Otvaranje produktasa danas, mi na ovih 8 posto rasta TPNG imamo mokre snove. Vrijeme je za kupovinu.
Posts by KicanCRO
-
-
Ludost je sad prodavati ispod ovih 66 , nedavno je insajder kupio nekih 50 000 dionica po 52 kune(tako nesto), sad opet ovo. Jasni signali da bi kvartal trebao biti bomba.
-
213 tisuca dionica je otislo po dogovorenoj cijeni od 66 kuna. Smjer je jasan, jos me samo zanima Kupac, a to je sigurno netko iz firme.
-
Pocela tarapana, ocemo blokadu. 14 miliona promet fijuu..
-
Hafnia danas jako rasla, citam da je clarkson’s imao neku jako optimisticnu prezentaciju.
-
Je li pitao tko sto je sa dvi opcijske kupnje broda?
-
Definitivno za to da se udruzimo ka malo dionicari, ali nisam bio za tih 60 kuna, necu dati glas za nesto sto mislim da nije u interesu firme. Prezadovoljan brojem ljudi koji su se u kratko vrijeme organizirali, podrzali nesto drugo, i jednog dana kad ne bude vrime ovakve nesigurnosti bit cu dio toga. Neka ste pokazali zube. Virujem da ce i oni nakon svega biti transparentniji.
-
Kad smo radili procjenu cijene za kraj 2022 godine prosjek je bio nekih 750 kuna, na pocetku 2022 god. Neke stvari je tesko uracunati, poput rata u Ukrajini, tako da bih sad i sa 500 bio jako zadovoljan.
-
Da su se neke stvari poslozile, i sam bih bio za 60 kuna. Ovako, uz dva broda trenutno u remontu, jednom izvan stroja, vozarine koje danima padaju a dolazi najbolji dio sezone, te svu ovu nesigurnost u svitu, i 20 kuna je dovoljno, pa ako se sve poslozi u sljedecim godinama nek nas bogato nagrade.
Neće te nitko nagraditi ako ne mora. Socijalizam više ne postoji. Oni se brinu za svoj džep.
Ne slazem se sa vama jer je dionicar broj 1 Igor, koji je upoznat sa nacinima kako oploditi svoje ulaganje, njemu je u interesu dignuti cijenu dionice pa mislim da bi cak i ove godine izglasao visu dividendu, ali eto, kao i Perisicu jos #nijevrime.
Neće te nitko nagraditi ako ne mora. Socijalizam više ne postoji. Oni se brinu za svoj džep.
Ne mislim da će dividenda biti 60 kn, ali zar najveći dioničar želi do kraja ostati u ATPL? Ako ne želi, mora imati izlaznu strategiju, a izlazna strategija je da izađe iz dionica. Može izaći s manjom ili većom cijenom.
Dakle, u tom kontekstu nagrađujući druge nagrađuje sebe. To je kapitalizam, a ne socijalizam.Taman u isto vrijeme isto mislimo, da i vi ne pijuckate Adzica?
-
Da su se neke stvari poslozile, i sam bih bio za 60 kuna. Ovako, uz dva broda trenutno u remontu, jednom izvan stroja, vozarine koje danima padaju a dolazi najbolji dio sezone, te svu ovu nesigurnost u svitu, i 20 kuna je dovoljno, pa ako se sve poslozi u sljedecim godinama nek nas bogato nagrade.
-
BCTI-1289, nakon par dana pada, krece opet rast.
-
Clean tanker index je na nikad višem godisnjem prosjeku u povijesti, jucer na razini od 1282. Rezultat toga su rast Hafnie, najveceg product tanker brodara od 131 posto, i Scorpio tankera od 146 posto. Tko trguje na zagrebackoj burzi nema izbora nego kupovati TPNG. Q2 jos mogu shvatiti da bude losiji jer se rast vozarina prikazuje s odmakom, ali Q3 rezultati bi trebali biti brutalni. Odnos TP prema TPNG me tjera na oprez.
Dolje je i slika kako je trenutno pozicioniran Joakim.
-
Napokon transparentno, i iznad svih mojih ocekivanja. Svaka cast.
-
Moguce je da se ova dionica sprema na prodaju, vlasnik ima osobnih problema(nit ne volim navoditi kojih) a sinove mu ne zanima preuzimanje.
-
Rekao oko 60 m, toliko i bilo..vec se sutra otkljucava dio, a dividendom ostatak..a do kraja sezone ima prasiti 💰💰
-
Dobit Q4 ce svakako bit veca od dobiti Q3.
-
Mislim da je Mittko vec kupia cim je vanka poceo rast, uz to se vidilo kad je Joakim poceo navijati i pozitivno pisati, ne znam zasto vam je cudno da je netko prodao na tipa 450 i cekao koji misec da ponovno uđe. Dugorocno je i dalje svatko bullish, svatko tko razumije. Da je doslo ranije od ocekivanog, preokret, svakako je.
-
Mislim da ce biti dividende, stavljam se u Bilbijinu poziciju, koji zna iz iskustva na koji nacin se dionica stavlja u fokus.
-
Nakon izvjesca 500 kn a 16.3 novi high. Zatekao me nagli pad i nisam dobro odigrao, hvala Bogu misljenja sam da cu imati priliku popravnog 2022 a jos vise 2023.
-
Drugi misec a ovo vec sad izgleda nevjerojatno dobro. Sezonalni pad je minoran na manjoj klasi brodova, uzimajuci prosjeke a ne peakove.