Nek oni skupljaju $$$ 😎💪, lako za divku
Posts by D_artagnan
-
-
A i bolje da ostane na ovi razinama dok se cerp rijesi svog tereta 😅, samo poslje tko ce stici uci, hmmmm 🤔
-
Ovo da te srce stisne 🫣, a tek drugi mjesec zavrsioooo 💪😀, ali bude trčanja 😅
-
Svakako bi trebala ici dividenda nakon ovakvog izvjestaja.
Bar na razini prošle godine.
Recimo 3-4 eura bar.
bolje da nam daju 5-6 dionica na svakih 100 sto imamo 👌😎
-
a neka i prodavača, kako bi se kupilo ako nitko neće prodat
-
Znači bit će vraćanje onima koji su uplatili prkeo prosjeka
-
Šta to znači za nadolazeće kvartale i godine , $$$$$$$
. Na porast vrijednosti materijalne imovine utjecao je i dani predujam za nabavu novog LPG broda Vis u iznosu od 5.875.000 USD odnosno 42.104.090 kuna.
40% vlastitih sredstava za Vis
Šta to znači za nadolazeće kvartale i godine , $$$$$$$
-
Tako i planiram mirno provesti u brodarima da poberemo vrhnje, ove male oscilacije par % gore/dolje me ne zanimaju, zelim X nekoliko sadasnjih vrijednosti na brodarima 💪😎
-
Jel ovo dobro???? Pitam za prijatelja............
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. nije, sutra ce sve bit preko 15k necemo vise vidjet ove 7-8k 🤔
-
Tuče Cerp, ali tuku i naši😂
bolje se povuci pa onda ih potući i natjerati u povlačenje kad ulete duboko u teritorij 🤣
-
Nego koliko piše u prospektu kad se sve provede, obveznice će biti ekipi alociranje na SKDD račun?
Znači automatiznom će im se otvoriti i dodijeliti račun u SKDD-u?
Zanimljivo, onda će malo imati priliku vidjeti kako to sve funkcionira, pregled preko e-Građani....
Malo po malo će ekipa mođda početi i pratiti TK
-
A sta im se desava?
-
Stvarno ste upisivali Obveznice RH? svaka čast, ja nemam cahones za to nakon sto me Borg oženio..
Evo ja ću opet neuko iskreno. Rađe 10% APY na volatilnom crypto assetu, nego cca 3% od države.
Bar se osjećam investitorom prema definiciji kol. Foxa, a ne da kupim papir od države i mislim kako će nekad bit nešto od toga za moju djecu, tako sam i kupio i knzm i tisk. Ne vjerujem ovoj državi, aktualnoj ili nekoj budućoj vladi, niti ikome u ikakvoj agenciji, ministarstvima i sl. Pa da strepim sljedećih godina KAD će me ošišati, jer sam ionako kao ovca došao na poziv nekog korumpiranog i instaliranog i dao pare. Ne može niti biti drugačije sudbine, jednostavno ne vidim to nakon svega što sam vidio u Hrvatskoj.
Ali to će biti super medijski pokriveno za ispratiti do kraja, ko će pomusti, a tko biti pomužen..
Sretno svima za kompjuterima.
Ja nisam upisivao, to je za ove konzervativne koji imaju na tekucem novac.
Ali uspoređivati kripto i obveznice, mislim da nemamo o cemu govoriti.
A ako drzava ne isplati obveznice… e onda miki imamo puno veci problem od tih obveznica, a pogotovo ovi sto imaju lovu ovako na racunima banaka 🙃
-
Hm, koga sebe? Da iskrcaju? To bi bilo jako velika kolicina da sebe iskrca. Plus sto je jos dosta namjenjeno na otkup svojih dionica.
U svakom slucaju oni koji su bili unutra su fino pogodili kad ide extra divka iz proslih godina, za dalje vise nisam siguran koliko ce biti pametno, tj. Bit ce dok ima ekipe spremnih platit vise. Na div. Day ce cijena pasti za cca taj iznos kao obicno.
-
Iz kojih izvora si to nasao da nije ok da rade u prazno? Ne vidim sto bi im to stetilo da nema protoka struje.
-
Koliko bi te dosla kuca sa 3 stana od 80m2, na nekoj normalnoj lokaciji, ne u centru zagreba, splita, opatije?… ja mislim daleko od 750k eura ili 3k eura po m2 po koliko prodaju kvadrat stana.
Ja neznam na sta bi potrosio vise od 300-400k eura za sloziti 240m2… ok, uvijek te mogu ozeniti pa ti naplatiti postavljanje plocica, fasade, sanitarija i drugih drangulija jer eto nema majstora.
Ili ja krivo gledam jer u interijeru i sam mogu si odraditi vecinu stvari iz svog zadovoljstva i gusta jer to nisu neke slozene stvari koje ne mogu sam sebi odradit. Plocice, laninat, knauf, vodu, sanitarije pa to je igra za svakoga tko malo voli nesto radit svojim rukama.
-
A jbga, ajde ti znaj kad ce se netko odluciti isplatiti extra divku iz zadrzane dobiti
-
A cuj, realno nije ni cudo, pa nemas ni jednu emisiju na bilo kojoj televiziji koja prica o trzistu kapitala, dobrim, losim stranama, analizama kompanija, usporedbama i onda ocekivati od ekipe da samo malo razmislja o tome.
Sve neke gluposti se vrte, od zenim sina, brak na prvu, ovo, ono, sve redom da zaglupljuju ljude. Mene kad zovu da nude neki Tv paket, ja im kazem da ne gledam Tv, pa ne vjeruju 🤣🤣🤣, ono wtf. Pa toliko danas imas zanimljivih stvari da pogledas, procitas, naucis kad zelis, a ne da trosim svoje vrijeme na te gluposti. Ali masu ljudi vjerujem trosi vrijeme uz TV
-
Ja bi uvijek stavio vise panela, max. sto mogu prema hepu, da mogu po jeseni i na proljece max. koristiti za grijanje na klime dok ide, i preko zime dok nije previse hladno da klima to ne pokriva.
Pa onda ugasio na koji dan inverter preko ljeta ako previse proizvodi da se nece stici potrositi preko zime. jer par panela vise ne kosta nesto puno vise pogotovo sada kad nema PDVa na njih. Veci je trosak i zahebancija sa svime nego sto bi ustedio da stavim 4-5 panela manje. A ima i opcija kod nekih invertera da podesis koliko max moze slati nazad u HEP.
-
Bome poprilicno dnevne kilometraze radis, brzo ce se auto isplatiti na usteđenom gorivu 👌