Da li se zna točno za koje mjesece je korištena potpora države? Osim ožujak, travanj...
Posts by Milo
-
-
Optička mreže nije za mobilnu telefoniju, nego za fix...
-
Što se mene tiče,prosjek ulaza 3.60 izlaza 8.40 Zadovoljan, ali sam se načeka.Vjerovatno će in kumić namistit dio obnove Zagreba, jer jedino to mogu sklopit....
-
Ako može konkretan odgovor?
-
Da li ingra trenutno radi koji projekt?
-
I mislimo montažnu.Moramo se savjetovati sa strukom, a i on je završija građevinu tako da će dosta odradit sam.Već kad radimo, da bude kako treba...Kad krenemo u prikupljanja, obavjestim pa tko ima želju može donirat.Jedino možemo tako zadržat ljude da ostanu i opstanu na tim prostorima...inače će sve bit pustoš...
-
Posla ne manjka, i bit će ga sve više.Mislim da će izvješća bit sve bolja i bolja.To ćemo vidjeti i na idućem...
-
Danas sa obavija više poziva, za prikupljanje donacija za jednu kuću najverovatnije u majskim poljanama.Svi su prihvatili moj predlog, i gradonačelnik.Sad moramo vidjeti na koji način, i koje procedure moramo ispoštivati, i idemo prikupljat sredstva.Ja ću postavit ljestvicu dosta visoko, mislim na donaciju...pa slobodno nek me preskaču, ali moraju bit svjesni da moramo skupit oko 400000kn a općina smo sa 5000stanovnika.Želim da napravimo to što prije, da možemo prozvat i ostale općine i gradove...
-
Hoće bit potop jutros?
-
Večeras smo uputili novi kontenjer kompletno opremljen, za jednu familiju bračni par sa dvoje male djece, i baka.Imaju dosta životinja. I dalje upirem da napravimo tu kuću, mislim da će me i poslušat, jer ako budemo čekali našu vlast, sve će se iselit....i ovako je žalosno sve, da bar to malo ljudi ostane..Sve je popljačkano, nitko ni kune nije vratija, svi osuđeni...od koga se mogu nadat...
-
Možda će na ljeto i ukinit odluku.Tko to može znat.Ako bu de rasprodaja ja cu još nadokupit pa šta bude...
-
Ovo je prevršilo svaku mjeru.Da li se moraju banke složit s ovom odlukom? Valjda bi netko šta dobije dividendu i potrošija, tako da sa ovim mjerama zaustavljaju dodatnu potrošnju...Da li je ova odluka donešena i u ostalim zemljama europe?
-
Ja sam maloprije predložija mom gradonačelniku, mada dolazim iz male općine, da konkretno se zauzmemo za jednu obitelj i da in napravimo kuću.Mislim da bi bez problema to odradili, izlit ploču s jamom i gore montažni objekat... I pošto imamo puno općina, da svaka koja može to napravi puno bi napravili...recimo po selima, a gradove plenković s obitelji...
-
Da li itko ima iskustva sa firmom cannerald iz švicarske, koja proizvodi stabljike, iz kojih se pravi cbd ulje i ostali ljekoviti sastojci? Ne bi bila loša tema,dobit je 30posto godišnje...
-
Sretna nova, puno zdravlja i velikog rasta
-
2008 sam izašao iz fonda aktiv, na vrijeme sa velikom zaradom...jer sam bija preko 300000 kn pa sam moga izlazit i ulazit bez naknade.Ima sam osobnu bankaricu koja me svjetovala da ne izlazim, ali sreća je nisam poslušao, izgubio bi sve...a onako sam kupio novi auto za pola godine...
-
Sad Ht,Zaba,Adp,opte,igh, trenutno nisam u minusu, a nadam se da sljede bolji dani i da će bit više nego u banci...dosta je bilo crnila.Iza kiše uvijek, bude sunce...😀
-
Ja sam do neki dan samo bija u ingri i podravci.Tu sam dobro proša, ingru vec imam godinama, a podravku u četvrtom misecu.Izaša sam skroz
-
Alu i pvc stolariju radim već 20g, 5g već radim struju, i 2h stolnog grožđa, kojeg prvi u Hrvatskoj berem pa je i cjena veća...to mi je hobi. I kažem, sve sam napravija bez kredita, više kuća i desetke automobila, i lip život uz ljetovane od 10dana i tako zimovanje.Radit treba, uvijk bez obzira koliko imamo, i pomagat drugima u nevolji....
-
Ja radim tri posla i ulažem... Imam dvoje djece, i ništa ih ne zanima osim mob...teško ih je nagovorit na bilo kakvu rađu.Mislim da je društvo skroz otišlo u krivom smjeru,mali ide u gimnaziju i dobro uči, ali nema pojma šta ce upisat...Zanati ga ne zanimaju.A vidi da sam napravija sve sa zanatom, i kuće i auti...Skupo će se plaćat svaki zanat, više od doktora....već se to osjeća, a u budućnosti će bit ajme...Mislim da ne možemo utjecat puno, pošto nikoga nije briga.U Njemačkoj daju subvencije odmah početkom srednje oko 800e, mjesečno, tako da dite vidi da ce se tu moć zaradit, a unas dite biži od zanata.Svi na fakultet..Niko ništa nebi radija...Žalosno, ali istinito....