1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. KicanCRO

Posts by KicanCRO

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• KicanCRO
    • March 24, 2021 at 5:13 PM

BCTI-656

Plovi, plovi mala barka.

• KicanCRO
    • March 24, 2021 at 4:09 PM

Uz ovo sto se desilo, Njemacka se nije zatvorila, nakon par dana padanja brenta, danas opet jaci rast. Sve vijesti su pozitivne te mislim da ce danas vanka jako tankeri rasti, takoder ocekujem rast svih indexa i Spota. Uskoro cemo vidjeti, ali nam je u interesu da sto duze ne mogu makniti ovaj brod 😅.

Files

DA4C9FF6-EBCB-4A1D-9CFA-AFA179A2F851.jpg 55.7 kB – 0 Downloads

• KicanCRO
    • March 24, 2021 at 3:47 PM

A tocno ono sto nama treba, nek 10-15 dana stvori nestabilnost sa isporukom, 15.4 pa nadalje ce ionako biti velika potraznja. Sto se moze dogoditi, ja sam jako optimistican, ali zato i jesam u dionici. Q2 dobar, Q3 odlican, i onda ona dva tromjesjecja koja su uvik odlicna Q4 i Q1 ako ne bude korone, znaci doslovno cila godina da bude top. Osim toga 31.12 se radi vrednovanje brodova, posto bi, sto je ocekivano tad bile dobre vozarine, opet bi imovina skocila, tj. Vratila se na staro. Ja imam nadokupiti jos 500 komada da zaokruzim i tad cu ostaviti da stoji bar do Q2 sljedece godine. A onda odluciti sto dalje.

• KicanCRO
    • March 24, 2021 at 12:42 PM

Ako ovaj brod sto je zapeo u Suezu ne budu mogli duze pomaknuti, kratkotrajno ce vozarine odletjeti u nebo. Ipak, racunaju za sad na pomoc plime i da ce trajati 2 dana.

• KicanCRO
    • March 23, 2021 at 5:14 PM

BCTI-623

Hm koliko ce sad spot biti, preko 15 000 a blizu necijih 16 000?

• KicanCRO
    • March 23, 2021 at 1:54 PM

Sad su sve oci uprte u Europu, ako se uspije suzbiti treci val, ili ako ne bude trajao dugo, poletjet ce vozarine. SAD-e se pokrenuo.

Files

3DD80BD6-71A9-4267-BA5C-0D1EA6444FE8.jpg 73.74 kB – 0 Downloads

• KicanCRO
    • March 23, 2021 at 10:25 AM
    Quote from diokidina

Ovo sto upravo gledamo je ocigledni primjer dizanja cijene sa malim prometima.

Sad cu ja zvati Hanfu da obustave trgovinu jer nema dovoljno prodavaca pa vam dizu cijenu a htjeli bi se ukrcati.

• KicanCRO
    • March 22, 2021 at 8:54 PM

To je jednostavno njihova politika, solidan plus sa manjim rizikom.

• KicanCRO
    • March 22, 2021 at 8:11 PM

SPOT-13 000...nadamo se nastavku trenda ili bar ostajanju na ovim razinama.

• KicanCRO
    • March 22, 2021 at 7:26 PM

Takve su cijene spota bile od 2004-2008 ako se ne varam. Bio bih prezadovoljan i sa 15-20 k.

• KicanCRO
    • March 22, 2021 at 7:07 PM

https://oilprice.com/Energy/Crude-O…e-Emerging.html

Glzba za nase usi.

• KicanCRO
    • March 22, 2021 at 6:54 PM

Moje isprike ako sam naveo krive podatke, vjerojatno sam naisao na stare podatke, il na taj podatak o jednom cjepljenju. Eto, nadajmo se onda da tamo nema ‘treceg vala’.

• KicanCRO
    • March 22, 2021 at 5:17 PM

BCTI-593 up up

Hm sutra smo valjda preko 600, neki kolege kazu da ce kupovati kad SPOT bude 14 000, a to je od danas ili sutra 😂. Ugavnom index se krece najcesce par dana u istom smjeru. Nadajmo se da u SAD-u nece biti treceg vala, procjepili su 25 % populacije.

• KicanCRO
    • March 21, 2021 at 2:59 PM

SAD-e, petak, zabiljezena najveca potraznja, ne od vremena pandemije, nego uopce od kad se prati, a mislim da se je to 2017-te.

Scorpio tankers, inace najveca firma sa product tankerima u petak je kupila 110 000 tisuca dionica po 19,70 dolara, gledao sam intervju sa njihovim presjednikom i kaze da ce do ljeta vrijediti 25 $. Optimizam temelji na odlicnoj buducnosti bas za product tankere.

Files

BADEDCEC-4602-4897-B83E-C8D66FCE0FBD.jpeg 75.18 kB – 0 Downloads

• KicanCRO
    • March 20, 2021 at 9:16 PM

Znam da ce poslovati u plusu, samo ocito neki tvrde drukcije.

• KicanCRO
    • March 20, 2021 at 8:25 PM

Odluka nije obvezujuca, ne moraju kupiti.

• KicanCRO
    • March 20, 2021 at 8:21 PM
    Quote from tin
    Quote from KicanCRO

Bude li BTCI duze razdoblje preko 600 ne postoji toliko lose izvjesce o Q1 da bi palo ispod 40. A uvjeren sam u snazan rast indexa za mjesec dana, a index je vec sad dobar. Po meni ce minus za Q1 biti manji od 5 m. 2-3m.

Index za MR je još uvijek daleko od dobrog....kad bude dobar potpisat će oni bar još 2 TC ugovora....do tada ne ma dobrih izvješća....nadam se da će se to desiti što prije.

Zelite li reci da TPNG trenutno pod ovim spot cijenama, 12 k, tri broda od 17, 15 , 12 k pod ugovorom ne posluju u plusu?

• KicanCRO
    • March 20, 2021 at 7:27 PM

Bude li BTCI duze razdoblje preko 600 ne postoji toliko lose izvjesce o Q1 da bi palo ispod 40. A uvjeren sam u snazan rast indexa za mjesec dana, a index je vec sad dobar. Po meni ce minus za Q1 biti manji od 5 m. 2-3m.

• KicanCRO
    • March 20, 2021 at 6:41 PM

Niste me shvatili, kazem razlika u Q4 prosle godine, i Q1 ove godine.

Sad ce biti i veci postotak jer su ih prosle godine u ovo vrijeme poceli koristiti kao plutajuca skladista.

• KicanCRO
    • March 20, 2021 at 6:26 PM

BCTI je u odnostu na Q4 prosle godine bio viši 25 %. Vidjet cemo, mislim da ionako ako index bude rastao da nema price oko cijene. Ici ce samo gore, primjer, nekidan, kad je skocilo sa 500 na 530 netko je odma pokupovao sve do 43.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt