Meni prati u milimetar, kada sam prodavao TANH nalog mi bio sam na 1.60, ali nakon dužeg čekanja sam se priključio ostalima na 1.59
Posts by hrcika
-
-
Moram priznati da se nisam niti pokusavao registrirati, ali tek prije par dana podigli novu stranicu (na staroj stranici si morao sam refreshati da bi dobio kvote i bilo je dosta nezgodno).
Potrazio sam i ja sada malo po stranici za registraciju, ali isto nisam uspio pronaci, a dio koji bi mogao biti za registraciju mi baca da jos ne postoji stranica. Vjerojatno je jos uvijek "work in progress"
-
Naletio sam na stranicu gdje se može besplatno live pratiti prvih 5 bid i ask. Prikazuje se i zadnjih 10 postignutih cijena. Refresha se svakih par sekundi
Primjer pre-market TSLA
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Evo i link, nadam se da će poslužiti
-
Ukoliko trgujete sa više od 50.000 dolara, mislim da je uopće glupo trgovati preko Zabe. Oni rade preko Saxo banke.
I naknade su niže, a sučelje 10x bolje.
Otvaranje računa jednostavno kao i na Trading212.
Kakva je procedura točno za otvaranje računa preko saxa, ako vam njje problem malo pojasniti?ja planiran isto preko saxa uložiti malo veću svotu
Ako je isto kao i na Trading212 onda je samo popunjavanje traženih podataka i slanje potrebne dokumentacije (kopija osobne ili putovnice radi potvrde identiteta, kopija režijskog računa ili izvatka banke radi potvrde prijavljene adrese)
https://www.home.saxo/accounts/openaccount
Odmah se vidi i napomena je minimalna prva uplata 10.000 USD
-
Sutra prije otvaranja JKS objavljuje rezultate tako da možemo očekivati svašta već u premarketu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Mislim da je 85.000 funti osiguranje za UK, dok je za ostale 90% sredstava do maksimalnih 20.000 €
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Koristi li možda netko eToro? Koliko čitam dosta su slični Trading212, ali tamo se vodite kao vlasnici dionica.
I ima li neka slična platforma, a da nudi live ask i bid ili se ta usluga uvijek posebno plaća?
-
pff nista cime se igrate nemam na revolutu, moram si traziti druge igracke
predjite na trade212. Svi smo mi krenuli na revolut i na kraju presli na trade212 i vise se nikad necemo vratit na rovolut jer je 212 svemirski brod za revolut.
Osim kada ne funkcionira prvih pola sata trgovanja, onda smo ljuti
Ali na srecu to se dogodilo samo 2 dana.
Priduzio se na TANH biti ce valjda nesto.
-
Ja se idem vubiti
Imala Modernu
Chicken prerano izašao
Dok je u plusu nikad nije prerano.
Problem nastaje kad se izlazi prekasno jer je onda najcesce crvenilo...
Sjecam se BTC-a na 4k pa na 10k pa na 15k pa na 20k pa onda opet na 3-4k.
Svi koji nisu prodali evo ih opet na 20k.
Znaci dokle god ne prodas nisi izgubio nista
i dalje imas istu kolicinu btc-a...
Zato ja sad imam HOLD crvenila u potfelju.. i nisam izgubio nista dok ne prodam ..
Potvrda na sve navedeno.
Iz Moderne izašao na 146 tko bi očekivao da će preći 170. A da sam ostao bih razbijao glavu zašto nisam izašao na 146 kada je pala na 130.
Zato ponavljam što je kolega emil napisao - dok je u plusu nije prerano -
NMM nema na investing 212?
Nema na trading212
-
kako se trguje vani, jesu li sve dionice sa USA tržišta distupne /na Revolutu dosta nije/, je li trgovanje u stvarnom vremenu, tj bar zadavanje naloga, i otprilike cijene za zadavanje naloga na usa tržištu
Dionice su sve dostupne, tj. ako nisu pošalješ im poruku untar aplikacije i odmah dodaju. Zadavanje naloga je u stvarnom vremenu.
Za bid i ask se snalaziš kako umiješ i znaš.
Cijene su dosta visoke i definitivno nije za day trade. Sve što imam na FIMI držim dugoročno pa mi naknada nije igrala ulogu - no za cijenu sve što je emil napisao stoji.
Znaci ak kupujem dionice od dolara placam proviziju 100% ?
Tako je.
-
ima li tko iskustva sa FIMA e trade?
Što te zanima?
-
kao da se može trgovati ali samo odrđenim, manjm brojem, jako poznatih dionica.
No ne kužim, zadao sam nalog ( dionica nije na popisu) i ne mogu ga povući / revidiratidakle kao da je prošao.
Ovlaš na nternetu bez riješanje na to ptanje.
Tj vidjet ću što će se dogoditi sa nalogom.
Dionica je prilično opskurna i nepopularna, no da sam je kupio bio bi zadovoljan , jer sam već sada u popriličnoj zaradi
ah, ne edit, moguće je poništiti nalog, dakle to je samo ako žarko želiš imati nalog u prvoj sekundi otvaranja
Mislim da ovisi od platforme do platforme. Dodajem i SS.
Iako i sam koristim Trading212, a IB sam otvorio demo account da se malo naviknem na platformu - kod zadavanja naloga može se odabrati pre-market.
stavio sam neki nalog i pokaze mi 32.4356 dionica. tamo se moze kupiti dio dionice ili on zaokruzi po otvaranju?
Ako je riječ o Trading212 kod svake dionice piše min. trading quantity. Npr. za Teslu je min 0.001
-
meni sve radi ok na trade 212
Također. Radi i web i mobilna aplikacija...za sada