Padne dionica u jednom danu 5% odma panika na cilom forumu, a što bi bilo da rokne 20%,bacali bi ste se sa zgrada...:D
Posts by Marin83
-
-
Auu ode PTKM u 3pm...:)
-
Dokupio TPNG po 41kn.
-
Evo TPNG na 41kn hehe
-
Ja malo i danas kupija po 66,80kn.
Trenutno se završava remont postrojenja u Petrokemiji i lagano se pokreću pojedini pogoni. Koliko su bili izvještavali da su proizveli dovoljno robe za prodaju dok traje remont, tako da rezultati za zadnji kvartal ne bi smjeli biti loši. Mislim da je nekome dojadilo čekanje pa je izašao jer mu treba lova za nešto drugo.
Meni onaj ASK od 4500 dionica govori da netko želi još dokupiti dionica, po što nižoj cijeni.
-
popadalo po stepenicama
meni ostalo još doslovno par metaka, tako da do ostavljam za zicere po principu "one shot one kill", nema više rokanja napamet.
-
Eno vam još dionica na ponudi za 42kn
sada neka trezor kupuje ako ga ne misle i dalje držati praznog
Šta, nestalno vam municije
-
+ TPNG, mozda prerano ima potencijala i niže
Eno vam još dionica na ponudi za 42kn
-
Kolega ne trebate se ljutit, samo iznosima cinjenice.
Stecajusa pod br. 1 je presla prag od 10kn.
Kolega prestanite me naskakati ,radi komentara o štečajušama prije par dana. Znam da istina boli, ali ja vam tu ne mogu ništa. Prevište ste emotivni i to će vas koštat.
-
Prodajni od gotovo 5000 dionica TPNG na 42kn, ekipa marendala u cca 3 minute.
-
Malo PTKM po 66,80kn, te nešto sitno VIS po 7,90kn.
Sve nelikvidne dionice.
Prva napravila rast u par mjeseci sa 20 na 60kn,bez ikakvog pojasnjenja. Osobno uzimao po 30 i prodavao na 50. Po meni vec odradila rast ako i bude li pozitivnih izvjesca kalkulirano je u cijeni.
A za drugu jedino mogu reci da ce ici poprilicno nize, jer svi znamo tko izlazi.
Ništa ja ti savjetujm da pojačaš pozicije u stečajušama, na jednoj ćeš sigurno muški popušit.
-
Malo PTKM po 66,80kn, te nešto sitno VIS po 7,90kn.
-
Burek s mesom...
4%,ja čitam 0.4% heheheh
-
+INGR (2000kom - 10,00kn)
-INGRA (2000kom - 10,40kn).
....(kids, dont try this at home)....
I poanta je???
-
Evo krenilo plašenje na PTKM sa prodjanim od preko 4500 dionica,...
-
Di ti je priša čekaj 28.2, moš još koji put taj novac okrenit. Nikome ništa ne triba platiti prije roka.
-
Ovo sa ZSE, je čisto mrcvarenje i gubitak vremena pa nije ni čudo da novi hrv ulagači traže prilike vani, a o ovim stranim ulagačima ne bih trošio riječi, vidi se po prometima koliko su "jaki"
Makani mirovince i dnevni promet ti ne bi bio veći od milijun kuna.
-
Vidim danas je netko utopio HTPO na pišljivih 99 dionica zaradio skoro plaću.
-
+dlkv još jutros
+viro tijekom dana
+tpng uff jedva ovaj zadnji udar
Meni se pari da oovde dotični još izlazi, samo je prominija taktiku..taraca na kući mu se suši ,pa mu nije priša...
-
Izgleda da se cijena ARNT konsolidirala oko 310-316 kn, mora biti da sam pogodija dno u 1-2kn razlike....
Evo danas ARNT završila na 324kn, zasada sam zadovoljan jer sam izgleda pogodio ulaz.