelj slabosti, ne snage.

• Marin83
    • February 13, 2022 at 9:12 PM
    Quote from goldfinger

Ne znam čemu čuđenje. Ukrajinci i bjelorusi nisu nisu postojali dok komunisti nisu crtali granice

Naravno da su postojali, odnosno razvijali su se kao zaseban etnitet od slavenskih plemena koja su bila pod Mongolima.

Bjelorusi su nastali od pravoslavnih slavenskih plemena po vlašću Litve, Ukrajinci od pravoslavnih slavenskih plemena pod vlašću Poljske, dok su Rusi razvili svoj zaseban identitet pod Mongolima. Nemoj molim te su srbijansku propagandu gutati. Nitko nije nastao od nikoga, već su se sva tri etnosa razvijala zasebno, nakon propasti Kijevskog Rusa.

1280px-Irp1569.jpg

• Marin83
    • February 13, 2022 at 4:57 PM
    Quote from Laudator
    Quote from Kadisibil91

A tko je s tolikom količinom na asku? Mirovinac preko nekoga ? 17227 komada nebi trebao imati nitko od bivših zaposlenika.

Dakle, kada se špari ispucaju i cijena potegne naš junak će maknut ovih 17k. Ajde pa da doživimo da netko dobije kaznu od Hanfe.

Ovde je evidentno da mirovinac želi prvo otkupit preostale dionice od malih dioničara po velikom diskontu, pa će tek onda napucat cijenu na 18-20kn.

• Marin83
    • February 12, 2022 at 11:58 PM

Rusi nisu mogli ništa Ukrajini 2014, a kamoli što mogu danas i to nakon što je Ukrajina obučila 200k profi vojnika(i još toliko rezervista) koji su usput i veterani rata u Donbasu. Ukrajina 7-8 godina ozbiljno ulaže u svoju vojsku, uz to dobili su par milijardi dolara vojne ino pomoći.

Sukob sa Rusijom treba bezličnoj američkoj administraciji koja želi ispeglati nepostojeći imiđ Bidena, imaju svaki dan 3k mrtvih od corone, inflaciju od 7,5%, sranje koje su napravili sa američkom južnom granicom i povlačenjem iz Afganistana, te Trumpa koji im stalno puše za vratom željan osvete.

Također i ovo nedavno ubijanje ISIS-ova čelnika kako bi se Bidni prikazao kao odlučan predsjednik je bio totalni fijasko, sa desetak mrtvih civila I srušenim američkim helikopterom.

• Tankerasi strani i domaci

• Marin83
    • February 12, 2022 at 6:15 PM

Ako ne ostvare dobit u 4Q, kada je BCTI iznad prosječne razine od osnivanja TPNG onda nikad ni neće ostvarit više dobit....uz to su vidiš mora biti i Dalmaciju ugovorili na 16k dolara....tako da bi na samo ova 3 broda pod ugovorom ovako odokativno na godinu trebali zaradili 25-30 milijuna kuna...

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Marin83
    • February 12, 2022 at 4:15 PM

Uostalo kada je BCTI prošlo ljeto bio cca 400, ekipa je kupovala dionicu po 48kn, meni je to bilo suludo...danas kada BCTI oko 640, a cijena 39kn vi meni zamjerate optimizam, koji je zapravo oportunizam.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt