+Podravka pa šta bude
Posts by Milo
-
-
Je li itko gleda ima li promjena među privih 10?
-
Ne bih se bunio, čak sam koju i kupio....bilo mi ža prodati
-
Ljepo se trguje,netko veći je u igri...mislim da ce još gore...
-
Za mjesec, dva, dana će bit perušine...vani se zeleni jer oni to već znaju.Ja ću još pojačat pozicije, još, čim pokratim neke od pozicija...pa šta bude
-
Vani opet zeleno, bez obzira na vozarine🤔
-
Mislim da bi se s nedjelje moga nastavit rast, najmanje do 750... Maka sam nalog s prodaje
-
Drago mi je da su predviđana mrvu i optimistična za atpl 600-700-800 s ovim bi bija zadovoljan🤗
-
Do kraja drugog mjeseca
-
Tu je čekam, s jednim djelom....s drugim do kraja..
-
Vani opet u zeleno sve...očito imaju bolji info😀
-
-
Ako bude, bit će masna sigurno...a zašto nije već, to nikome nije jasno...
-
Zašto se vani ovako zeleni🤔
-
I ja čekam željezo, da cjena malo padne...ali za sad slabo.Imamo problem u građevini, posla ima preko glave ali su cjene materijala otišle u nebo...Da bi cjena željeza pala, treba ga proizvesti u ogromnim količinama.Tržište očekuje pad, i radi se pomalo...Čekamo veću proizvodnju, i jak prevoz🤗
-
Po svemu sudeći, ovdje će bit nezapamćen spektakl slijedećih mjeseci i dalje. 1000 je jedan lipi okrugli broj.
Novaca će bit, a hoće li dionica popratiti, to ćemo vidjeti...što se mene tiče, bio bi zadovoljan na 600 u ovoj godini,ali nikad se ne zna
-
Ne znam kad ce na 800, ali da će uskoro na 700 u to vjerujem, i mislim da nećemo dugo čekati...
-
Samo ako si ostvarija dobit do dvi godine od kupnje.Recimo ja im moram dat sad 10000kn + prirez😭
Normalno ako imaš dobit, svake godine moraš podnit prijavu...
-
Vani i dalje zeleno.. veseli me promet ima par dana, i pomalo se utvriđiva razina 400.Smjer je jasan, pitanje je samo kad će potegniti jače...dionica je i dalje podcjenjena.Brodovi i dalje voze, po jako ljepim vozarinama, i to se neće moć ignorirati vječno
-
Opet se počelo malo žešće skupljat... Nadam se da sutra sljedi nastavak...