Možda uprava hoće kupiti ali po nižoj cijeni,ja vidim10 naloga možda je onaj veći njihov ili su još niže.
Posts by Sony
-
-
Kome će ovo dati besplatno Dalićka,naći će neku novu Borg grupu.
-
hvala na info.
naravno, meni je u toj priči interesantno da su sigurni ili misle da su sigurni da bolja vremena dolaze.
Naravno da je to bitno. Stanje se jest nesto na bolje okrenulo zadnjih mj dana i ako tako ostane sigurno da ce biti dobro. Sad treba vidjeti koliko ce ovo stanje potrajati, ali sigurno da bih sad nesto lakse spavao da imam dionice ATPL-a. Ono sta je meni problem, a sto ekipa ne kuzi, i to sam vec na onoj drugoj temi pisao, su ovi grafovi koji se postavljaju, a gdje se vidi povecanje uvoza da ti pamet stane. Uz toliki uvoz svega, morate priznati, su vozarine prilicno niske, tj. normalne. Ne govorim za ovaj dio godine, nego za kolicinu prijevoza. Uglavnom, da ne kvarim film ekipi, svakako je bolje vrijeme i samo da se sto duze odrzi. Mislio sam takoder da ce se Kinezi primiriti s Australijom, jer im njihova roba treba, ali cini se da su zagrizli i da ne puštaju, pa ce se ova promjena ruta zadrzati, a to je isto tako dobro za BDI. Ukratko, evo i od mene ste doživili da napisem nešto pozitivno A znate zašto? Pa zato jer se nesto pozitivno i dogada.
Znači ušao si.
-
Trebalo bi zakonom zabraniti da se može sjediti u toliko firmi,nisu ti ljudi bogom dani da se nebi moglo odabrati neke druge.To je jedna skupina ljudi koji su međusobno podijelili smišljena mjesta u firmama i plaćeni su za svoj nerad .Sjetimo se Agrokora i koliko je nadzorni odbor imao utjecaja,nikakvog,nebi se to dogodilo da su o čemu odlučivali.
-
Blago Podravci s ovakvim stručnjacima, dođe li još Martina Dalić to će sve pucati od kvocijenta inteligencije
Prima novac za ništa,to je godišnji dohodak za žene u bilo kojoj proizvodnji(tvornici) ili trgovini.
-
Zaokret vozarina u Kini. Bit ce veselo...
Dolje,gore?
-
Što se proslavio ovaj koji je jučer kupio ARNT po 366kn...evo je danas na 324kn...
Bitno da se vrti,netko mora izgubiti da bi netko dobio.
-
da budemo potpuno objektivni u članku se pominje nekakav petogodišnji plan 130+100 m€. sad da su oni toliko vidoviti pa znaju šta će biti za 5 godina, čisto sumnjam. ja im predlažem da to spiče odma ove godine. što prije to bolje. i nama i njima.
https://www.ictbusiness.info/telekomunikacije/telemach-
hrvatska-zapoceo-s-uvodenjem-novog-vizualnog-identiteta-
na-prodajna-mjesta
Kako ne piše,lijepo ti piše.
-
Lako će se Ledo prodati. I lako i dobro. Tamo neće zapinjati kao na Optimi.
Da hoće nakon što su nas opljačkali,sada vrijedi a onda je vrijedilo nula kuna.
-
Ajde manite se fundamenata , Opte hvata zalet
Tko zadnji, magarac !
Da,hvata zalet a ja imam osjećaj da stoji na mjestu već par mjeseci,samo da ne uhvati zalet u rikverc pa će trebati padobran.
-
Možda prodavač dobio koronu?
Ne prodavač već kupac na bankovnom računu.
-
Nisu mi jasni ljudi koji vise na forumu u pojedinoj dionici,komentiraju sa bezbroj postova a dionicu nemaju.Zašto troše svoje vrijeme uzalud ili su možda volonteri ili hoće jeftino kupiti ili tko zna......
-
Bitcoin u tjedan dana provrti cijeli godišnji drzavni proračun, pa ako nema tu koji promil za mene, nema ni za koga... Prvi bitcoin sam uzeo na 19, uzimao sam i po 17,1, ali i na 25,4. Bitcion je u ova 2,5 mjeseca bolji prema meni nego Zse od Ipo-a ine i ht-a ciji su se učinci istopili na blje, knzm, još trpim na hpb, opte ajde nešto bude valjda, i sl. Na zse sam se odlučio kupovati samo škart i zaboraviti na njega, tipa hhld tako da ima prostora jednog dana eksplodirati. I da, žao mi je što nisam ovako reagirao kad sam prvi put slušao o bitcoinu, mogao sam se vratiti sa duplo u iste pozicije, štaš..
Bitcoin me pomazio, pa sam uzeo kućicu u Ravnoj gori na snijegu dok su praznici, bolje ne pratiti ovih 10 dana.
Brajo moj ovaj mali forumić, ne generira dovoljno informacija, pa čak i špekulacija, da bi imao osjećaj da nešto propustam na ovim temama. Tako da sumnjam u svoj angažman ovdje. Sve globalno. Sve znaju i to ti kažu 💪 Ivanontech, team underground, mmcrypto
Još da napomenem, nisam izašao skroz iz tpng, djeci sam ostavio po 110 komada x 3. Ali pasiviziram se na Zse, to je 1/1.
🖐️
Ja jos mislim da nas netko dobro zeza😂
Samo da nebude kasnije kukanja,kako brzo raste tako još brže može pasti to smo već vidjeli,naravno bitcoint.
-
Pa sigurno da ide korekcija kad si u cashu 😂
Pa u cashu sam valjda s razlogom, jednostavno ne vidim više ništa sa omjerom povrata / rizika što bi mi bilo po volji, osim možda HT-a, ali to je ionako mrtva raga na žalost. Na domaćem tržištu ima još par kompanija sa odličnim fundamentima, ADRS na primjer ili Lenac, ali ovo u SAD-u miriše ne na balon nego na balončinu i pitanje je samo koliko još može izdržati dok ne pukne ili se bar pošteno ne ispuše - a to će se odraziti itekako i kod nas iako kod nas nema balona na žalost...
PS: misliš da mi je problem već sutra ujutro opaliti po bidu? Problem nastaje kasnije...
Samo da si kupio početkom prošlog tjedna te dvije spomenute dionice već bi dobro zaradio.
-
Jedan stan od 150m2 dođe 212t eura,zgrada od 27 etaža nemože biti tolika cijena.
-
Hvala,jedino nisam nazvao ni posjetio tu banku,nakon poziva to je jedina banka kod koje se može unovčiti ček u eurima.Uglavnom nakon 12g.čekanja izgleda da ću vratit uloženo iz FFX.
-
Pozdrav,
zna li tko u kojoj bi se banci mogao unovčiti ček iz SAD.
Hvala
-
Imam jedno pitanje,dali je netko od Vas ulagao u Finanzas forex u Panami,2007 ili 2008 godine,to je bilo ono ulaganje uglavno preko posrednika,zapravo piramida,Ponzi shema .Uglavno da skratim, dośao mi je ček o povratu sredstava koje sam ulożio od američkog odjela pravde i moram unovćiti ček do 5 mjeseca 2021g.u Citibank Europe u Frankfurtu.Dali je možda još netko dobio taj ček.
-
Najbolje na đuri,kad ono krene,spašavaj se tko može.
-
Da,znači da se netko ukrcava.