1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Marin83

Posts by Marin83

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • March 1, 2022 at 4:01 PM

-prodao 10% HPB po 780kn(imam ga masu u portfelju)

-prodao 30% ATPL po 427kn( smučili mi se ovi što jedno pišu, drugo rade)

-uspio ubost nešto malo, malo LKPC po 515kn

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • March 1, 2022 at 1:33 PM
    Quote from Moller
    Quote from Marielena

Ako bude jos samoubojica iducih dana, morati cu u banku i sve all in u Atpl🙈🙃

Na sto te natjeraju🤔

i ja idem baš fizički u banku, treba podignuti nešto gotovine, prije nego hakeri sve ponište, pa ti onda dokazuj što si imao, samo ne znam da li da uzmem i malo kovanica, da mi ne odnese udar, a one su opet opasne jer će se nakupiti radioaktivnosti, stvarno smo u gabuli

Ja sam eura u papiru ostavio dovoljno doma, sad bi trebalo kupiti barem dvi boce plina, šećera, ulja, brašna, tjestenine, raznih konzervi, suhomesnatoga, slatkoga, nalit tank u autu do vrha, tablete joda ne bi bilo loše nabavit, te puno alkohola(najskupljeg) trebat će vam da eutanazirate mozak kada krenu rokat nuklearke, i tako te stvari:)

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Marin83
    • March 1, 2022 at 10:19 AM

Omjer dug/kapital 54%....godinu dana prije je bio 170%....ovo je sad zdrava tvrtka koja nema veze sa onom od prije godinu dana..

• Marin83
    • March 1, 2022 at 10:12 AM
    Novac u banci i blagajni 133.414.000

• Marin83
    • March 1, 2022 at 10:07 AM
    Quote from tizian1
    Quote from Mrcash

izvješće je već bilo uračunato u cijenu , kao i svaku put dosad .rusko pitanje je problem, nemojte biti naivni i očekivati čuda. Dok se to ne riješi, nema u dionicama sigurnosti .

Ovakvo izvješće sigurno nije bilo uračunato u cijenu jer je puno bolje od očekivanja.

A perspektiva je vrlo dobra...

sa petnast milijuna kuna dobiti je diona bila na ovim razinama od 400kn, a sada sa pola milijarde kuna dobiti, ista meta isto odstojanje...i onda se čudite zašto dionice na ZSE slabo rastu...

• Marin83
    • March 1, 2022 at 10:01 AM
    Quote from Laudator

Ajde shvatio bi da su napucali cijenu preko 500 ali ovo mi je najobičniji kukavičluk.

Naravno, ja sam očekivao 500kn i zatvaranje danas na 470kn, ali ovo :D

• Marin83
    • March 1, 2022 at 9:37 AM

Koji kokošari užas :rolleyes:

I onda se čudite zašto dionica ne raste...

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Marin83
    • February 28, 2022 at 11:53 PM
    Quote from Ledica

https://www.nacional.hr/ekskluzivno-vt…sko-vlasnistvo/

Kad je grupa Borg izbila OMF-ovima cca 800 milijuna kuna u dionicama nisu digli glas, a sada bi trebali biti kupci spasitelji, da čovjek ne povjeruje.

Pomalo treba vidit, vjerovatno se radi o velikom diskontu...

• Tankerasi strani i domaci

• Marin83
    • February 28, 2022 at 8:08 PM
    Quote from brajakica

Najveci popusti su bili na iransku naftu.

Od danas rusi daju najvece popuste.

Zapamtit ce rusi dan kada su izvrsili agresiju na ukrajinu.

India buys 6 million barrels of Russian Crude Oil this week, most bought in last 3 years.

Oil was loaded at Novorossiysk Black Sea Port.

Crude was bought at >$10/ bbl discount. Highest discount offered since March-2020 Price wars.

Display More

Kolegice komentar na 50% rast BDTI u zadnja dva radna dana... :) Ljuti me jer nitko nije ni trznio na ovo...

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Marin83
    • February 28, 2022 at 7:51 PM
    Quote from Tozci
    Quote from Marin83

...ne znam da li osim ATPL imamo jedan ok FI na ZSE-u U 4Q…

Ovako na prvu MDKA, ZABA, ERNT…

ima ih :)

To su sve dionice koje su odradile rast, mogu samo dole....

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Marin83
    • February 28, 2022 at 7:50 PM

Ovo je najvažnije, jer smanjuje mogućnost novih kostura iz ormara:

ž

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Marin83
    • February 28, 2022 at 7:34 PM
    Quote from diokidina
    Quote from Marin83

I ovde loš FI u PM.... :cursing:

Ne trebas bit psiholog, a da ne primjetis da si prodao Vlen.

Da, bar jesam kolega....al nisam Imam nekih 10000 eura u Lencu..ne znam da li osim ATPL imamo jedan ok FI na ZSE-u U 4Q...očekivano sam nekih 3-4 milja kuna dobiti za ovaj zadnji kvartal, čisto da podrži trenutnu cijenu...

• Marin83
    • February 28, 2022 at 7:32 PM
    Quote from diokidina

1Q 2022. ce bit u povijesnom plusu.

Osim ako ne dolet koji ruski projektil u Lenac X/

• Marin83
    • February 28, 2022 at 7:08 PM

I ovde loš FI u PM.... :cursing:

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Marin83
    • February 28, 2022 at 7:02 PM

ADPL bi mogao radit skafandere, ako krenu rokat nuklearke,te šatore za izbjeglice, a PODR dnevne gotove obroke za vojsku.

• Marin83
    • February 28, 2022 at 6:53 PM

I sad sutra odma na 500kn krenite sa termobaričkim bombama po bidu... :rolleyes:

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Marin83
    • February 28, 2022 at 6:51 PM
    Quote from KultLicnosti

Pišu engleske novine da je od anboličnih steroidia postao pre-agresivan. Imali ko da prokomentira? A paranoičan je valjda po rođenju.

Nema to veze ako ih uzimaš u količinama koje organizmu trebaju...to bi trebali uzima svi muškarci poslin 40-50 godine, ne znam zašto se doktori opiru to davat...ali će ti zato dat hormone da ti sise narastu i to nije opasno jelte ^^ , sve izokrenuto, gore je dole, crno je bijelo.

• Marin83
    • February 28, 2022 at 6:40 PM
    Quote from barbosa 2.0

je nikad nisam rekao da dionica ne valja ali da sam sa gubitkom kvartala razočaran, to jesam i to bez obzira kako je isti nastao

I ja isto, jer smo izgubili jedan kvartal...ali i dalje banka posluje bolje od ZABA-e i ima najveću dobit IKAD, a ZABA-i još visi mač nad glavom od Švicaraca.

Također nisam uopće zadovoljan sa FI svih ostalih dionica, osim ATPL, još ovaj Putin i svašta nešto, uopće ne želim ni razmišljat više...

Quote from Philidor

Postoji li bolja godina za razrijesiti ovakve stvari ako ne ova (ionako) rekordna godina?

Upravo tako :thumbup:

• Marin83
    • February 28, 2022 at 6:29 PM
    Quote from barbosa 2.0

kol Marin83, ako su kosturi nastali za agrokora onda su se morali i izbaciti i odmah poslje agrokora i koliko se sjećam tada se nešto i otpisivalo a nova uprava je tu već 3 godine i do kada to bi to "nova" još trebalo trajati

Nisu morali, ako je dio potraživanja pretvoren u vlasnički udjel u Fortenovi.

Ajmo ovako prije se nenaplaćeni dospjeli dugovi nisu otpisivali, već se očito samo pretvarali u vlasničke udjele(ono što se moglo)...nova uprava se rješava udjela u drugim firmama koje nemaju nikakvu veze sa bankinom osnovnom djelatnošću...dakle radi se o punokrvnom čišćenju bilance, ništa se nije prominilo, samo je sad sve transparento, nije banka ništa izgubila lani, preklani...to je izgubljeno pitaj Boga kada.

Ovo je dobar znak čista bilanca znači da se banka može ponuditi zanteresiranim kupcima...ako netko misli da banka loše posluje( pazi posluje bolje od ZABA i sa uračunatim lošim 4Q), i sad mi dolazi ekipa i priča mi da dionica ne valja...

EDIT: Pretpostavljam da je jedan dio potraživanja HPB prema Agrokoru pretvoren u vlasničke udjele u Fortenovi, te očito sada HPB i to prodaje...dakle rješavaju se starih kostura i svega onoga što nema veze sa osnovnom djelatnosti, Spačva, Optima, Agrokor...

I usprkos svemu banka ima najveću dobit IKAD!(ako griješim nema ne neko ispravi)!

• Marin83
    • February 28, 2022 at 6:18 PM
    Quote from tizian1

Da, otvaranje je na 500, a kaj drugo ^^ ^^ ^^

Ovo ako do sride ,četvrtka ne odleti do 600-700kn, nema ništa od ove dione...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt