1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Marin83

Posts by Marin83

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Marin83
    • May 13, 2021 at 5:30 PM
    Quote from plavi01

kupi sada po 30,50 jer do 30 je sve dobro

Prije pandemije pisali smo da Valamar vrijedi 10 eura. Nego gospon kaj veli Vaš graf za rivp,HPB,adris2,HT,crikva

JDRN i HIMR po meni dva turstička iznenađenja 2021. Obe prošle kroz preuzimanje od mirovinaca i dokapitalizaciju, povećanje kapaciteta kroz preuzimanja manjih firmi, obe prošle dvogodišnji investicijski ciklus 2019-2021.

Ove će biti prva godina za obe firme da će raditi punim kapaciteta i imam neki spurijus da će obe firme jako,jako iznenaditi (pozitivno) sa rezultatima u 3Q.

Također vidim da je sezona pred vratima, turisti su skroz van fokusa, a pandemija pri samom kraju.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Marin83
    • May 13, 2021 at 3:06 PM
    Quote from Marielena

Marine,

Nisam. Prvo jer trenutno nemam sredstava za dokup, a ne prodaju mi se trenutno druge pozicije jer cekam da mi odrade rast. Ali najvaznije, mogla sam akumulirati na 188 kuna koliko sam htjela. O dionici mislim sve isto sto i tada, kao i o perspektivama sektora, pa sam radije akumulirala po 188, nego 335 kuna.

Ali netko tko tada nije vidio perspektivu sektora, mozda sada vidi.

Ja sasvim sigurno danas ne prodajem.

188kn do 1000kn ili 335kn do 1000kn, je gotovo identična stvar.

• Marin83
    • May 13, 2021 at 2:54 PM
    Quote from Marielena
    Quote from maratonac

Dok vi tu piskarate netko vam uzima ove jeftine dionice po asku. Bit će tko je jamio, jamio je...

Pa klasicna wyckhoff akumulacija.

Preplasili male i uzeli im dionice.

Jeste li vi i kolega dokupili po ovim cijenama kad je ovo šansa koja se ne propušta?!Najozbiljnije pitam. Zar se bojite prilike desetljeća?!

• Marin83
    • May 13, 2021 at 2:43 PM
    Quote from BudFox
    Quote from maratonac

Dok vi tu piskarate netko vam uzima ove jeftine dionice po asku. Bit će tko je jamio, jamio je...

Prije 2 tjedna su bile po 180kn, pa koliko su sada jeftine znaju oni koji su kupovali prije dva dana po 394, jer to ide na 4 znamenke...

U međuvremenu vam se ekipa brutalno iskrcava i još ni to nije dovoljno, već zazivaju opet pad ispod 300. I rest my case.

Neka mole Boga da IB ne odluči prodati 15-20k dionica.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Marin83
    • May 13, 2021 at 2:39 PM

isprika na tipfelerima.

• Marin83
    • May 13, 2021 at 2:36 PM
    Quote from 5. Element

A sto kad stvarno dodje na 4 znamenke?

Da sam ja kao vi toliko siguran u to, kao što vi tvrdite, prodao bi sve što imam i još se zadužio, te se lijepo osigurao do kraja života.

• Marin83
    • May 13, 2021 at 2:18 PM
    Quote from Ledica
    Quote from Marin83

Ja sam napisao da možete imati oboje, postavili ste logički krivu dilemu.

Inače papiri su zakon, jedina trgovina u kojoj ne moraš raditi...pošalješ desetine tisuća malih kuna u boj, te se u globalu uvik vrate sa nekoliko stotina zarobljenih novih kuna, ponekad se zna dogodit da se vrate sa zarobljenim čitavim armijama. I što je najbolje ne koštaju te ništa, besplatni mali jurišnici.

A vi kolega Marin nemate uopće nikakvu dilemu?

Vaši vojnici kunići uvijek se svi vrate iz boja i još dovuku zarobljenike, a ponekad i čitave armije .

Meni se ponekad vrate desetkovani ili prepolovljeni, a oni jurišnici koji su bili u ratu na Todomorskim poljima uopće mi se do sada nisu vratili.... svi izginuli ... ratnom varkom. :D

Kolegice rugali su mi se već danima zašto nisam u ATPL, ušlo je u dva dana preko 6 milja kuna kapitalau ATPL od 343 do 393kn, eno sad je opća pomutnja, više ni ne zjau bili dokupovali ili prodavali...takve bitke se vode, već one koje sam izabereš mjesto i vrijeme.

• Marin83
    • May 13, 2021 at 2:12 PM

10 i 11.5 je kupljeno 6.5 milijuna kuna dionica ATPL, po cijeni između 347 i 393kn. Malim ljudima koji vidite svaki dan, ste spičkali milju kuna u dva dana, nadam se da ugodno spavate.

Sramota od teme i od investitora koje ne mogu zaradit lovu da druge ne sjebu.

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • May 13, 2021 at 1:59 PM

Nešto sitno +HIMR po 710kn, danas me automat nije preskočija.

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• Marin83
    • May 13, 2021 at 10:50 AM
    Quote from zlocesti

Ima li neki fundamentalni razlog zašto Adris klima ?

Tehnički papir stoji dobro, u fazi akumulacije je

Nekakva preslagivanja su u TOP 10

Ne pratim puno, jer se ne bojim za ovu dionicu.

• Marin83
    • May 13, 2021 at 10:27 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Marin83

Paaaaaa Tko zadnji magare...

Eto ovakve postove ja ne razumijem? Kako to objasniti? Kao da ja idem svaki dan na Tpng i pisem sa veseljem da PBZ to rasprodaje, a da su vozarine za ovo doba preniske. I da u tome trazim neko veselje?

I sto kada opet krene Atpl snazno gore onda budu zalopojke jer susjedu trava raste?

Dionica je u kratko vrijeme narasla 100 posto i na ovoj burek burzi normalno da ima onih koji zele kapitalizirati dobit. Zasto bi netko sada napucavao na 400, kada ima zadovoljnih sa 320? To je prvi razlog korekcije, koji se tek poklopio sa padom brodara vani. Ja ne vidim trenutno razlog za paniku i bijeg. Vozarine za supre i pnmx su 25k $, i sto mislite kuda ce cijena ako se obistini da ide revizija ugovora pnmx o cemu je govorio kolega Jasko.

Meni razine 300-400 kuna sigurno nisu zadovoljavajuce za prodati, a bureke necu loviti i pritom riskirati da ponovno moram dionicu platiti skuplje.

Ja sam samo upozoravao da se pazi koliko i kad se kupuje da ne bi bilo plakanja, upozoravao sam na gluposti od cijeni dionice od 4 znamenke, upozoravao sam na bilancu ATPL, upozoravao sam na kockare i drukere koji su nagovarali ljude da ulože u ATPL, čisto da bi oni mogli još malo zaraditi,upozoravoao sam da ne vjerujete ljudima koji vam viču HOLD,a onda se prvom prilikom prospu po BID-u, ali da moj ciničan post je problem.

Kolegice ovo vam nije trebalo, jer ispada da pišete ono što mislite da ljudi vole čuti , neznam u svrhu kupljenja što više lajkova, ta nije vam ovo instagram.

Quote from Parica
    Quote from Marin83

Vidim na aktivno trgujete i da pratite svakodnevna zbivanja na TK i još imate i drugog brodara...i baš zato Vam se nikako ne mogu načudit da danas niste kupovali (barem manju količinu)...

Ne pametujem...stvarno mi nije jasno...kad ćeš početi ulazit ako nećeš danas...

Kako god, ja se i dalje osjećam ugodno unutra, danas dokupio i zaokružio količinu...imam "fore" za još 200kom koje čekaju na 310kn i 300kn...ništa ne prodajem ispod 350kn...

Radi se o mojoj odluci od početka godine da ne kupujem ATPL, previše volatilna dionica za moj ukus. Ne želim ulagati u dionicu gdje cijena ovisi jel jedan IB kupuje ili prodaje.

• Marin83
    • May 13, 2021 at 9:42 AM
    Quote from 5. Element

Burekolosko utrkivanje prema dolje.

Cemu to? Zasto?

• Marin83
    • May 13, 2021 at 9:31 AM

Uuuuu nevolje u raju.... ?(

• Marin83
    • May 12, 2021 at 9:58 PM
    Quote from zlocesti

Nekretnina se ne može prodati u jedan dan.

Papir može jednim klikom.

Sve ima prednosti i mana.

Al' idejno je OK, to je za mlade lavove.

Ova će lavica u papire, mora vam netko i održavati likvidnost

Ja sam napisao da možete imati oboje, postavili ste logički krivu dilemu.

Inače papiri su zakon, jedina trgovina u kojoj ne moraš raditi...pošalješ desetine tisuća malih kuna u boj, te se u globalu uvik vrate sa nekoliko stotina zarobljenih novih kuna, ponekad se zna dogodit da se vrate sa zarobljenim čitavim armijama. I što je najbolje ne koštaju te ništa, besplatni mali jurišnici.

• Marin83
    • May 12, 2021 at 9:53 PM
    Quote from zlocesti

Ako netko ima višak novaca, nije mu do kupovanja nekretnine, cijeni sigurnost i predvidivost poslovnih rezultata , eto kasice

Bullish flagpole, flag, baš me zanima dokle će

Na dulji rok ili u kratko vrijeme očekujem ga na 1900- 2000 kn

Ajme.. da je para koliko ideja :/

To je ludost ,ako moraš birati ili,ili....bolje onda kupiti nekretninu na kredit,a aprecijacija nekretnine će platite min. kamate, a novac uložen na tržištu kapitala samo sa dobiti platiti glavnicu kredita.

• Marin83
    • May 12, 2021 at 5:05 PM
    Quote from Marielena

Blizu smo targeta od Zlocesti :D

Svi ovi što danas viču hold, će se sutra u 9.31h prosut po bidu. Tko zadnji magarac.:D

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • May 12, 2021 at 4:16 PM
    Quote from Moller

+tpng bome se prebacio na tanker

Trebali ste pričekat, PBZ skrbnički se opet aktivirao sa prodajom. Pošto niste, zahvaljujem što ste amorizirali jedan dio pritiska na BID.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Marin83
    • May 12, 2021 at 3:55 PM
    Quote from Moller
    Quote from Marin83

Jedno logično pitanje, recimo ja zadan nalog u 8h, ali stavim da vrijedi tek u 12h, jel se tada starost naloga gleda od 8h ili 12h??

ja nisam nikada istraživao tu mogućnost za sate, ali ovo što Ledica spominje, to je automatski podešena cijena i igraš protiv automata, ako si otišao daleko ispred-iznad njega neće te pratiti iznad svoje zadane cijene, nego se vraća na nižu postavku

Radi se o tome da smo oboje imali kupovni nalog na istoj cijeni, a moj nalog je bio stariji, pa nije prošao,a od ovoga je, iako ga je stavio prije svega par minuta . Zato sam i postavio ovo gore pitanje.

Bold, da ovo primjetim svako malo.Kod aukcije otvaranja sam skužio koja pravila vrijede i tu bez problema otmem nalog zadnju sekundu aukcije. Podnevne aukcije i ovu zatvaranja još nisam skroz savladao(kako otet nalog, a da ne platiš više), jer ne vrijede ista pravila.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Marin83
    • May 12, 2021 at 3:33 PM

Možda je inflacija došla, jer zaprašuju SAD već godinu dana dolarima iz B-2 , B-21, B-52 bombardera, jer iz helikoptera ne stignu.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Marin83
    • May 12, 2021 at 2:37 PM

Pa da kolega može dokupiti sa nalogom kojim čeka na niže.:)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt