1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. D_artagnan

Posts by D_artagnan

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• D_artagnan
    • March 15, 2021 at 8:23 PM
    Quote from tizian1

https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2C…r=1&bypass=true

Ovi su u zabludi ^^ ^^ ^^

Ihaa, sta oni znaju, sad rastu pa ce poslje pasti, bolje da se na nasu trnoruzicu ugledaju.. pa nece pasti jer su vec na dnu 😂😂

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• D_artagnan
    • March 15, 2021 at 11:10 AM

ili oko 60kn / dionici 8)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• D_artagnan
    • March 15, 2021 at 11:03 AM
    Quote from delboy

ovo trgovanje samo mi dokazuje sve tvrdnje veliki broj bivših ulagača da je zse kontrolirana burza kojom upravlja nekolicina

evo to je još jedan dokaz toga

Ma nema friškog $$$ ovo je sve pretakanje iz jednog u drugo.. iz šupljeg u prazno

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• D_artagnan
    • March 12, 2021 at 9:42 AM

Ispod 10 da ode, je mozes misliti 😂 zaba i HT sve jedva cekaju prodati ispod 10. Kako ce se neki iznenaditi 🤗

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• D_artagnan
    • March 11, 2021 at 10:52 PM
    Quote from tizian1

Pojava dušobrižnika je uvijek dobar znak, tako mi bar govori iskustvo na Optimi kad je bila cijena 1.50 kn i Saponiji na 250 kn.

Atlantska na ovim vozarinama zarađuje jako dobro, isto će se prije ili poslije vrednovati kroz cijenu dionice.

A da je lako gledati ovaj "cirkus" nije ali ne zarađuju se pare lako. ;)

Saponija mi odradilo evo tocno godina dana kroz koji dan, +200%....

prije 2 godine optima sa cca 1.70 na nekih 6-7 u par mjeseci..

nebi imao nista protiv da sljedeceg ozujka 2022. i atpl bude +200% 🤗 to mi djeluje kao realan scenarij ako vozarine ostanu ovakne, a TC vozarine obecavaju, samo kad se krene rasti ... a par mjeseci jos moze i ostati na ovim razinama, da rjesimo optimu 🤣🤣🤣

• D_artagnan
    • March 11, 2021 at 3:55 PM

Znači netko kupio i skirva se iza skrbničkog računa, šta se boji da bi teško modao objasniti od kuda $$$$ za kupnju :/

• D_artagnan
    • March 11, 2021 at 8:33 AM

Ma nema frke, budemo se smijali ovim vremenima i razmisljali, eh da sam jos podebljao kad i atpl ode na neke druge razine, na koje ce jednostavno morati otici prije ili kasnije

• D_artagnan
    • March 11, 2021 at 8:31 AM

Steta da takva inteligencija i ideja propadne, da napravi dobar poslovni plan, vjerujem da bi ekipa iz njegove stranke bez puno razmisljanja ulozila svoju $$$ u jedan takav projekt koji ce im donjeti puno dobiti nakon sto poplacaju sva davanja prema drzavi i radnicima.... to je jednostavno steta propustiti filipovicu 😎

• DRY BULK

• D_artagnan
    • March 11, 2021 at 8:25 AM

Cudan smo mi narod definitivno, neki dan slusam kad su zapljenili onu drogu, da se u HR godisnje na te budalastine potrosi 2 mlrd kn ??!!? 😮😮 ejjj 2 milijarde kuna .... da 10% samo zavrsi na TK, jaooo..

I onda vidis politicare sta rade, grabe sebi i svom pajdi, stvarno nikakve pameti, a tako malo ti treba da zivis sretno i ugodno .... zivimo u kraju koji je raj na zemlji, od klime i krajolika, a toliko ljudi ima inteligenciju ispod nekog africkog plemena, valjda zato ni ne moze HR drzava opstati duze vrijeme, jer je prevelika koncentracija bu..la na malom mjestu.

• D_artagnan
    • March 11, 2021 at 8:14 AM
    Quote from tizian1

https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2C…r=1&bypass=true

Zašto ovi rastu a Atlantska pada?

:/ :)

A neka pada, prvi put se veselim padu, eto jucer me opet poklopilo jos malo, mozda i danas, bez zurbe 🤗

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• D_artagnan
    • March 10, 2021 at 7:13 PM
    Quote from forumas

Treba sačekati da proda indeksni što ima, jer mora

A čuj, ništa ga ne sprečava da sa svog indexnog prebaci na svoj ne-indexni 8) , zašto zlatnu koku prodati.

• DRY BULK

• D_artagnan
    • March 10, 2021 at 7:02 PM
    Quote from alias

Nasmijao si me dobro, jer ocito ne kuzis koliko ne shvacas bit, pa da ti odgovorim.

Clarksons is projecting a 4.2% growth this year whereby seaborne trade volumes will hit 12bn tonnes, 0.5% above 2019 levels.

Znaci, prijevoza ce biti samo 0,5% iznad 2019.g, a koliko je brodova izašlo na pučinu 2019.g, 2020.g i koliko ih izlazi ove godine (te tri godine moras zbrojati)?

The International Monetary Fund (IMF) has forecast that the global economy will grow by 5.5% this year, which – following a 3.5% drop last year – will leave the 2021 economy 1.8% bigger than 2019’s.

Znači, ekonomije će porasti 5,5% ove godine, ali će biti veće samo za 1,8% u odnosu na 2019.g. Koliko je brodova izašlo na pučinu 2019.g, 2020.g i koliko ih izlazi ove godine (te tri godine moras zbrojati)?

E o tome treba razmisliti. Možda onda ne bi postavio ovo šta si postavio jer nije toliko pozitivno koliko se tebi čini. Nebi bilo... Piratski pozdrav

Display More

I u računicu ubaci koliko ih je otišlo ili odlazi u rezališta. Iako je sve to samo jedna mala kockica kompletnog mozaika buduceg razdoblja.

Iako budući da sve raste, a TC vozarine su bombončić ... možda i odustanu od rashodovanja :)

• D_artagnan
    • March 10, 2021 at 6:55 PM
    Quote from gta1

bdi + 4.2% 1980. Izgleda da pada 2000

Sutra 8)

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• D_artagnan
    • March 10, 2021 at 6:49 PM
    Quote from Cold

Od 22.3. Vlen u Crobexu

https://zse.hr/hr/revizija-dionickih-indeksa-2134/2134

Već se vidi po kupnji da ima dosta komada, vjerovatno već fondivi skupljaju.

A bit će totalno interesantno kroz 10tak dana, kad indexni krenu u šoping da izbalansiraju portfelj, a slobodnih dionica na kapaljku, jaoooo

• D_artagnan
    • March 10, 2021 at 8:14 AM

Koji lik?? Sta ekipa pusi ove fore?

https://www.index.hr/vijesti/clanak…va/2259981.aspx

Ajde samo sredite holding i rashodovnu stranu, izbacite online sve troskove i racune rashoda da se vidi tok javnog novca.. a kad drzava sredi pravosuđe (mos mislit) + rjesavanje svih dozvola i papirologije, lako ce doci kapital i otvoriti sve firme gdje ce moze dobro zaraditi.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• D_artagnan
    • March 9, 2021 at 9:43 PM

Eto da je nas 1.000 svatko po 1 cas posla bi to nagurali na duplo 🤣

• D_artagnan
    • March 9, 2021 at 9:42 PM
    Quote from tollway
    Quote from dionicar

da da neće... a top 10 ulazio i preko 6 kn ... a naüe DrVO ulazilo i po 7 kn....

i kakve to ima uopče veze!!?? po koliko je bakić ulazio u petrokemiju, đuro, varteks.... a gdje su sada!!??

Eh da je drzavi bilo u cilju boljitak kompanije i da prestane prziti $$$ od dsvih nas i uhljebljivat svoju ekipu... tko zna gdje bi bile...

• D_artagnan
    • March 8, 2021 at 9:57 PM

Glavninu je kupovao 2016. u rangu 90-140... kasnije djelomicno kad je otisla do 500-600.. jer je vjerovao ocito kao i mi drugi tada da ce vozarine se prije dignuti, ali eto tek sada je krenilo.

Tako da i sa sadasnjim rjesavanjem margina nije u gubitku sigurno, jer po FIFO je prodano nesto sitno vjerovatno ono prvo, a i ove zadnje ce biti mu u plusu vrlo brzo ako se zadrze ove vozarine, ne trebaju dalje ni rasti 😎

• D_artagnan
    • March 8, 2021 at 4:33 PM

Da, tako je ATLN sve uredno isplatila i fino se zaradilo, i sa divkama i poslovanjem, svime.. izašao sam jer nisam htio blokirati imovinu tamo.. ali totalno su pali u mojem viđenju vođenja kompanije. Da je kompanija koje svoje proizvode ima na tržištu i da ih koristim .... sigurno bi ih izbjegavao, kao odgovor na takav postupak.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• D_artagnan
    • March 8, 2021 at 4:29 PM

Kakav spas? od maštanja kolega ovdje šta i kako :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt