1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. gepard0

Posts by gepard0

• Mala škola dionica - YouTube kanal

• gepard0
    • January 1, 2021 at 7:12 PM

Što predstavlja Dow Jones burzovni indeks, od čega se sastoji, te kakva je mogućnost zarade od ulaganja u Dow Jones!?💰

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• gepard0
    • December 29, 2020 at 2:09 PM

Poštovani kolege,

da li tko ulaže u Alibabu, sada su znatno pali pa se cini kao prije svega dobra dugoročna investicija, samo me opet brinu regulatorni odnosi prema kineskim dionicama, što vi mislite o svemu tome?:)

Nekako sam ipak pozitivniji nego što se čini stanje ovih dana...

• Što mislite o plaćanju financijskih analiza

• gepard0
    • December 27, 2020 at 9:05 PM
    Quote from dionicar

postovani kolege ..,

Što mislite o ovim analizama dionica ovdje ? 1200 kn / godišnje za hrpu toga ?

simplywall.st

Web result with site links

Simply Wall St

Dobra stranica, ali ništa spektakularno što ne možes pronaći na drugim siteovima, poput yahoo finance, seeking alpha, stockrow i vlastitim istraživanjem i proučavanjem financijskih izvještaja. Bolje taj novac uloži u obrazovanje, te dobre dionice i neka taj kapital radi za tebe!:)

• gepard0
    • December 26, 2020 at 9:54 PM

Vrlo privlačan oblik investicije, pogotovo za početnike, jer kupovinom udjela ostvarujete ujedno i kupovinu "više dionica" odjednom i tako diverzificirate vaš portfolio i imate određenu sigurnost što se tiče vaših pozicija.

• gepard0
    • December 24, 2020 at 3:26 PM
    Quote from LadyM

Ejjj ekipica, kako ste?

Opet se javljam da vam obratim pozornost na Jumiju.

Stephen Weiss objavio na Twitteru : "$JMIA story just starting"

https://twitter.com/stephenLweiss/status/1341968803786326018/

We'll be rich, just by and hold ;)

Da li mislite da je Jumija long term investicija, te nije li možda precijenjena u ovom trenutku?:)

• NKLA (Nikola Corporation)

• gepard0
    • December 21, 2020 at 11:55 AM
    Quote from bumbar
    Quote from gepard0

Tko ne riskira ne profitira, sve ovisi o tome kakav ste ulagač, ali osobno Nikola me nije nešto uvjerio da u njega uložim novac, ima puno boljih korporacija!👋🏻 Eventualno kupiti nisko, pa izaci pri vrhu🙂

koje iz te branše?

ako i jesu bolje, a teško da nisu, jesu li i podcijenjene?

Nikola je i ovih dana dobio "potvrdu" kao najgora korporacija 2020.g, tako da nema smislia više na njima gubiti riječi.

Planiram objaviti i jednu analizu baš o drugim korporacijama iz te branše na svom patreonu, a vjeruj mi da ima puno boljih od Nikole po mnogim segmentima. :)

• gepard0
    • December 20, 2020 at 8:27 PM

Kako uložiti u nekretnine preko burze, a da ne morate kupovati cijelu nekretninu, nego još efikasnije možete diverzificirati vaš ulagački portfolio sa raznim nekretninama i na njima ubirati dividendu, na nekima čak na mjesečnoj bazi!🙂

• gepard0
    • December 18, 2020 at 4:34 PM

Najsigurniji način ulaganja vašeg novca, bez prevelikih rizika i volatilnosti cijene dionice, uz siguran povrat određene količine novca kroz dividende!

Danas pričamo o defenzivnom ulaganju, što je i da li je isplativo!?

• gepard0
    • December 18, 2020 at 4:34 PM
    Quote from bumbar
    Quote from gepard0

Nikola Corporation - brat blizanac Tesle po meni samo po imenu!

od tada palo na pola...a zacks savjetovao hold.

a sad kupit na 16 dolara?... no guts no glory

Tko ne riskira ne profitira, sve ovisi o tome kakav ste ulagač, ali osobno Nikola me nije nešto uvjerio da u njega uložim novac, ima puno boljih korporacija!👋🏻 Eventualno kupiti nisko, pa izaci pri vrhu🙂

• gepard0
    • December 12, 2020 at 3:42 PM
    Quote from alias

Gepard, a daj nam reci nešto o sebi. Da znamo koga i sta gledamo. Koliko se bavis dionicama, kako trgujes, sta kupujes itd. Tvoju povijest s dionicama, ne ime i prezime :)

Pozdrav, rekao bih da sam entuzijastični ulagač, sa stažom od 10g., prvo na domaćoj, a sada isključivo na stranim burzama.

Vodim se idejom pasivnog i dugoročnog ulaganja, većinom usmjereno na "growth" korporacije, uz poneku zanimljivu kratkoročnu investiciju.

Snimam zanimljive i aktualne teme na svom youtube kanalu, prvenstveno radi edukacije onih koji su početnici i onih koji vole ovakvu tematiku. :)

Dok uhvatim vremena pridružit ću vam se na podforumu stranih ulaganja, iako dok stignem pročitam postove, te imam samo riječi podrške za sve forumaše!:)

• gepard0
    • December 11, 2020 at 6:43 PM

Trenutno jedna od zanimljivijih i aktualnih tema na inozemnom tržištu. Dugoisčekivani ulazak Airbnb na burzu. Da li je ovo dobar potez ili se moglo s tim pričekati, te kako je prošao prvi dan, provjerite u novoj epizodi male škole dionica!👋🏻

• gepard0
    • December 8, 2020 at 11:42 AM

Vrlo jednostavno, a vrlo moćno pravilo koje mogu primjeniti svi. Kako zadovoljiti sve potrebe, a na kraju imati novca za vlastite užitke i još k tome uštedjeti/uložiti!

• TSLA (Tesla Inc)

• gepard0
    • December 1, 2020 at 9:00 PM

Svakako dionica budućnosti, mozda prenapuhano i lako moguće od nove godine korekcija cijene, ali sigurno ce u ovo doba dogodine biti jos u plusu 20ak%!

• gepard0
    • November 27, 2020 at 6:23 PM

Nikola Corporation - brat blizanac Tesle po meni samo po imenu!

• gepard0
    • November 26, 2020 at 10:48 PM

Dobra večer svima,

da li je netko ulagao u:

Virgin Galactic Holdings Inc

NYSE: SPCE

Koliko vidim novi su na burzi, a takva grana industrije mi se čini budućnost?

Neka vaša mišljenja za narednih 5+ godina?

• gepard0
    • November 25, 2020 at 10:56 AM
    Quote from bumbar
    Quote from gepard0

Samo ovu godinu Tesla je otišla u nebo, a za samo 7 dana porasla je 30%!

Što vi mislite o daljnjem rastu te dionice?

a što mislite o dionici NKLA, elektro kamioni na vodik...ogromna TK a firma ništa još ne proizvodi..al kad bude...

Osobno nebih ulagao u tu korporaciju iz više razloga, ima puno boljih firmi za uloziti novac, a koje se bave slicnim poslovima...

• TSLA (Tesla Inc)

• gepard0
    • November 24, 2020 at 7:17 PM

Samo ovu godinu Tesla je otišla u nebo, a za samo 7 dana porasla je 30%!

Što vi mislite o daljnjem rastu te dionice?

• gepard0
    • November 24, 2020 at 7:16 PM

Ogroman skok dionice Tesle, za čak od 30%!

• gepard0
    • November 21, 2020 at 5:57 PM

Na ovom podforumu cu stavljati svoje video materijale o dionicama, pa se slobodno pridružite!

RE: Mala škola dionica - YouTube kanal

• gepard0
    • November 21, 2020 at 5:56 PM

Warren Buffett je odlučio prodati udjele iz Apple i uložiti novac u druge korporacije.

Zašto je to učinio i koje su to korporacije, provjerite u novom videu! 😊

1. Privacy Policy
  2. Kontakt