https://dnevnik.hr/vijesti/hrvats…e---681139.html sve kasni,ito 7-8mjeseci
Posts by Milo
-
-
Do koje će cjene će ići tko to može znati, ali ja bar mislim da sad trenutno nije trenutak za izlazak...vjerujem da u petak nakon izvješća,bit rast...Vozarine su i dalje visoke, novi ugovori će bit bolji od stariih.Bulkeri su počeli prevoziti, sve o svašta...šećer, prehrambene prozvode, kontenjere...Upravo sam pravio naružbu za garažna vrata,70%skuplja, i kaže da nije kine da bi bila,200%...Ono što ja vidim,da će ovo potrajati,i ostajem do daljnjega...
-
-
Preko bare zeleni se dobro...
-
-
Kakvo drukanje kolega?Ja od dionici mislim sve najbolje, ali su se ukazale bolje prilike, i tamo prebacim novce... Možda opet vratim...po meni je to normalno, svakome je cilj zarada...
-
Šteta što nemam više gotovine...još sam malo kupio....
-
-
Jučer čitam, da su počeli prevoziti i hranu..da je skoro 40% prebačeno s kontenjera na bulk.Jednostavno, kasne robe, a više se ne može čekati....i mislim da će ovo ptrajati bar iduću godinu...
-
Trenutno je stanje takvo, ja sam izaša prije mjesec dana i prebacio brodare.Ako padne do 150 opet ću kupnju.Teško da će ovdje stabilizacija prije sredine iduće godine...ali kad krene bilo bi dobro bit unutra...tako da treba pratiti situaciju...
-
60-70 moja procjena...
-
Još desetak dana, i neće bit ova cjena...samo strpljenja😀
-
Možda se zelenilo prelije i kod nas..
Uglavnom, opet sam se nakrca, naših brodarskih perjanica😀
-
koliko je gogl bio pred godinu dana? Pitam za puničinu kćer.
Atpl prati DSX.
DSX je jucer zavrsio na 5.44$. Tu su negdje.
Onda bi trbala sad bit 564
-
Mogli bi sutra opet malo gore😀
Puna je košarica jaja, samo da ne bude kajgana
-
Malo atlanske nadokupio
-
-
Šta glume oni veliki nalozi na kupnji, na kraju radnog vremena?
Nisam gledala, ali zadnjih 5.min se vide skriveni.
Ma idemo gore sigurno, ovoga puta polako, ali sigurno....Dva naloga preko 1000 su provirila
-
Šta glume oni veliki nalozi na kupnji, na kraju radnog vremena?
-
Zato u ulaze u Podravku da se riješe mesa😂 meso in je na petom mijestu prodaje.Trgovačka roba in...uglavnom mislim da polako idemo gore, i lagano skupljanje se nastavlja...moguća su razno razna preuzimanja