Posts by KicanCRO
-
-
-
BCTI-531...up up up
-
Ups...lip rast od 100 %
-
Atm....valjda je sad dobro
-
-
Bcti-504....up, ocekivao sam i neki snazniji rast 🤷🏻♂️
-
Ova razina popunjenosti je bila prosle godine u cetvrtom mjesecu kad su poceli koristiti tankere kao plutajuce spremnike, stoga je to razlog rasta.
-
Mislim da je ovo razlog rasta.
-
Po ovome rastu tankera vanka, ocito je da su skladista puna.
-
Uspoređivati TPNG I Atlantsku je velika glupost.
-
Što će se desiti ?
Ovo je ples na oštrici noža,
Vicious circle štampanja novca
Iducih 15 godina ce samo rasti potreba za naftom, prvenstveno Kina i Indija. Toliko vec slusam o tom padu da mi je dosadilo.
-
BCTI 503, 3 dan za redom rast, mislim, svejedno nece ovih 10-20 dana vjerojatno biti nekog velikog skoka, ali sve te dionice vanka rastu jer je jasno sto ce se desiti u buducnosti.
-
Trenutno je cijena nafte visoka i koriste se zalihe zbog toga, do kad kad je zima bila ovakva i kad je smanjenja proizvodnja?
-
Vidjet cemo vozarine od cca 1.5 pa nadalje. Desit ce se da ce potraznja biti veca od ponude, cjena nafte visoka, rast dolara itd...sve sto ide u prilog. Ne pricam ovo iz glave nego imate projekcije, predviđanja. Nisu uvik tocna, ali svijet unatoc pandemiji mora ici dalje.
-
Sitno brojimo. Cut ce se boom.
Kolega, morate ubaciti malo šarma u svoje postove. Pogledajte ekipu na temi
Dry Bulk i to bez Cenzure i učite od njih kako se privlače ulagači
CnB i "ništa posebno" su pod must u svim postovima
Šalim se, ali znate kako kažu u svakoj šali...
Pricajte vi sto ocete al evo nakon posta skok sa 42,20 na 42,40. Samo se bojim da se taj skok ne anulira vasim postom 😁.
Uh dobro je. Non pasaran!!
-
Sitno brojimo. Cut ce se boom.
-
Doslovno svih 12 najvecih tankerasa vec dva dana biljeze rast, ajde, i mi cemo reagirati za koji tjedan. Uz to koga zanima nek pogleda zadnjih godinu dana graf tih najvecih tankerasa.
-
I jel to dobro ili loše?
Kratkorocno jako jako dobro, pogledajte vozarine za travanj 2020 gdje je bila takva situacija.
-
BCTi danas 500 bodova.
493