1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. KicanCRO

Posts by KicanCRO

• DRY BULK

• KicanCRO
    • May 7, 2021 at 10:30 AM
    Quote from BabaLuji

Kinesko-australski trgovački rat je sve dublji. Kina je jutros objavila da izlazi iz Strateškog ekonomskog dijaloga (SED) kojeg je ustanovila s Australijom 2017., piše ABC.

SED je bitna diplomatsko-trgovačka platforma preko koje su se nudile i tražile veće investicije i dogovarala trgovinska razmjena. Kineska komisija odlučila je izaći zbog toga što je službena Canberra “pokrenula seriju mjera koje imaju za cilj prekinuti normalnu razmjenu i suradnju između Kine i Australije, a sve zbog hladnoratovskog mentaliteta i ideološke diskriminacije.“- prenosi kineski Global Times. Mozda je i ovaj detalj bitan...

Kako bi ovo utjecalo na vozarine, na dobro ili na lose, posto sam citao da je na lose, a gledam da ako nece uvoziti iz Australije morat ce iz Brazila, sto je zapravo dobro

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• KicanCRO
    • May 6, 2021 at 5:48 PM

https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2C…r=1&bypass=true

Dobar pad vanka, sutra prilika za dokup od plasljivaca.

• DRY BULK

• KicanCRO
    • May 6, 2021 at 2:58 PM

Jel postoji neki razlog ili je jednostavno pregrijanost pa lagana korekcija?

Files

D2737373-9751-48FC-B761-D2C7A04B8CDC.jpg 57.53 kB – 0 Downloads

• KicanCRO
    • May 6, 2021 at 2:49 PM

Usla foxara u dionicu odma dosla korekcija koja zapravo nije korekcija.

• DRY BULK

• KicanCRO
    • May 6, 2021 at 1:42 PM

Brajo jesi mora dozivati korekciju 😂. Ali eto kad tad je morala doci, nista novo.

Files

6ABC5673-2111-48F6-BEF2-008203440FE6.jpeg 135.7 kB – 0 Downloads 255E68A1-FF17-4091-98ED-F9B3981D159E.jpeg 171.24 kB – 0 Downloads
  • DRY BULK

• KicanCRO
    • May 6, 2021 at 11:23 AM

Odniti ce amerima sav materijal za plan oporavka.

• KicanCRO
    • May 5, 2021 at 5:58 PM

Citam vec par puta da nitko ne kupuje nego svi prodaju, pa kakve su to ludosti 😂😂. Pa ako cijena ide gori valjda je veca potraznja od ponude, ima vise kupaca nego prodavaca, manite se burze. Nek izadu jos ovaj jedan dva sto su mislili prodati i prodaju sve i tek onda ce se lansirati rakete.

• KicanCRO
    • May 5, 2021 at 5:25 PM
    Quote from tin

https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2C…r=1&bypass=true

Kad neće kolega Fox pa moram ja.

Nego jel zna netko, zalijeva li cime Fox in the box ovo zelenilo vanka? Ako je koji brodar jucer nesto izgubia, danas je vratio to i jos digao koji postotak.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• KicanCRO
    • May 5, 2021 at 5:20 PM

Projekcija, Q4 ce biti jako jako dobar.

Files

2E99245F-FBA2-4C5F-862A-CC20EA1CA300.jpeg 88.42 kB – 0 Downloads

• KicanCRO
    • May 5, 2021 at 5:17 PM

Pogledajte im vozarine iz ozujka i jasno ce vam biti kolika im minimalno moze biti dobit, ali mininimalno, dobit ce biti puno visa.

• KicanCRO
    • May 5, 2021 at 5:02 PM
    Quote from forumas

Sad ce vec postati pomalo napeto, ovo su vec pristojne razine za ovo izvješće, treba sad u sljedećem vidjeti koliki će biti rezultat tj.koliko će im dobit pratiti vozarine, da ne bi bilo da su se previše vezali dugoročnim ugovorima s nižim cijenama.

Da nisu izlazili par ovih velikih koji su izlazili, a ne znamo im razlog izlaska, cijena bi bila puno puno visa, sto i treba biti. Samim time sto se izlazilo iz top 10 ja sam bio oprezan i nesto kasnije usao, jer sam mislio da se desava ne znam sto, a nije se desilo nista, zapravo desio se zaokret u vidu najvisih vozarina u 10 godina. Cijena ove dionice trebala je i ranije biti na ovim sad razinama, pa usporedite strane kompanije sve su odradile puno visi rast, a nisu bas sve bolje od atlantske.

• KicanCRO
    • May 5, 2021 at 2:52 PM

Grizu miši ementaler, danas ce se napraviti 300-ta rupa.

• DRY BULK

• KicanCRO
    • May 5, 2021 at 11:49 AM

I danas rast.

Files

54DE97E6-72D9-4CD5-9BC2-EDE4C65F8FB7.jpg 160.13 kB – 0 Downloads

• KicanCRO
    • May 4, 2021 at 4:44 PM

Uostalom, toliko rastu vanka da pretjeruju, nesto kao nasa lija u druku, oce uđe niže a vozovi prolaze. Sutra vec na vozu pise 300. Ali kladio bi se da ce pola njih vanka i danas zavrsiti u zelenom. Ima li koji tipster?

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• KicanCRO
    • May 4, 2021 at 3:56 PM

Moje skromno misljenje je da puno njih ni ne razumi brodare, koji vozi koje terete, indexe, ali vide da svi brodari potezu po 5-10-20 posto pa kupe tankersku jer racunaju da ce i ona povuci tako sa odgodom dana dva. Sve u svemu nama je to dobro, nek zadrzi ovu cijenu do Q3 pa ce i veci rast odraditi kad indexi pocmu ludovati.

• KicanCRO
    • May 3, 2021 at 9:23 PM
    Quote from Mrcash

ako sutra nakon ovog rasta vanka atlant bar 5 posto ne ode gore , bacam kopacke u smeće

Mislim da nema rasta dok ne izađe ovaj koji izlazi, danas je cak mogao i na visoj cijeni izlaziti, ocito mu par kuna po dionici ne igra ulogu. Eh, eh, nije ih na bausteli zaradija.

• KicanCRO
    • May 3, 2021 at 5:33 PM

Aliasa nema jer pare broji. A zelenila vanka, ni index im nije potreban.

• KicanCRO
    • May 3, 2021 at 1:05 PM

Koliko komada jos ima SZAIF?

• KicanCRO
    • May 2, 2021 at 11:28 PM

Vrijednost brodova se procjenjuje kroz vid trenutnih vozarina( ako je kao i za tankere) te je trenutna vrijednost flote onda jos viša nego 31.12.

• KicanCRO
    • May 2, 2021 at 8:39 PM

Bud uvatili ste se necega sto nije tako, nit je egzaktno nit prosjecna vozarina ozujka potvrduje to napisano, i sad ja vise ne bi pisao o tome, tj necu vam vise replicirati na to, tko je pametan zbrojit ce dva i dva.

Files

37AD0223-E4EE-4DBF-8748-1907BBE4D83D.jpg 66.5 kB – 0 Downloads
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt