1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Marin83

Posts by Marin83

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Marin83
    • May 25, 2021 at 2:47 PM
    Quote from forumas

Nevjerojatno da je unatoč 12,50 kn dividende cijena pala ispod 420.

Znači sad je P-a po 403,50 kn.

To je dobro, možeš još uvik povoljno kupit ili dokupit.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Marin83
    • May 25, 2021 at 2:34 PM
    Quote from KicanCRO

Interne informacije kazu da su rezervacije jako dobre. Mene samo zanima rujan, bude li on normalan bez crvenih listi ovo ce biti jako dobra sezona.

Cjepite se pa će biti ok, pogotovo vi na Jadranu.

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Marin83
    • May 25, 2021 at 10:25 AM
    Quote from MarioPotra

Navodno su turci zainteresirani i u pregovorima da kupe Petrokemiju.

Pa meni se sumljivo nešto događa na bidu već danima...evo danas mi pokupilo nalog na asku na 57kn...a jučer je najniža cijena cijena bila 52kn

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marin83
    • May 24, 2021 at 7:11 PM
    Quote from D_artagnan

I onda se čudimo da ekipa kupuje nekretnine i zemljišta, to mogu masovno oteti uglavnom ratom, a onda je generalno frka. To se ne može napraviti u tišini bez otpora.

Kolega jel ekipa kupuje nekretnine i kuće sa teretom(koji je gotovo identičan sa tržišnom vridnosti nekretnine)?! Sad ovo stavite u kontekst Dalekovoda.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marin83
    • May 24, 2021 at 3:25 PM
    Quote from Moller
    Quote from Marin83

Molio bi odgovor od trenutnih dioničara Dalekovoda...ako se ispostavi da firma stvarno ima negativni vlasnički kapital, da mi odgovorite koliko vi objektivno cijenite u kn svoju dionicu i zašto?!

možda gledano pojedinačno, nama i nemaju neku vrijednost, ali izgleda ipak nekome trebaju, ako je više takvih još bolje

Imamo samo ove godine DLKV dokapitalizacija...te dva lažna povlačenja sa burze SLRS, te PBZ, potom stvarno povlačenje sa burze PBZ.

Moraš po cili dan buljit u ekran, ako ne misliš spušit lovu.

Stalno mi je prozorčić ZSE-a za objave otvoren :D

Danas se moglo bez beda 8% zaradit na VLEN(i to na dobrom volumenu), samo sam prispao. :rolleyes:

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marin83
    • May 24, 2021 at 3:09 PM

Molio bi odgovor od trenutnih dioničara Dalekovoda...ako se ispostavi da firma stvarno ima negativni vlasnički kapital, da mi odgovorite koliko vi objektivno cijenite u kn svoju dionicu i zašto?!

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marin83
    • May 24, 2021 at 2:46 PM
    Quote from forumas

Ali stvar je u tome što ako prijedlog ne prođe, ako je bio samo ispipavanje kao na Ddjh.

Onda cijena više ne bi bila 1 kn.

Ok, odustanu od prijedloga, lako moguće..a što ćemo sa činjenicom da je vlasnički kapital negativan???

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marin83
    • May 24, 2021 at 2:37 PM
    Quote from Marielena
    Quote from NaBiduAsku

kupljenih 100 kom po 1,20kn platim 120 kn, nakon 100 u 1 imam 1 dionicu koja treba na burzi vrijediti 120 kn da bih bio na nuli.

Da, ali ce ti ta dionica vrijediti 10 kuna.

Pa nije Dalekovod Tesla pa da vridi 12 puta više od knjigovostvene vridnosti firme?! Ili koliko već vridi. Bajke.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marin83
    • May 24, 2021 at 2:35 PM
    Quote from Flight
    Quote from Manu

Nekako imam osjećaj da bi se ovo dalo izvući kad bi se stvorila dovoljno velika medijska galama u ova četiri dana. Zna se kojim opcijama je u interesu da sve i dalje ostane u tišini a bome se zna i tko bi imao političku korist od takve medijske galame. Zašto to ne bi iskoristili?

Kojim opcijama bi odgovaralo da ne bude onako kako su PPD i ostatak ekipe zamislili?

Ovima koji su zadnja dva trgovinska dana uletili u dionicu, bez da su obavili matematiku. Za koji dan će im za sve biti kriv pokojni Franjo Tuđman i pizza majstor Gojko Šušak.Klasika.

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • May 24, 2021 at 1:49 PM
    Quote from Marin83

Malo +adrs2 po 418kn+ divka. Kupnja iz razloga jer je neutraliziran porast cijene dionice od objave isplate dividende.

Još malo +ADR2 po 417 i gotovo za danas, gasim laptop.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marin83
    • May 24, 2021 at 1:42 PM
    Quote from NaBiduAsku

kupnjom po 1,20 i maksimalnim mogućim dokapom, kolika bi nakon dokapa cijena morala biti da bi bili na nuli s kupnjom na 1,20.. molim matematičare.

ili još bolje nelijene.

Sa kupnjom 100 dionica na 1,20kn dobit ćeš na koncu jednu dionicu nominalne vridnosti 10kn. 10kn će ujedno biti i sav vlasnički kapital po dionici. Trebala bi cijena dionice od nominalne porasti 12 puta da bi bio na nuli.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Marin83
    • May 24, 2021 at 1:32 PM
    Quote from limar4
    Quote from tollway

izgleda da si u pravu! rušenje na svim "problematičnijim" dionicama! opte, igh, đuro i ingra već i prije, danas najnovija žrtva vlen....

Zašto mislite da je vlen problematična dionica?

Možda je htio reći da je privlačna špekulantskom kapitalu, zbog velike volatilnosti za ZSE navade?!

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • May 24, 2021 at 1:12 PM

Malo +adrs2 po 418kn+ divka. Kupnja iz razloga jer je neutraliziran porast cijene dionice od objave isplate dividende.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marin83
    • May 24, 2021 at 12:17 PM
    Quote from D_artagnan

Da tješimo se da smo vani sigurni sa investicijom jer je "bolja" regulativa, a opet ako se vani zakomlicira između država, onda to vodi baš u takvom smjeru eksplozije.

Lakše je držat na oku 50 dionica i pratiti objave o njima na ZSE, neko znati išta o tisućama dionica vani...veći izbor, veća šansa da postaneš nemaran i zajebeš.

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • May 24, 2021 at 11:59 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Laudator

Uhhhh sad će ići postovi ...... same zarade na DLKV....svi piknuli u pravi trenutak.

Je, zaradili su par stotina kuna.

Uz rizik gubitka par tisuća kuna...bolje rulet igrat.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marin83
    • May 24, 2021 at 11:44 AM

Kad dionica bude u lipama ovde bi se moglo malo špeklirat sa nekoliko tisuća dionica... :/

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marin83
    • May 24, 2021 at 11:31 AM
    Quote from barbosa 2.0
    Quote from Marin83

Matematika...mišljenja sam da ih se masa zaletila sa kupnjom.

je, to se sada vidi, nema odbijanca tj bio je kratak a 15 lipa 10%, sada je već polako krenulo sa stop-los

inaće, najbolja opcija bi bila kao što je kol. mitkko rekao, preko nekog odvj. ureda skupiti 10M i kupiti paket od 1M dionica i onda ih rasporediti srazmjerno udjelu...ali mislim da je to nemoguća misija, puno je to novaca

Tko je god u petak špekulirao izgubio je junački...preko milja kuna je ušla u petak i to sa cijenom većom od 2.37kn.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marin83
    • May 24, 2021 at 11:11 AM
    Quote from tin

Moram priznati da ne razumijem kupca koji će kupiti 10 000 komada po 2 kn koje plati 20 000 kn da bi nakon objedinjavanja/splitanja dobio 100 novih dionica vrijednih 10 kn....znači plaća sada 20000 kn za nešto što će mu vrijediti 1000 kn...to znači da bi bio na nuli nove dionice bi morale skočiti na 200 kn.....kolika bi to vrijednost DLKV bila na 200 kn vrijednosti nakon upisa novih dionica?

Matematika...mišljenja sam da ih se masa zaletila sa kupnjom.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Marin83
    • May 24, 2021 at 10:44 AM

Auuu šta se sve crveni danas, bolje da nisam ni ustaja. :D

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marin83
    • May 22, 2021 at 6:49 PM
    Quote from Parica
    Quote from NaBiduAsku

Potom bi išlo povećanje temeljnog kapitala za najmanje 150, a najviše za 410 milijuna.

ako bi ovo prošlo i kad bi se upisalo za maksimalnih 410 milijuna, koliko bi na kraju ovog 'procesa' DLKV imao dionica?

specificirana su i pravila za postupak povećanja kapitala. Njegova provedba odvijat će se kroz najviše tri kruga upisa. Prvi je namjenjen postojećim dioničarima, u drugom mogu sudjelovati i drugi ulagatelji.

tko su drugi ulagatelji?

Ako prodje prijedlog...

Broj dionica nakon smanjenja TK ce bit 247 tis +15mil (ili 41 mil) dionica nakon povecanja temeljnog kapitala...odnosno sadasnji dionicari ce u najboljem slucaju drzat ZAJEDNO 1,6% vlasnistva...a u najgorem slucaju 0.6%...

Katafakinstrofa...

Display More

kaže kolega da je jučer uložio 100k kuna u rasponu cijene između 2,50-3,50 kn...nekako mi je lakonski mirno ušao u to...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt