1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Noiz

Posts by Noiz

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• Noiz
    • April 28, 2021 at 7:23 AM

Jel ima tko od vas u portfelju Harmony One (ONE)?

Dosta sam ga se nakupovao ovih dana.

Vrlina mu je za krypto pojmove revolucionarna jer daje mogućnost odratit milijuje transakcije u sekundi sa 0 fee.

Dajem mu veliku šansu za budućnost a i skoro vrijeme mislim da će ga ekipa natamburat gore jer stvarno je ono što fali tom tržištu, pogotovo manji fee.

• Noiz
    • April 17, 2021 at 1:25 AM
    Quote from VoraX
    Quote from Noiz
    […]

Hvala na info, evo prvi put vidim. Ja sam pokušavao više puta i svaki put mi javlja grešku, da bi kontaktom službe za korisnike dobio objašnjenje da ne podržavaju uplate na crypto platforme iz sigurnosnih razloga. Službeno objašnjenje sa Revoult stranica...

Kažem ti ima na youtube video kratak i sve objašnjeno u 5min.

Ugl ideš na binance pod deposit i uzmeš podatke i napišeš cifru koju želiš nadodat.

Ideš na Revolut pod Tvrtka i ubaciš podatke i transferiraš eura za manje od pola minute.

Možeš na Binance kupit i kreditnom direktno ali ti je skuplja varijanta, mislin 3% da je fee.

Nadam se da sam ti pomogo.

Ja u mjesec dana tri outa podebljo uloženo.

VeChain najviše a omastio brkove i na valu Doge..

Bye Bye ZSE 😉

• Noiz
    • April 16, 2021 at 4:02 PM
    Quote from VoraX
    Quote from dionicar

a kako oni to mogu zabranit?

evo, kako äe meni kao uz pretpostavku da revolut postoji u turskoj zabranit da kupim i prodam preko revoluta?

Ne mogu vam zabraniti, ali kupnjom preko Revoulta ne dobivate kripto. Isto tako preko Revoulta ne možete prebaciti lovu na Binance i neke od poznatijih platformi...

Kako ne možeš sa Revoluta na Binance prebacit lovu?

Isprobano puno puta do sad.

Moraš prvo u Binance uzet sve podatke pa onda te podatke ispuniš u Revokut i šalješ. Euri vidljivi za 30 sekundi a cijeli postupak traje niti minut.

Imaš na YouTube 2min video kako to lako izvesti pa prouči.

Display More

• Noiz
    • April 6, 2021 at 9:14 AM

Pa za jedan dan dosta, zarada 30%, sad ganjam 0.1 cent u par dana. X3 zarada dakle a prognoze govore i više.

Na ZSE samo sanjat možeš takve zarade.

Miljarde su ulupane ovih dana u Wink 😉

• Noiz
    • April 6, 2021 at 8:52 AM

Lijepo se moglo ove dane zaradit na wink.

Ušo na 0.0018 evo je sad na 0.0028 i idemo dalje.

Prava raketa tek se očekuje 😉

• INGR (INGRA d.d.)

• Noiz
    • April 6, 2021 at 8:45 AM

Za sada obnovi je namjenjeno preko 6 miljardi kuna, nadam se da je Ingra sposobna uzet bar 1% iako mislim da može puno više.

Još koji dan i saznat ćemo!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Noiz
    • April 1, 2021 at 9:58 PM

Ja sam isto mišljenja da je za vrijeme Juge bilo puno bolja kvaliteta života i više se vrednovalo sve. Moglo se lijepo živit ako si htio radit i ništa nije falilo. Danas se možeš mučit ko tovar pa opet bit bez novca a i otkaz ti visi svako malo nad glavom. Totalna nesigurnost šta će bit sutra.

Da ne pričamo kako nas HDZ krade dobrih 30 godina uz naš blagoslov.

Svi mi imamo 7 života pa nema veze, bitno da imamo Hrvatsku 😂

• INGR (INGRA d.d.)

• Noiz
    • March 26, 2021 at 10:15 AM

Kad krene kupnja naglo znat ćete da je neki ugovor pred potpisivanje.

Samo ask je tanak pa će to za nekoliko trenutaka pobjeć.

• INGR (INGRA d.d.)

• Noiz
    • March 23, 2021 at 6:38 PM

Evo ne znam, kažem vam prije 4 godine sam mogao po toj cijeni kupit a prije godinu dana je moja kolegica na toj lokaciji kupila od vlasnika koji je taj veći stan kupio kao novi ali ne znam po kojoj cijeni. Ako niste mogli kupit 2010 svakako ste mogli kupit od 2015 na ovamo, dao sam vam sad dva primjera.

Ja ni moja kolegica nismo niti posebni niti podobni vjerujte mi.

Što se tiče cijene dionice svi znamo kad je počeo tonut brod a to je sa krahom svjetskih financija 2008 kako kod nas tako i vani.

Istina je da kod nas je to sve x100 upravo zbog balkanskog mentaliteta i otimačine koja u pravilu prođe nekažnjeno.

Sve znam i razumijem vas.

• INGR (INGRA d.d.)

• Noiz
    • March 23, 2021 at 4:50 PM

Ne znam odakle ove cifre ali eto meni je jedan vlasnik prije 4 godina htio upravo tu prodat stan od 68 kvadrata za 2,700 eura po kvadratu ali je pogled prema unutarnjem dvorištu.

Dakle iz druge ruke stan.

To je bio manji stan od prosjeka u tom kompleksu ali opet po nekoj normalnijoj cijeni.

Po 4k eura + vam je sigurno onih dvadesetak stanova koji su na plaži i najveće kvadraturi što i nebi ludilo a ni vas jer ste bili tamo očito.

Ne znam zašto vas toliko bode tko je i kako kupio i sami ste priznali da je to najatraktivnijih lokacija u jednom Dubrovniku.

• INGR (INGRA d.d.)

• Noiz
    • March 23, 2021 at 3:17 PM

Istina je da se cijeli kompleks nije prodao ni nakon par godina izgradnje jer je to vrijeme financijske krize nego tek se većina stambenih i poslovnih prostora prodalo nakon 2015g što je jako dobro išlo na ruku Ingri jer je tad kvadrat bio najmanje 3k eura nasuprot 1800 eura 2010g kad su se počeli nuditi. Tako da predpostavljam tu su jako dobro zaradili.

Tko je i kako kupova je manje bitno, bitnije je da su to najkvalitetniji stanovi u gradu i da je lokacija i po meni najbolja u Dubrovniku tik do prekrasne plaže. Uostalom još uvijek Ingra to održava.

Simptomatično je ustvari kao i u slučaju Arene da Ingra kad nešto izgradi natakari se na to i ne pušta i dalje ima koristi od toga dugi niz godina 😂

• INGR (INGRA d.d.)

• Noiz
    • March 23, 2021 at 1:42 PM

https://ingra.hr/portfolio/stam…apad-dubrovnik/

Pošto sam iz Dubrovnika znam za ovaj stambeni kompleks koji je napravljen jako kvalitetno a u čijem sklopu osim stanova je Cinestar, Libertas tv, Studenac, 2 restorana, pekara i 4 kafića, rent a car i nekoliko poslovnih prostora firmi.

Lokacija top.

• INGR (INGRA d.d.)

• Noiz
    • March 22, 2021 at 11:21 PM

Dakle za Ingru straha nema.

Bar su se nagradili objekata pa i stambenih.

• OPTE prodaja - kladionica

• Noiz
    • February 11, 2021 at 10:24 AM

Kako da ne, ali lijepo je vidjet da raste a i općenito sve dionice skoro jer stvarno grebemo to dno predugo.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Noiz
    • February 10, 2021 at 12:41 PM

Ovdje se čeka prodaja za neku zaradu a Ingra divlja zbog posla od 30 milijuna kuna u par godina šta mora odradit.

Sa 2 kune katapultirana do 12 kuna.

I love this game rekla bi ivana 😜

• Noiz
    • February 8, 2021 at 10:43 AM

2000 dioničara ima manje od 1000 dionica?

Šokiran sam.

To su našu vrli trajderi? 😂

• Noiz
    • February 4, 2021 at 2:08 PM

Evo nisam ni pratio cijenu, uopće se ne referiram na to nego općenito da budemo realni u pisanju.

• Noiz
    • February 4, 2021 at 2:02 PM

Toliko se čeka prodaja a u dionicama tisuće drhtavih rukica koja će prodat i da zarade tisuću kuna tako da od nekog vatrometa ovdje je malo izgledno. Sumnjam i da će ako se proda firma prodat za neku veliku lovu, budimo realni.

Zagrebačka će to dat samo da se riješi...

Možemo ovdje jedan drugoga navlačit na neke fantazije ali nismo više djeca jel tako?

Imam dionicu ali da očekujem kao većina tu bogzna što i ne očekujem.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Noiz
    • February 1, 2021 at 9:11 PM

Kolega Flight je sad nameračio Optimu i tamo pije mozak kolegama ali pazi sad, onima koji se usude reći protiv iste firme.

U Optimi vidi veliki potencijal i zaradu.

Ima paket mobitel+tv.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Noiz
    • January 28, 2021 at 6:43 PM

Pa i Britanija cijepi jako dobro, naravno jer su zasebno pregovarali a ne u sklopu EU.

Znao sam da EU nije najmoćniji savez ali sad vidimo da u međunarodnim vodama nas gledaju kao totalnu trubu. Čak i dojučerašnji naši partneri kojima je EU dala 3 milijarde eura za podignut proizvodne trake sada bi davali cijepivo onom tko ponudi više novaca.

Sada su se kao nešto dogovorili ali sumnjam da će tako biti, suludo da se uopće mogu tako ponašati ali to opet dođemo na priču da nas nitko ne doživljava..

Gospodarstva će tolko se ubananit a o našem da ne pričamo.

Nakraju ćemo uvozit kinesko cijepivo od istih onih od kojih je pandemija krenula.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt