Po meni, trajat će ovi nered bar dvi godine...
Posts by Milo
-
-
Radi se o gradiću od 13milijuna ljudi..mislim kad ne bude deka više pomagala, da će sve ložit
-
https://www.facebook.com/133205716542/p…59747405011543/ opet nemaju ugljena, nema struje? Kako ćemo to riješiti?🤔
-
Ako se njih pita, neće
Kraš su na lancu držali dugi niz godina, dok nije došao drugi kupac
upravo to, pivac je godinama kraš držao na 360-400kn, dobar dio dionica je stekao i dokapitalizacijom po 405 kn a u preuzimanju je nudio 430kuna po dionici kraša i nije pivac taj koji je digao cijenu kraša na 1150 nego šaranović i to još neviđeno na zse, tako agresivnom(glupom) kupnjom na burzi kakva se vjerojatno nikada više neće ponoviti... pivci su na kraju kraš odnosno 18% dionica esopa platili po najvišoj cijeni stjecanja od 860 kn a sve skupa, dakle ukupno 54% su u prosjeku oko 550kn.
ne bi ja imao velika očekivanja da će pivci bildati vrijednost dionice a niti podr nije esop kraš i tu neka sasvim druga liga kolo vodi stoga mi se čini da su neki dobro iskoristili trenutnu situaciju...ali to će se vrlo brzo vidjeti u promjenama prvih 10, ako ih nema ili su zanemarive, onda je ovo tek kratkotrajni špekulativni trend.
Nije ovo kraš.Oni žele podravku, jer im više odgovara, sad kod njih imate većinu njihovih prozvoda.Siguran sam da će u jednom trenutku prodati kraš, možda i hotele i još kredit, i preuzet.Čim se steknu uvjeti, a u međuvremenu će skupljati svaki dan...
osim vegete, nisam baš primjetio neke podr. proizvode, upravo suprotno, prevladavaju srpske i poljske prerađevine niže prodajne vrijednost...a vidio sam i da u mesnicama prodaju pelete i brikete pa nisu dali ponudu za preuzimanje spačve
Na šlepere uzimaju njihovih proizvoda, plaćaju odmah, i budi siguran da dobiju najbolje cjene....znam...blizu sam
-
Lip promet danas, nadam se i idućih dana....veliki valovi su ispred nas
-
Nije ovo kraš.Oni žele podravku, jer im više odgovara, sad kod njih imate većinu njihovih prozvoda.Siguran sam da će u jednom trenutku prodati kraš, možda i hotele i još kredit, i preuzet.Čim se steknu uvjeti, a u međuvremenu će skupljati svaki dan...
-
Nije ovo kraš, ali će oni skupljat stalno...i cjena će rast sigurno.
-
Sve u svoje vrijeme....smijer se zna
-
Ja mislim da su na vrijeme, sklopili ugovore i da moraju pomladiti flotu.Ovo će potrajati, i sve bi se moglo uklopiti kako treba, prodaja starih, i kupnja novih...
-
Po meni, ovdje se čeka izvješće, i to će bit okidač za prema gore...Tko vjeruje da će situacija potrajati, po malo skuplja...
-
+ zabe malo
-
Ni gore ni dole 2 tjedna... Svi ko zapete puske cekamo. Nakupovali smo se fino sad samo da potraju ove razine makar 2 godine...
Još će ovo rast kolega, samo strpljenja, a i potrajati će
-
Uskoro ćete je gledati na 700kn
-
Tko će ga znati, možda pivci pređu u njihovu banku
-
Uglavnom, cjena dionice će rast, u to sam siguran....oni će i dalje skupljat...nešto znaju, ne ulaze bez veze...
-
Od kad ih pratim, nisu fulali ni jedno ulaganje...mislim da nisu ni sad.Možda ih malo i popratim...
-
https://www.tradewindsnews.com/bulkers/genco-…eet/2-1-1072592 i oni bi malo kontenjere vozili
-
Da li je itko pravio izračun dobiti za ovaj kvartal?
-
A tko ce voziti rasuto? 🤪😁
Another dry bulk owner looking into taking advantage of the record high container rates...
"Genco Shipping owner of 43 vessels may be weeks away from class approval of plans to carry boxes on deck and in cargo holds"I njemackoj prijeti mracna duga hladna zima😰cijene struje i tamo divljaju.
Oni barem imaju elektrane na ugljen da prezive,samo da se sjete napuniti skladista🤔😁. Sve će to naši brodići prevest
Sve će to naši brodići, prevesti 😀
-
Trenutno su svi u luci, usidreni, istovaraju...čim krenu idemo gori