https://www.tradewindsnews.com/bulkers/record…ons/2-1-1188437 zagušenje, kaskanje idalje...i tko zna do kada...
Posts by Milo
-
-
Nemamo protuzračne obrane, zato je tako...
-
Ma, eksplodirat će, pitanje vremena...sporogoreća je trajina ..
-
Po meni ,svi uvjeti su ispunjeni, i nema prepreke za isplatu dividende.Mislim da se nisu ni nadali ovakvom prvom kvartalu, koji će sigurno biti između 40-50mk.Samo još da se dionica odljepi sa ovih razina...vani je sve zeleno, pa sutra bi možda i mi mogli preskočiti bar 460..morat ćemo malo svi u kupnju😀
-
Ma, što se mene tiče sve su pozitivne vijesti šta se tiče firme...ja sam zadovoljan.Jedino nisam sa cjenom dionice, koja će ispalit, samo je pitanje vremena...
-
Cjena stanova će biti 4.500-5000e
-
Od ponedjeljka željezo 20kn po kili...jel to raste vrijednost brodova🤔
-
Sve je to staro železo...ne ratuje se s kamionima...
-
Ali oni su u prednosti, dovesti mogu železo, od nekud...ja bi in kupija jedan brod🤗
-
Ja mislim da je većina satnova kaparana, tu ce bit lipa zarada...
-
Vratila mi je mail, Glavna skupština najavljenja za lipanj, bi trebala donjeti odluku o dividendi... Ono što sam ja izvuka iz njenih riječi, da će je biti...ali nije mi rekla direktno, jer nesmije...
-
Upravo posla...ipak bi trebali biti transparentniji...Uglavnom imat ce šta voziti...već fali svih materijala...ovo je stvarno ludnica
-
Evo, železo kupujem 17.5kn po kili, a bilo je 7...
-
Mogli su dat info sa sjdnice, ali to me ne brine.Bitno mi je da prvi kvartal bude 40MK, i tako redom, možda uz povećanje neko😀.Svi su izgledi, da ova godina bude bolja od prošle....i ja u to jako vjerujem.Divka će doći...
-
Biti ce dividende sigurno, 30kn realno...
-
Kina će otkupit sve viškove iz Rusije, i lagano prodavati europi...po puno većeoj cjeni...Uglavnom, njima svejedno, a mi smo nadrapali...A brodari će sigurno to sve prevesti, i zaraditi kao nikad do sada....
-
Znači, opet zagušenje...
-
Upravo sam priča s jednim radnikom, i kaže da ludnica tek počinje....što se tiče potražnje brodova....
-
Ovo je Ruska proba, da vide spremnost NATO-a i njegovih zemalja...More nas sravnit sa zemljom kad god hoće i bez nuklearne...Dokaza je da nemamo ni radara, ni protuzračne obrane...
-
Batala ce donjeti velike novce, a to će biti uskoro.....