1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. D_artagnan

Posts by D_artagnan

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• D_artagnan
    • April 19, 2022 at 4:53 PM

Šteta da nisu prodali neki stariji, al OK, još malo nadodati od ovog što će se zaraditi do Q4 i taman stiže nova makina :)

Inače šta se desilo točno prije godinu dana 8)

Files

Screenshot 2022-04-19 at 16.50.32.jpg 150.59 kB – 0 Downloads
  • DRY BULK

• D_artagnan
    • April 19, 2022 at 10:05 AM

Krenula neka ofanziva i kod nas na ATPL za početak, izgleda ova obrana ipak popušta ^^ , istina dugo je i izdržala :S mislio sam da će se i prije povući na obrambene položaje :)

• DRY BULK

• D_artagnan
    • April 18, 2022 at 10:36 PM
    Quote from lebowski

https://twitter.com/AllVentured/status/1515390551457153028/

Supercycle još jednom, nakon Joakima

sutra mozda padnu, pa ih mozemo popratiti 🤣

• IGH (Institut IGH d.d.)

• D_artagnan
    • April 15, 2022 at 10:29 PM

Nema do Indexa, kakvi uskok, preskok, hanfe, dorh, 😅

Kad ce poceti traziti ortacke ugovore od DLKV uprave i PPDa 🤔

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• D_artagnan
    • April 15, 2022 at 11:31 AM
    Quote from Philidor

Da se mene pita radili bi cca 5 radnih dana mjesečno, više od toga nema ni potrebe ni značajne potražnje...

Dovoljno jedan dan u tjednu za izmjenjaju ovi koji misle i da ugase struju da ne troše ^^

• Birtija

• D_artagnan
    • April 15, 2022 at 8:21 AM
    Quote from Yieldchaser
    Quote from D_artagnan

…. Rusi se povuku iz Buče tri tjedna ranije, a oni nađu 'friška' tijela po cesti,

Aahhahaha

Da povukli se i prije nego su krenuli, bolje nemoj pisati, nego ove gluposti. 😏

A za ostalo što sam napisao isto smatraš da je glupost? Ajde, odi Sv. Leljaku i skupa s njim drži predavanja o 1674 ili koliko ubijenih u Jasenovcu.

Uvijek si poklopac, nikad lonac. Čekam ja jednu stručnu analizu od tebe, barem nečega, ali sumnjam da ćeš mi dati priliku da te poklopim. Ne zato jer ti to ne bi htio, nego zato jer nemaš pojma o ničemu pa ne znaš ni od kud početi.

hebe mi se za jesenovac, ruse, amere i sve ostale. U zivotu ima pametnijih stvari 😀

• Brokeri i brokerske naknade

• D_artagnan
    • April 15, 2022 at 8:18 AM
    Quote from Ledica

Stigla uskrsna čestitka od Zaba brokera.

Od 9.5. nova Tarifa naknada za brokerske usluge.

Prva kategorija do 2 milijuna kuna vrijednosti transakcija u godinu dana u koju najčešće ulazim, 0,60 % ( minimalno 75 kn.)

Do sada je bilo 0,30 % (minimalno 25 kn.)

Što da se kaže osim da treba početi razmišljati i jeftinijim opcijama.

Da li je još koji brokeraj povećao naknade ?

Display More

bome muški su digli, zestoko. Ocito tako malo se koristi da moraj dignuta da imaju za burek za marendu djelatnicima 🤔

• Birtija

• D_artagnan
    • April 13, 2022 at 8:57 PM

…. Rusi se povuku iz Buče tri tjedna ranije, a oni nađu 'friška' tijela po cesti,

Aahhahaha

Da povukli se i prije nego su krenuli, bolje nemoj pisati, nego ove gluposti. 😏

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• D_artagnan
    • April 13, 2022 at 4:19 PM

Mrak, a kad se sjetim da sam uzeo kad je palo kod pojave korone u 03/2020 .... mislim se ajde trebat će sredstva za dezinfekciju pa nek se nađe neki fini % u portfelju bar godinu, dvije :S. Očekivao sam rast, iako ne baš x5 ^^ . Al dobro. Čak ni porez ne moram platit :D

Još da sam riješio i ostatak Dalekovoda tada, al kako je bio pao na 4,5 kn pa rekao neće dalje padati, vratili većinu od predstečajne i to je više od pola dokapa, samo treba strpljenja pa će i tu otić x 2, x3 :S ... mamicu mu, im X/ . Al sve je to jedna fina škola, šteta da pravna država ne funkcionira još, možda jednog dana dočekamo.

• Birtija

• D_artagnan
    • April 13, 2022 at 3:29 PM

Tko zna mozda stvarno ratovi prestanu onog trenutka kad komp bude imao pregled sve imovine pojedinca i na jedan klik blokira sve ako napravis nesto protivno zakonu, od onog tko ima sitnis, do onog sa milijardama, da se sve vidi, komplet tok imovine, kad,koliko i od cega si zaradio. Napravis sranje, samo te blokira dok se ne rascisti problem 😂

• ULPL (Alpha Adriatic d.d.)

• D_artagnan
    • April 13, 2022 at 3:20 PM

Pa kad su radili bezvrijedne brodove 🤣🤣, koje su odlicno naplatili ULPL, puno bolje nego da su radili u kini 😒

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• D_artagnan
    • April 12, 2022 at 5:50 PM
    Quote from alfa

Šonje opet briljira

Drugi hladni rat: sjena poraza u Prvom – Arhivanalitika

da, bas ga je secirao dobro…

• Birtija

• D_artagnan
    • April 12, 2022 at 5:47 PM
    Quote from Yieldchaser
    Quote from D_artagnan

Zašto bi uopće dolazili i birani na izborima likovi po bilo kojoj političkoj opciji ?

Zašto ne bi bili birani programi i ljudi koji su u stanju i imaju ideju nešto napraviti i promijeniti ? Sasvim svejedno iz koje si stranke i opredjeljenja. Ili si čovjek sa nekim znanjem i idejom ili si uvlakač, niškoristi.... da si mi i najrođeniji, ako si nesposoban makni se.

Pa napisao sam zašto. Nije svejedno iz koje si stranke. Kako bi to bilo svejedno? Ako birači daju povjerenje SDPu na lokalnim izborima u Rijeci, onda su to učinili u očekivanju da će kadrovi SDPa biti po javnim poduzećima, bilo da su ti kadrovi članovi te partije, bilo da su došli odlukom partije. Tako kadrovska politika svugdje funkcionira. Da nakon tih izbora dođe tamo za direktora lokalnog vodovodnog poduzeća neki tip iz HDZa ili vezan uz HDZ, naravno da bi im svima bio upitnik iznad glave. Osjećali bi se nasamareni, pitali se čemu uopće služe izbori? A to da mora biti sposoban da to radi, naravno da mora. O tome i pričam. Osoba koja dolazi na rukovodeću dužnost u javnome sektoru mora biti i politički i stručno adekvatna. Kad su te dvije pretpostavke zadovoljene, onda to može funkcionirati. A ne da izađem na parlamentarne izbore 2015. , glasujem za neke mostaše nakon što proučim te njihove kandidate na listama, pogotovo u mojoj izbornoj jedinici, a onda za mandatara dođe neki Tihomir Orešković. Tko je on? Baš mi je taj tip bio u glavi kad sam te nedjelje išao na izbore. Onda se svi čude kako taj cirkus nije potrajao.

zato nam i je tako kad je bitno iz koje je netko stranke i nacionalnosti, a ne koje znanje ima i kakva je osoba

• Birtija

• D_artagnan
    • April 12, 2022 at 2:52 PM

Hebate korona? wtf? koji je ovo cirkus, psihijatrija??...

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Prijestolnica financija postala mjesto straha i terora: Stravične snimke iz najveće karantene na svijetu ostavljaju bez teksta
    Već više od dva tjedna financijska prijestolnica Kine, Šangaj, u strogoj je karanteni. Oko 26 milijuna ljudi zatvoreno je u stanovima, sada već i s problemom…
    dnevnik.hr

Šta se valja iza svega ovoga sa koronom i ratom u Ukrajini? Financijje svih zemalja su došle u točku bez povrata pa na taj način se ide u reset ?

• Birtija

• D_artagnan
    • April 12, 2022 at 1:10 PM

Zašto bi uopće dolazili i birani na izborima likovi po bilo kojoj političkoj opciji ?

Zašto ne bi bili birani programi i ljudi koji su u stanju i imaju ideju nešto napraviti i promijeniti ? Sasvim svejedno iz koje si stranke i opredjeljenja. Ili si čovjek sa nekim znanjem i idejom ili si uvlakač, niškoristi.... da si mi i najrođeniji, ako si nesposoban makni se.

• DRY BULK

• D_artagnan
    • April 12, 2022 at 1:02 PM

Doći će im iz guzice u glavu uskoro

• DRY BULK

• D_artagnan
    • April 12, 2022 at 8:54 AM

Draze mi je da NAV vrijednost raste a dionica pada, nego obratno 😂, sto se mene tice moze i nastaviti tako 🌞💰💰💰😎

A vjervatno i hoce, jer nema naznaka smanjivanja cijena zeljeza i ostale opreme…

• DRY BULK

• D_artagnan
    • April 11, 2022 at 9:42 PM
    Quote from hugh
    Quote from tin

Ne znam šta sze vi očekivali jer ste očigledno rasprodali...ja sam prezadovoljan još 14 radnih dana do objave izvanrednog Q1 i najave dividende na ATPL ...da ne pričam o izvarednim vozarinama za ovo doba godine.

prije q3 2021 vozarine su padale, brodari vani su padali a atpl rasla.......nakon izvješča, dionica je pala 40% od vrha......primječujete li kakvu sličnost sa ovim danas?......to vam je bilo prije više od 6 mjeseci i od tada bdi je down trendu......neznam zašto vi i jedna kolegica vodite brigu o tome imaju li drugi forumaši dionice ili ne, ali znam da je veoma teško kad se ne zarađuje novac na burzi a vrijeme prolazi......

odakle Vam info o najavi dividende?.....imate li neki link ili je to samo još jedan pokušaj obmane onih koji čitaju ovo a ne provjeravaju informacije?.......

Ma nema potrebe za divku, kakva divka, samo nek oni rade dobro. I neka padaju vozarine jos. Do proslogodisnjeg prosjeka imaju jos poprilicno da padnu. A sa tim vozarinama od prosle godine su zaradili da imamo ovdje P/E brutalan, skoro najbolji od svih firmi izlistanih na ZSE 😎

E sad ako bude ekipe koja je spremna prodati nesto tako, di ces bolje 🤗😀

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• D_artagnan
    • April 10, 2022 at 9:31 PM

Znaci i moje su kupili prije kad sam prebacivao u druge pozicije, iako se nije vidjelo u knjizi, ocito preko skrbnickih??

• Birtija

• D_artagnan
    • April 10, 2022 at 9:24 PM

A cuj, svi žele u obrambeni savez sto je i logicno da se drzave udruže za svoju sigurnost ukoliko nedaj boze zatreba od nekih luđaka koje zele napasti drugu suverenu drzavu.

Kad jedna vojna velesila kakva je rusija polomi zube na ukrajini samo zato sto su joj isporucili toliko oruzja za obranu. Ocito su se preracunali rusi. I ti se vidi snaga saveznistva za obranu

1. Privacy Policy
  2. Kontakt