Mislim da in nije kasno ni za par dana nacrtat, možda bude lakše kad pređemo 480🤭
Posts by Milo
-
-
Uglavno, nedavno sam proda dio podravke, i kupio atpl....za sad ne žalim😀 od prije nisam prodavao ništa, tu sam se zeznija, ali mislim da će ovog puta potegniti jače, i da će rast potrajati duže...
-
A kad tek stignu rezultati🤔 bit će perušine..
-
Ako nastave rast brodarine i dalje, teško da nece dionica to popraviti...do kraja tjedna vjerujem u brojku 450
-
Lagano dolazi do preokreta, ključna su iduća dva tjedna😀
-
Vani opet rast, očito je da nema interesa za dionicom dok ne objavi brutalnu prošlu godinu, i prvi kvartal.A po svim predviđanima, i ovu cijelu godinu.Mislim da će tad cjena za dva dana preći 500, a ako budu razmišljali o dividendi, još bar za toliko koliko misle isplatiti...
-
Vani lijep rast...sutra bi moglo bit živo i kod nas😀
-
Mi uvozimo 60% trnutno struje, zato cjena mora rasti.Nemamo ničeg za svoje potrebe, u tome je problem...imamo puno uhljeba, lažnih branitelja, i linčina...zato je danas Marić opet posudio 1milijardu eurića...Baš me zanima do kad će moći posuđivat...
-
Ja se nadam do kraja veljače da smo na 500, ako se ne bude prašilo u Ukrajini.Nadam se da nece😀
-
+atpl 200kom nek se nađe
-
Vozarine su i dalje dobre..mislim da će još koji dan biti neznatan pad, i da slijedi lagani oporavak..da budu oko 20000 svi bi bili sretni
-
Mislim da je cjena blizu dna, i sad cu po malo skupljat, pa ćemo vidjeti dal sam falija
-
Evo ameri okreću u zeleno,tko je kupio dobro je napravio...sutra kod nas sve u zeleno
-
Atpl,podr,zaba,hpb,atgr....trenutno,s vremena na vrijeme, uvijek nešto okrenem😀
-
U tome svemu, netko ce omastiti brk, sigurno...ja svoj novac neću držati na računu, nego u dionicama koje su trenutno podcjenjenene ili realno vrednovane, a poželjno i s dividendom.. A bit će šta bude, sekirat se neću...
-
Strah od rata je velik..i to ima najveci utjecaj, boj se da bi ovaj put moglo eskalirati
-
Očito je da će čekat, i pomalo skupljat kad mogu...a sve se crveni
-
-
-
Po onome što sam ja danas vidio, još će se kupovat...samo me zanima tko ovoliko kupuje, mali jesu nešto...ali glavninu je veća riba..i vidim da je nestrpljiv.Mogla je danas ić cjena i dolje još, ali nije se dozvolilo...očito je da će ić gore🤗