Kolega, ja vjerujem da ste jutros prodali nešto, i da ste sad na kupnji
Posts by Milo
-
-
Po meni ako probije 505, ispalt će do 550🤔
-
Atlanska? Ako probije 505 s crtom?
-
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…e-foto-20210923 evo još će curit iz špine, bar godinu
-
To je sve tako, ali ne znaju šta će sa novcima, zato se samo šire i preuzimaju.Možda mi bolje živimo, u to neću ulaziti.Rade na taj način, prijatelj mi otvorija hotel, oni dođu, treba ti sve, evo najbolje cjene i vidimo se na kraju sezone...mogu izdržati , jednostavno sad imaju ogroman priliv novca, šta će s njim nego reinvestirat?
-
E moj čovik...300trgovina imaju na malo u kojima imaš sve živo za kupiti, 4 hotela, na stotine kuća za odmor,benzinske,vinarije,ppk, vajda, dalmeso, najsuvremenija pršutana u europi trenutno...mogu nabrajati do ujutro..kraš šta se tiče prodaje, meso je tek na 5 mjestu.Glavni uvoznici par vrsta sira i tko zna čega...
Kad su se rugali na forumu s njima kad su ulazili u atlansku, uzeli su 10mk i otišli...
-
E kad se fondovi uvale, ali će oni još malo sačekat....bar do600..
-
Samo strpljivo, ovo će bit praćka znaš koja, lastik samo što nije odapea...sve ide u tom smjeru.Kad ovi što trguju na mrvice se maknu, ode to....neće još dugo izdržati.Ja i dalje po malo kupim, dok daju..
-
Bit će, bit će, ito već iza podne😀
Dok utvrdimo da nema više prodaje ispod 490 .
Kod nas to sve polako, nije priša .
Dok se sve to izračuna, od vozarina, refinanciranja, kupnje brodova, potencijalne dobiti itd...
Kao da smo u Crnoj gori, nema žurbe
-
Bit će, bit će, ito već iza podne😀
-
I po kojoj cijeni
Ako bude scenarij iz Kraša, šmrcko
Tko to može znati.Odavna oni skupljaju, tko zna još kolko ima po drugim računima...jako ih dobro poznajem, zato sam i uša u podravku, ali nažalost sam izaša zbog leda i dalićke.Oni će sigurno ić na preuzimanje, samo je pitanje kad.Novaca imaju, skupljat će po malo i vjerojatno od fondova...
-
Nije mali zalogaj podravka, ali njima su prihodi iz godine u godinu sve veći,i samo preuzimaju.Ne ulaze bez veze sigurno, oni će to preuzet samo je pitanje vremena...
-
Po meni je lako moguca jedna klasicna oktobarska revolucija....ako se sjetimo u proslosti kroz listopad osim sto lisce opada i cijene dionica su znale padati znacajno.
Kolega, ja se pitam čitav dan kako te nema
-
Iz dana u dan sve bolje vjesti, smjer se vidi😀
-
https://www.facebook.com/14430826093184…90520147908023/ evo već su 9 i neće stat lako...
-
Počeli su se priljevat novci iz podravke, naszavak sutra...
-
Čim obrišu brkove od bureka ,idemo dalje...😀 Možda i jogurta😂
-
Treba ovo skupit do 500, dok se može, izbit će mi zadnju kunu
samo davaj, bolje i to nego da ti završe u vojarni
Trudim se
-
Nitko ne želi krizu za krizom, kad se riješe corone, nešto će opet bit i tako u krug...
-
Za 12 ne vozi sigurno, a to ćemo znat na kraju kvartala.Žalosno je što to nije transparnto objavljeno, da se ne mora nagađati.Po meni je to 10-20 % manje od trenutnih vozarina.Ja talo računam...
Ne vjerujem da je od trenutne vozarine... mozda umanjeno od TC vozarije prije, tj vezano za kretanje TC bi bilo logicno
Uopće nebrinem, za zaradu ali mislim da nitko nije lud da se u ugovoru ne veže za rast tržišta, normalno sa dogovorenim pipustom.Moja procjena je za ovaj kvartal 60-70mk