neki prodaju
OTP INDEKSNI FOND - OIF S JAVNOM PONUDOM-262 0.00% 3,567
Dakle 9.2.21 100% trgovine PTKM je bilo od OTP indeksnog.
neki prodaju
OTP INDEKSNI FOND - OIF S JAVNOM PONUDOM-262 0.00% 3,567
Dakle 9.2.21 100% trgovine PTKM je bilo od OTP indeksnog.
prodao tankere, minus keka eura, lažem rane Al na mladu je što bi stari rekli
Čemu nestrpljivost???
Malo PTKM dokupija po 63,20kn, skupija ovome na bidu zadnju sekundu aukcije ispred nosa.
kako samo uspiješ
da nisi alkar, mirna ruka i oko sokolovo
pa u pripetavanje
Ono si bio ti na bidu? Ajde ostavio sam ti 20 dionica.
Malo PTKM dokupija po 63,20kn, skupija ovome na bidu zadnju sekundu aukcije ispred nosa.
I još jedna stvar teško prihvaćam pomisao na realizaciju velikog gubitka, pa dokupljujem i dokupljujem, do sada mi se to pokazala kao uspješna strategija, jer na koncu popusti market i uglavnom mi vrati sve novce koje sam mu dao ili bude nešto sitno gubitka.
I meni danas vidi shoping nad glavom, a ne da mi se heheh
EDIT: Evo riješio se prvog ulaza u ARNT na 226kn, izašao na 332kn(biti će za burek i jogurt duže razdoblje), ovo šta je ostalo je ulaz na čistom dnu i to držim dalje.
Najveća škola je naučiti kontrolirat emocije. Kod mene uglavnom je sve prerano, prerano uđem, prerano izađem.
Što ti žena kaže na to ? Iskazuje nezadovoljstvo tvojom strategijom ?😂
Nadoknađujem na drugim poljima.
Pa što nije kazala, bija bi joj ja otkupija sve ovo što je dala ispod 450kn za 450kn , nije velika razlika,ali šta je tu je
Tko je ovo prosuja po bidu 170 dionica HPB-a i prodao ih za džabe...lik/ica je popušija/la najmanje 5k kuna, jer mu se nije prodavalo dan,dva hahah
Najveća škola je naučiti kontrolirat emocije. Kod mene uglavnom je sve prerano, prerano uđem, prerano izađem.
Bar smo doznali tko je danas odgovoran za 80% prosipanja po PTKM.
Veliki paket dionica Tpng drze fondovi. Zar netko stvarno misli da ce sada svi agresivno izaci?
A tko zeli neka se postavi nisko na bidu. Mozda uspije kupiti
Ono sto se meni vise cini da je ovdje na djelu akumulacija bez dizanja cijene.
Zar itko misli da ce ovdje fondovi izlaziti na silu i pod svaku cijenu? Znamo po kojoj cijeni su usli.
Po 70 kuna na IPOu.
Nitko ne govori da će mirovinski fondovi izaći, već se priča o otvorenim investicijskim fondovima, točnije o OTP indeksnom i ovom novom ETF-u. U biti ne znam što se ovde drami, jer OTP indeksni može imati u najboljem slučaju 0,53% dionica (ako gledamo TOP 10 dioničara).
+tpng
+zb samo interventna količina
Ti si taj koji mi uvik skupi ZB kad je džabe grrr
Također trebate imati na umu da je Tankerska već krajem 2020 obavila refinanciranje i to povoljnije i prijevremeno za dugove koji dospijevaju 2021. Što znači da će izdaci za kamate dodatno pasti ove godine.
Tankerska Next Generation brodarsko dioničko društvo (dalje u tekstu: Društvo) potpisala je dugoročni ugovor o kreditu u ukupnom iznosu do USD 44 milijuna. Kredit je sklopljen s inozemnim bankama Crdeit Agricole corporate amd investment bank i Hamburg commercial bank AG na rok od 5 godina. Predmetna sredstva TNG će iskoristiti za prijevremeno zatvaranje postojećih kredita koji dospijevaju tijekom 2021. godine, kojima su dijelom financirane kupnje novogradnji Vukovar, Zoilo i Dalmacija tijekom 2015. godine.
Display MoreJe istina je, ova dionica nikad nije bila u fokusu investitora, a mislim i da se
dosta ekipe sa ATPL prebacilo ovdje (posluju pozitivno, a isto su brodar).
Nažalost obadvije padaju, ali ZSE je poznat po padu, više nego po rastu.
TPNG je sigurno podcijenjena mislim da će se većina složiti(samo im brodovi minus dug vrijede oko 60 kn).Ono što mene brine je pad BCT indexa...lijepo je rastao do 515 bodova a sada opet pada...trenutno 481 bod....TPNG je poznata po tome da su uglavnom igrali na sigurno obično 4 broda dugoročni ugovor(a često i 5 ponekad i svi) i dva na SPOT tržištu....trenutno je SPOT dosta nisko a mislim da imaju samo 2 broda na dugoročnom.
2020 će završiti s plusom ...vjerujem preko 20 milja kn....s tim da će Q4 vjerojatno biti minus....veći mi je problem Q1 u 2021 koji će po svemu sudeći barem kako sada stvari stoje ostvariti isto minus...što bi moglo opet negativno utjecati na cijenu dionice...ovaj prodavač na br.8 ostvario je značajan gubitak na TPNG..ali eto ne znam da li prodaje on ili netko drugi...no ne sjećam se kada je TPNG imala ovakav volumen trgovanja u dva mjeseca.
Trebate imati na umu da je 3Q završio u malom minusu zbog ovoga...
društvo je u trećem kvartalu uložilo 9,8 milijuna HRK u redoviti petogodišnji remont (dokovanje) produkt tankera m/t „Vukovar", „Dalmacija" i „Zoilo".
Eno malo je ASK n PTKM relaksiran sa mnoštvo malih naloga, bar prvih 10 , čisto da se smanje tenzije:)
A kog se vraga gurate na bidu ?
Jer svi misle još malo pa nestalo i tako misec dana hehe
Meni pari s obzirom da ASK da ide nova runda istresanja...
Ovdje ne razumin ove ostale panicare, neko prospe 5000 komada i svi za njim postavljaju 1-2 kune nize, cemu? Zasto si uopce ulazio na 44 onda?
Sam cijenu ne možeš branit, moraš i ti povuć nalog prema dole u protivnom ćeš ti biti budala koja ima najveću prosječnu ulaznu cijenu. Svaka dionica dokupljena po kunu,dvi manje, ti je na koncu kuna, dvi dobiti više.
Probudila sam se sa 50 tisuca kn manje na racunu.
Ne razumim zašto u Optimi držat 200k kuna i to na vrhu-vrhova, ovako sa strane izgleda kao da si podsvjesno tila izgubit lovu...
Ne bi.
Meni je opte pala 25% u sat vremena.
Nisam se bacila.
Jedan mali PTSP i to je to 🙃
Ovisi koliko si imala u njoj...Zadnjih par trgovinskih dana mi se otopilo 4% portfelja...ovako crveno nije bilo od 9 miseca...