1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. D_artagnan

Posts by D_artagnan

• Utjecaj ulaska u eurozonu na cijene dionica

• D_artagnan
    • October 21, 2021 at 9:45 AM

I danas se cijena mjenja dnevno, tako da kad se prebaci u Euro, će isto nastaviti. Jedino će se promjeniti onaj nivo zadavanja naloga, cent, 2, 5 ....

I imat ćeš manji broj na računu :( , više nećemo bit milijunaši ^^

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• D_artagnan
    • October 21, 2021 at 9:43 AM
    Quote from MickeyM
    Quote from airfire

Mislim je da se dobija dobra premija, lagano se skuplja polako na svim razinama. Biti cu siguran kad netko kupi po 5.40

Ako netko i po toj cijeni proda opet je na "flat"! Što mu to onda znači?

Kako misliš flat? šta znaš po kojoj će cijeni kupovati optimu?

Ono su sve bili naši izračuni, ali tko kaže da će biti toliko ili da ćemo im prodati za toliko ??

• Razotkrivamo portfelje

• D_artagnan
    • October 20, 2021 at 6:20 PM
    Quote from malovitra

Niko nas milijunere nije tako unazadio ko Eurozona. Ja čak razmišljam o tužbi.

A jbga, sad kad prihvatimo euro, vise necemo bit milijunasi 🤣🤣

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• D_artagnan
    • October 20, 2021 at 1:56 PM

Koji cirkus od burze, sa 50 kn na Dalekovodu cijena ode + 10% ahahahhaha, jel taj dalekovod uopce živ, odradili smanjenje kapitala i ono djeljenje 1:100 da operusaju dionicare, dokap i daljnje korake jos nista? A i dalje se kao nesto trguje, ono kao nesto rade?? Hebe lud, zbunjenog

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• D_artagnan
    • October 19, 2021 at 11:21 PM

Jos desetak dana do izvjesca, preskacemo letvicu na 600 drugi tjedan ili cekamo sljedeci mjesec 😀

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• D_artagnan
    • October 19, 2021 at 11:19 PM
    Quote from rambo_5

Ja ću biti zadovoljan i sa 5.36, cca 10% dobiti za par mjeseci sjedenja u papiru bez rizika, znao sam proći i gore 🤭

Ja ostavio manji dio, cisto da budem u toku, vecinu kad se saznalo za cijenu preparkirao u brodare do daljnjega

• D_artagnan
    • October 19, 2021 at 11:59 AM
    Quote from nalet

Smirite malo strasti 😀

Treba stvari gledati realno, i ne treba pretjerivati ni u rastu ni u padu. ATPL trenutno stoji vrhunski s vozarinama i za ovu i za iduću godinu. ATPL je kasnila s rastom za stranim brodarima, u zadnjih 6 mjeseci ih dostigla, ako ne i prestigla.

ATPL je prije 6 mjeseci bila 200kn, danas 540kn.

GOGL prije 6 mjeseci 7,88$, danas 10$.

SBLK prije 6 mjeseci 17$, danas 22,88$.

https://www.mojedionice.com/trg/IzvPovijes…L-R-A&perDug=6m

https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2C…r=1&bypass=true

Display More

Meni je bilo smješno da je ATPL toliko bila pala debelo ispod 200... da ne govorim 2016. ispod 100 se moglu uzeti par dana, e to su bili dani :)

Vjerujem da ću se za 2-3 godine smijati šta to toliko nerealno može narasti gdje nitko ne pita koja je logika tog rasta, kao kad je palo na proljeće 2016. na ispod 100

• DRY BULK

• D_artagnan
    • October 19, 2021 at 8:48 AM

Mitkko nemoj raditi novi izracun NAV vrijednosti brodara da sacuvamo zdravlje srca, nek ostane onako kako smo gledali prije mjesec, dva 👌

• D_artagnan
    • October 18, 2021 at 9:15 PM

Pa dovoljno je vidjet TC vozarine za 6m i 1g. Lako za ove spot, a izaci sad da bi usao u nesto drugo jer kao si smanjio izlozenost je bas da radis protiv sebe.

Koji sektor zarađuje vise po dionici u sljedecih 6-12 mjeseci ?

• D_artagnan
    • October 18, 2021 at 9:12 PM

Upravo tako za godinu, dvije cemo raditi evaluaciju i sta dalje najbolje napravit, do tad nek se zabavljaju ovi koji bi malo unutra, malo vanka 😅

• D_artagnan
    • October 18, 2021 at 5:33 PM

Ovi sto su prodavali nesto sitno danas i petak, jesu bar uspjeli kupiti nesto dok su prodavali ili ce morat trcat brzo unutra pa napucat cijenu sami sebi 😒

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• D_artagnan
    • October 18, 2021 at 10:51 AM

Pa to su sve odluke, koje se donose i mjenjaju sukladno okolnostima i zdravoj pameti. Stvarno ne vidim razlog zašto država nebi ponudila svoj udio na prodaju potencijalnom kupcu i bez dokapa

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• D_artagnan
    • October 18, 2021 at 9:26 AM

A ono, radit dokap, dok lova dolazi u potocima ??? 🤣🤣🤣 ali u HR apsurdistanu je sve moguce 😅

• D_artagnan
    • October 18, 2021 at 9:23 AM
    Quote from BudFox
    Quote from brajakica

Fox trap smo prosli a do bear trapa jos nismo dosli? :/🤭😁

Mislis bull trapa? Skoro je godinu dana proslo od bear trapa, tj. blokade racuna, a cijene dionice 130 - 150 kn.

Ajde stavi graf ATPL zadnjih godinu dana :).

P.S. Na sitne i suptilne provokacije ne odgovaram jer sam ozbiljan pojedinac, a ne dijete, ali vidim spominjanje lisice, Foxa, labudova i slicnog u svakom postu, te nemam daljnjeg komentara. <3

To je bio zadni trzaj očaja pojedinaca u grafu, za mene odlicna prilika kad je bila blokada 😉

• D_artagnan
    • October 15, 2021 at 8:23 AM

Pa zapravo je super da ti vani padaju dionica, a da vozarine rastu.

Ja bi se ozbiljno zabrinuo da je obratno 😉

I kod nas, bas mi je svejedno dali ce dionica 100 kn gore/dolje dok su TC i spot vozarine ovakve. Trejderi su vjerovatno u cudu jer neznaju dali bi vani ili unutra 😀

• D_artagnan
    • October 14, 2021 at 9:56 AM

Aj sad će crobi napokon i narast malo, jer atpl će najviše narasti sljedeću godinu, dvije :)

• DRY BULK

• D_artagnan
    • October 14, 2021 at 8:34 AM

Jbga, fali ugljenja englezima mozda 😂

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• D_artagnan
    • October 13, 2021 at 9:17 PM

Sad nece bit mjesta za druge, pa opet nece valjati 😂

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• D_artagnan
    • October 12, 2021 at 9:58 PM
    Quote from stefek

Supre danas Cal22 - 26.000$

To je na godinjoj razini 300M prihoda i 175M dobiti.

Biste li potpisali?

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ili prevedeno cca 100 kn po dionici + ova godina + NAV ... ufff 💰💰💰💰💰

• DRY BULK

• D_artagnan
    • October 12, 2021 at 2:45 PM
    Quote from jasko

Baltic Exchange Dry Index is expected to trade at 5739.30 points by the end of this quarter, according to Trading Economics global macro models and analysts expectations. Looking forward, we estimate it to trade at 6430.05 in 12 months time.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Možeee 8)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt