https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2C…r=1&bypass=true
Ovi su u zabludi
![]()
![]()
Ihaa, sta oni znaju, sad rastu pa ce poslje pasti, bolje da se na nasu trnoruzicu ugledaju.. pa nece pasti jer su vec na dnu 😂😂
https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2C…r=1&bypass=true
Ovi su u zabludi
![]()
![]()
Ihaa, sta oni znaju, sad rastu pa ce poslje pasti, bolje da se na nasu trnoruzicu ugledaju.. pa nece pasti jer su vec na dnu 😂😂
ili oko 60kn / dionici
ovo trgovanje samo mi dokazuje sve tvrdnje veliki broj bivših ulagača da je zse kontrolirana burza kojom upravlja nekolicina
evo to je još jedan dokaz toga
Ma nema friškog $$$ ovo je sve pretakanje iz jednog u drugo.. iz šupljeg u prazno
Ispod 10 da ode, je mozes misliti 😂 zaba i HT sve jedva cekaju prodati ispod 10. Kako ce se neki iznenaditi 🤗
Pojava dušobrižnika je uvijek dobar znak, tako mi bar govori iskustvo na Optimi kad je bila cijena 1.50 kn i Saponiji na 250 kn.
Atlantska na ovim vozarinama zarađuje jako dobro, isto će se prije ili poslije vrednovati kroz cijenu dionice.
A da je lako gledati ovaj "cirkus" nije ali ne zarađuju se pare lako.
Saponija mi odradilo evo tocno godina dana kroz koji dan, +200%....
prije 2 godine optima sa cca 1.70 na nekih 6-7 u par mjeseci..
nebi imao nista protiv da sljedeceg ozujka 2022. i atpl bude +200% 🤗 to mi djeluje kao realan scenarij ako vozarine ostanu ovakne, a TC vozarine obecavaju, samo kad se krene rasti ... a par mjeseci jos moze i ostati na ovim razinama, da rjesimo optimu 🤣🤣🤣
Znači netko kupio i skirva se iza skrbničkog računa, šta se boji da bi teško modao objasniti od kuda $$$$ za kupnju
Ma nema frke, budemo se smijali ovim vremenima i razmisljali, eh da sam jos podebljao kad i atpl ode na neke druge razine, na koje ce jednostavno morati otici prije ili kasnije
Steta da takva inteligencija i ideja propadne, da napravi dobar poslovni plan, vjerujem da bi ekipa iz njegove stranke bez puno razmisljanja ulozila svoju $$$ u jedan takav projekt koji ce im donjeti puno dobiti nakon sto poplacaju sva davanja prema drzavi i radnicima.... to je jednostavno steta propustiti filipovicu 😎
Cudan smo mi narod definitivno, neki dan slusam kad su zapljenili onu drogu, da se u HR godisnje na te budalastine potrosi 2 mlrd kn ??!!? 😮😮 ejjj 2 milijarde kuna .... da 10% samo zavrsi na TK, jaooo..
I onda vidis politicare sta rade, grabe sebi i svom pajdi, stvarno nikakve pameti, a tako malo ti treba da zivis sretno i ugodno .... zivimo u kraju koji je raj na zemlji, od klime i krajolika, a toliko ljudi ima inteligenciju ispod nekog africkog plemena, valjda zato ni ne moze HR drzava opstati duze vrijeme, jer je prevelika koncentracija bu..la na malom mjestu.
A neka pada, prvi put se veselim padu, eto jucer me opet poklopilo jos malo, mozda i danas, bez zurbe 🤗
Treba sačekati da proda indeksni što ima, jer mora
A čuj, ništa ga ne sprečava da sa svog indexnog prebaci na svoj ne-indexni , zašto zlatnu koku prodati.
Display MoreNasmijao si me dobro, jer ocito ne kuzis koliko ne shvacas bit, pa da ti odgovorim.
Clarksons is projecting a 4.2% growth this year whereby seaborne trade volumes will hit 12bn tonnes, 0.5% above 2019 levels.
Znaci, prijevoza ce biti samo 0,5% iznad 2019.g, a koliko je brodova izašlo na pučinu 2019.g, 2020.g i koliko ih izlazi ove godine (te tri godine moras zbrojati)?
The International Monetary Fund (IMF) has forecast that the global economy will grow by 5.5% this year, which – following a 3.5% drop last year – will leave the 2021 economy 1.8% bigger than 2019’s.
Znači, ekonomije će porasti 5,5% ove godine, ali će biti veće samo za 1,8% u odnosu na 2019.g. Koliko je brodova izašlo na pučinu 2019.g, 2020.g i koliko ih izlazi ove godine (te tri godine moras zbrojati)?
E o tome treba razmisliti. Možda onda ne bi postavio ovo šta si postavio jer nije toliko pozitivno koliko se tebi čini. Nebi bilo... Piratski pozdrav
I u računicu ubaci koliko ih je otišlo ili odlazi u rezališta. Iako je sve to samo jedna mala kockica kompletnog mozaika buduceg razdoblja.
Iako budući da sve raste, a TC vozarine su bombončić ... možda i odustanu od rashodovanja
bdi + 4.2% 1980. Izgleda da pada 2000
Sutra
Od 22.3. Vlen u Crobexu
Već se vidi po kupnji da ima dosta komada, vjerovatno već fondivi skupljaju.
A bit će totalno interesantno kroz 10tak dana, kad indexni krenu u šoping da izbalansiraju portfelj, a slobodnih dionica na kapaljku, jaoooo
Koji lik?? Sta ekipa pusi ove fore?
https://www.index.hr/vijesti/clanak…va/2259981.aspx
Ajde samo sredite holding i rashodovnu stranu, izbacite online sve troskove i racune rashoda da se vidi tok javnog novca.. a kad drzava sredi pravosuđe (mos mislit) + rjesavanje svih dozvola i papirologije, lako ce doci kapital i otvoriti sve firme gdje ce moze dobro zaraditi.
Eto da je nas 1.000 svatko po 1 cas posla bi to nagurali na duplo 🤣
da da neće... a top 10 ulazio i preko 6 kn ... a naüe DrVO ulazilo i po 7 kn....
i kakve to ima uopče veze!!?? po koliko je bakić ulazio u petrokemiju, đuro, varteks.... a gdje su sada!!??
Eh da je drzavi bilo u cilju boljitak kompanije i da prestane prziti $$$ od dsvih nas i uhljebljivat svoju ekipu... tko zna gdje bi bile...
Glavninu je kupovao 2016. u rangu 90-140... kasnije djelomicno kad je otisla do 500-600.. jer je vjerovao ocito kao i mi drugi tada da ce vozarine se prije dignuti, ali eto tek sada je krenilo.
Tako da i sa sadasnjim rjesavanjem margina nije u gubitku sigurno, jer po FIFO je prodano nesto sitno vjerovatno ono prvo, a i ove zadnje ce biti mu u plusu vrlo brzo ako se zadrze ove vozarine, ne trebaju dalje ni rasti 😎
Da, tako je ATLN sve uredno isplatila i fino se zaradilo, i sa divkama i poslovanjem, svime.. izašao sam jer nisam htio blokirati imovinu tamo.. ali totalno su pali u mojem viđenju vođenja kompanije. Da je kompanija koje svoje proizvode ima na tržištu i da ih koristim .... sigurno bi ih izbjegavao, kao odgovor na takav postupak.
Kakav spas? od maštanja kolega ovdje šta i kako