1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Milo

Posts by Milo

• PODR (Podravka d.d.)

• Milo
    • October 11, 2021 at 10:14 PM
    Quote from barbosa 2.0

ne zavaravajte se, te količine mesa za trgovinu, ma od kuda bile, je nemoguče pripremiti iz prirodnog uzgoja nego je sve iz industrijskog tova i sve je puno stereoida i kreatinina(to je ono kada staviš meso na vruču tavicu pa počne prskati i skupi se ko čvarak)!

...trgovci kao pivac još i kupuju robne viškove i/ili pred istek roka trajanja ali sve je to po min. polj. "zdravstveno" ispravno meso a o okusu istoga ne treba raspravljati

domaćeg mesa iz prirodnog uzgoja NEMA na policama trgovačkih lanaca nego tek po lokalnim mesnicama i restoranima a niti domaća proizvodnja, pa makar iz tova, niti po cijeni, niti po količini ne može pripremiti te naruđbe koliko trgovački lanci naručuju i jednostavno ne može konkurirati uvoznoj nizozemskoj svinjetini ili poljskoj piletini koji imaju tako organiziran sustav poticaja kojima se u potpunosti zatvaraju troškovi proizvodnje dok je cijena koja se postiže na veleprodajnom tržištu čisti bonus tako da im se isplati prodavati i doslovce po 1kn/kg

također, nemojmo se zavaravati da isto kao pivci i da su dobavni kanali podravke nešto drugačiji, pitanje dali je i sol u podr. vegeti domaća jer za ostale sastojke, pogotovo dehidrirano povrće, znamo da nisu ?(

Nije sve tako crno, bude i lipa mesa...morate imat mesara koji vam javi i tad kupite više ;)

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• Milo
    • October 11, 2021 at 6:46 PM

Nije mi jasno šta čekaju više...ko da smo malo čekali...mislim da bi moglo bit 7kn...

• PODR (Podravka d.d.)

• Milo
    • October 11, 2021 at 6:44 PM
    Quote from Moller
    Quote from NaBiduAsku

reklo bi se vraća se dite materi https://www.rtl.hr/vijesti-hr/nov…e-u-trgovinama/

Pulenković će reći kako je to dobro, da se može kupovati meso po akcijskim cijenama 20kn, da bi se mogla potvrditi izjava ministra Aladrovića kako se u Hrvatskoj živi fenomenalno, jer tko sebi uopće može više priuštiti "pašku", "ličku", "krčku", "cresku" i ostale vrste janjetine uvezene iz Rumunjske

Nije janjetina iz Rumunjske loša, po meni odlična.Što nerazvijenija zemlja, to je zdravije...a čist zrak...tko je bio, zna očemu govorim ;)

• PODR (Podravka d.d.)

• Milo
    • October 11, 2021 at 4:08 PM

Svi podravkini prozvodi u trgovini, u Kolnu...za koji dan i ostalim gradovima i naseljima ;)

• PODR (Podravka d.d.)

• Milo
    • October 11, 2021 at 2:25 PM

Vidit ćete, za godinu dana po Europi koliko će imat trgovina...

• PODR (Podravka d.d.)

• Milo
    • October 11, 2021 at 1:59 PM

Otiđi u Karlovac pa vidi šta imaju, ali triba ti par dana za obać s biciklom :)

• PODR (Podravka d.d.)

• Milo
    • October 11, 2021 at 1:50 PM

Pivci otvaraju trgovine po Njemačkoj, danas otvaraju prvu...planovi su veliki

• Što smo danas tržili

• Milo
    • October 8, 2021 at 5:57 PM

+ podravka, nisam mislio da će opet na ove razine..

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Milo
    • October 7, 2021 at 3:56 PM

Ja vjerujem u dobit između 60-70mk.Krajom mjeseca će nam bit sve jasno

• Milo
    • October 7, 2021 at 10:03 AM

Ne voze brodovi sad po ugovorima sigurno.To ćemo se ubrzo uvjeriti, kad nas iznenadi kvartal ;)

• Milo
    • October 6, 2021 at 12:54 PM
    Quote from BabaLuji

Kvota 580 danas nakon sto pristignu novi podaci o vozarinama ce biti pregazena kao plitak potok.

To nam treba😀

• Milo
    • October 5, 2021 at 3:17 PM

Jednostavno mi se neda kratiti, pa šta god bude...

• PODR (Podravka d.d.)

• Milo
    • October 5, 2021 at 10:30 AM

Pivci po malo čakaju😀

• Što smo danas tržili

• Milo
    • October 5, 2021 at 10:01 AM

+podravka nek se nađe😀

• PODR (Podravka d.d.)

• Milo
    • October 4, 2021 at 9:17 PM

Kupili su i danas i sutra će...vide da mogu jeftinije...

• PODR (Podravka d.d.)

• Milo
    • October 4, 2021 at 7:21 PM

Velika riba su Pivci...vidim da ljudi na forumu jako malo o njima znaju.Ja znam dovoljno, tko su i što su.Ako žele Podravku, a žele, uzet će je.E sad, hoće li samo nju, bez belupa..Ako bi samo nju uzeli, bez većih problema bi je mogli preuzet, kad bi se riješili kraša....a tako će vjerojatno i biti.Dalićka će sve razdvojiti, i prodat skuplje nego u kompletu...

• PODR (Podravka d.d.)

• Milo
    • October 4, 2021 at 3:41 PM
    Quote from BudFox

Kao što sam napisao u petak, dionica je bila napucana, a sada se situacija smiruje.

Danas je još stanje relativno stabilno, a sutra će biti malo nestabilnije. Pivci više

ne kupuju i to je sada već svima jasno.

To je tvoje mišljenje, ali moje osobno ne.. ja znam da kupuju i da će kupovat...a vidijeti ćemo kroz mjesec dana, možda koliko su skupili, ako nisu na nekom drugome računu :)

• Milo
    • October 4, 2021 at 3:28 PM

Kolega, ja sam dva puta kratio davno, vise ne kratim😀

• DRY BULK

• Milo
    • October 4, 2021 at 3:26 PM

https://novac.jutarnji.hr/novac/rasprave…europi-15107169 nema kraja krizi :/

• PODR (Podravka d.d.)

• Milo
    • October 4, 2021 at 3:15 PM

Zašto netko ne bi kupio jeftinije ako može,dok god ima za kupit do tad će skupljat, kad ponestane na ovim razinama...idemo gore :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt