https://lider.media/poslovna-scena…-poslova-137652 novi poslovi dolaze, osiguravaju posa za idućih 7-8 godina...
Posts by Milo
-
-
Ja ću s mojom količinom na 6.50 , pa nek stoji, ne žuri mi se...mislim da će ostalim dioničarima ponudit više, sad koliko, ne znam...Ali stvarno su iznenadili, neugodno jako.Još ne mogu virovat da je zaba pristala na tu cjenu...
-
Mislim da sam puša...ali ne puno ako je je 5.36kn...nemoram ni prodat..
-
Što bolja vozarina, to dionica više tone..
-
Opet korekcija, ja opet nisam reagira
-
nemoj kolega milo i ti!! zar i ti naivno misliš kao i velika većina da je kupac pametniji od prodavača!!??
a ako se ne varam, količina je rastepena na 5-6 naloga.
Nisam to rekao.Jednostavno nekad ti trbaju novci, kao što će i meni trebati ubrzo za bazen, i nešto cu morat prodat.Prije ću prodat dionicu s kojom sam u plusu trenutno, nego u minusu...ja bar tako razmišljam
-
Nemoj te gledat sve tako crno.Možda bude i dobrih vjesti, dosta nas je zaglavilo ovdje.Nije ugodno za gledat trenutno, ni stat u dionici, ali ipak mislim da postoji kupac, i da zaba neće izgubit puno, ako izgubi...uglavnom da sad prodajem bio bi puša, idem do kraja pa šta bude.Ako padne na 3 nadokupit ću još...
-
Evo da ima neka kladionica na temu kvartala, moja bi prognoza bila minimalno 35Mk. Pitate se kako je netko prodao tu veliku količinu, a nitko se ne pita tko je to uzeo i zašto...Pa normalno je ako netko mora izać sa tom količinom, da mu je sad vrijeme a ne iza divike... Ja da mislim izać, sad bi izaša a imam solidnu količinu..moje mišljenje je da će ova godina bit puno bolja od prošle i meni je to dovoljno😃
-
Ja samo znam, da troše puno materijala trnutno, znači da rade..i isporučuju.Sad, kako ide naplata, to ćemo uskoro vidjeti...ja vjerujem dobro
-
Netko je kupio ove besposličare, ito ne malo... sigurno nece isplati dividendu...da su nam bar sve dionice kao adp . Di bi mi bili
Ti se u svakom postu čim spomeneš adpl poprskaš po gaćama od sreće. Ohladi malo.
Kad vidim šta pišeš, moram na wc nažalost...valjda ćeš stat
-
Netko je kupio ove besposličare, ito ne malo... sigurno nece isplati dividendu...da su nam bar sve dionice kao adp . Di bi mi bili
-
Ja mislim da su gotovi, stečaj.Ništa nevaljadu, nemaju pribijene...
-
Jel ovo prodaju bradati popovi?
-
Maloprije sreo prijatelja, doša s broda.Kaže posla ko u priči, da su in digli plaće, da će opet ići za 15 dana...a nije radio skoro 2godine...
na kojem brodu radi? kruzeru, atlanskoj, barci u marini? hvala
Na rasutim teretima, neka strana firma...taman je doša iz Australije.Nisam ga puno ispitiva, uglavnom kaže, da nije nego doša kući već ga zvalo natrag, kaže bar dva tjedna da odmori...kaže da mu plaću diglo, da je jako zadovoljan..
Maloprije sreo prijatelja, doša s broda.Kaže posla ko u priči, da su in digli plaće, da će opet ići za 15 dana...a nije radio skoro 2godine...
na kojem brodu radi? kruzeru, atlanskoj, barci u marini? hvala
-
-
Uglavnom sve ide kako treba, a dionica će nadoć...nema brige..još malo pa divka
-
Čitav svit je u disbalansu, dok se sve izbalansira, mora proć vremena.Nije tako jednostavno.Sve ponovo pokrenuti naglo.Skladišta su prazna, dok se sve popuni, proći će vremena...
-
Trenutno može samo gore, do kad vidjet ćemo.Po meni ovu godinu ne treba razmišljati o prodaji, pomalo dokupljivati, ako bude korekcija...
-
Da nije bureka, di bi bila dionica? Ubi nas burek i ponekad jogurt...da bar odi na godišnij ovaj mijesec😀
-
Ja bi se složio za 90mk na kraju godine, to je moja računica, živi bili pa vidjeli..ovo mi je najveća pozicija pa možda nisam objektivan, ali do saad sam sve skoro pogodija...pa valjda ima nešto...nekakav filing