Što predstavlja Dow Jones burzovni indeks, od čega se sastoji, te kakva je mogućnost zarade od ulaganja u Dow Jones!?💰
Posts by gepard0
-
-
Poštovani kolege,
da li tko ulaže u Alibabu, sada su znatno pali pa se cini kao prije svega dobra dugoročna investicija, samo me opet brinu regulatorni odnosi prema kineskim dionicama, što vi mislite o svemu tome?
Nekako sam ipak pozitivniji nego što se čini stanje ovih dana...
-
postovani kolege ..,
Što mislite o ovim analizama dionica ovdje ? 1200 kn / godišnje za hrpu toga ?
simplywall.st
Web result with site links
Simply Wall St
Dobra stranica, ali ništa spektakularno što ne možes pronaći na drugim siteovima, poput yahoo finance, seeking alpha, stockrow i vlastitim istraživanjem i proučavanjem financijskih izvještaja. Bolje taj novac uloži u obrazovanje, te dobre dionice i neka taj kapital radi za tebe!
-
Vrlo privlačan oblik investicije, pogotovo za početnike, jer kupovinom udjela ostvarujete ujedno i kupovinu "više dionica" odjednom i tako diverzificirate vaš portfolio i imate određenu sigurnost što se tiče vaših pozicija.
-
Ejjj ekipica, kako ste?
Opet se javljam da vam obratim pozornost na Jumiju.
Stephen Weiss objavio na Twitteru : "$JMIA story just starting"
We'll be rich, just by and hold
Da li mislite da je Jumija long term investicija, te nije li možda precijenjena u ovom trenutku?
-
Tko ne riskira ne profitira, sve ovisi o tome kakav ste ulagač, ali osobno Nikola me nije nešto uvjerio da u njega uložim novac, ima puno boljih korporacija!👋🏻 Eventualno kupiti nisko, pa izaci pri vrhu🙂
koje iz te branše?
ako i jesu bolje, a teško da nisu, jesu li i podcijenjene?
Nikola je i ovih dana dobio "potvrdu" kao najgora korporacija 2020.g, tako da nema smislia više na njima gubiti riječi.
Planiram objaviti i jednu analizu baš o drugim korporacijama iz te branše na svom patreonu, a vjeruj mi da ima puno boljih od Nikole po mnogim segmentima.
-
Kako uložiti u nekretnine preko burze, a da ne morate kupovati cijelu nekretninu, nego još efikasnije možete diverzificirati vaš ulagački portfolio sa raznim nekretninama i na njima ubirati dividendu, na nekima čak na mjesečnoj bazi!🙂
-
Najsigurniji način ulaganja vašeg novca, bez prevelikih rizika i volatilnosti cijene dionice, uz siguran povrat određene količine novca kroz dividende!
Danas pričamo o defenzivnom ulaganju, što je i da li je isplativo!?
-
Nikola Corporation - brat blizanac Tesle po meni samo po imenu!
od tada palo na pola...a zacks savjetovao hold.
a sad kupit na 16 dolara?... no guts no glory
Tko ne riskira ne profitira, sve ovisi o tome kakav ste ulagač, ali osobno Nikola me nije nešto uvjerio da u njega uložim novac, ima puno boljih korporacija!👋🏻 Eventualno kupiti nisko, pa izaci pri vrhu🙂
-
Gepard, a daj nam reci nešto o sebi. Da znamo koga i sta gledamo. Koliko se bavis dionicama, kako trgujes, sta kupujes itd. Tvoju povijest s dionicama, ne ime i prezime
Pozdrav, rekao bih da sam entuzijastični ulagač, sa stažom od 10g., prvo na domaćoj, a sada isključivo na stranim burzama.
Vodim se idejom pasivnog i dugoročnog ulaganja, većinom usmjereno na "growth" korporacije, uz poneku zanimljivu kratkoročnu investiciju.
Snimam zanimljive i aktualne teme na svom youtube kanalu, prvenstveno radi edukacije onih koji su početnici i onih koji vole ovakvu tematiku.
Dok uhvatim vremena pridružit ću vam se na podforumu stranih ulaganja, iako dok stignem pročitam postove, te imam samo riječi podrške za sve forumaše!
-
Trenutno jedna od zanimljivijih i aktualnih tema na inozemnom tržištu. Dugoisčekivani ulazak Airbnb na burzu. Da li je ovo dobar potez ili se moglo s tim pričekati, te kako je prošao prvi dan, provjerite u novoj epizodi male škole dionica!👋🏻
-
Vrlo jednostavno, a vrlo moćno pravilo koje mogu primjeniti svi. Kako zadovoljiti sve potrebe, a na kraju imati novca za vlastite užitke i još k tome uštedjeti/uložiti!
-
Svakako dionica budućnosti, mozda prenapuhano i lako moguće od nove godine korekcija cijene, ali sigurno ce u ovo doba dogodine biti jos u plusu 20ak%!
-
Nikola Corporation - brat blizanac Tesle po meni samo po imenu!
-
Dobra večer svima,
da li je netko ulagao u:
Virgin Galactic Holdings Inc
NYSE: SPCE
Koliko vidim novi su na burzi, a takva grana industrije mi se čini budućnost?
Neka vaša mišljenja za narednih 5+ godina?
-
Samo ovu godinu Tesla je otišla u nebo, a za samo 7 dana porasla je 30%!
Što vi mislite o daljnjem rastu te dionice?
a što mislite o dionici NKLA, elektro kamioni na vodik...ogromna TK a firma ništa još ne proizvodi..al kad bude...
Osobno nebih ulagao u tu korporaciju iz više razloga, ima puno boljih firmi za uloziti novac, a koje se bave slicnim poslovima...
-
Samo ovu godinu Tesla je otišla u nebo, a za samo 7 dana porasla je 30%!
Što vi mislite o daljnjem rastu te dionice?
-
Ogroman skok dionice Tesle, za čak od 30%!
-
Na ovom podforumu cu stavljati svoje video materijale o dionicama, pa se slobodno pridružite!
-
Warren Buffett je odlučio prodati udjele iz Apple i uložiti novac u druge korporacije.
Zašto je to učinio i koje su to korporacije, provjerite u novom videu! 😊