Display MoreSteta je sto nasi bulkeri jako slabo ili nikako izvjestavaju dionicare o bitnim okolnostima u poslovanju. Ne znamo gotovo nista o ugovorima, kreditima, planovima...
TPNG je tu svijetli primjer kako bi to trebalo izgledati. I JDPL i ATPL se mogu time posramiti.
Trogir je nakon mjesec dana karantene u Vijetnamu, bio skoro 2 mjeseca na sidru u Srirachi. Znamo da je bio na doku u 6om, pa možda nedostaju njegovi prihodi za cijeli kvartal?
Ali 17m uopće nije loše.
Tocno tako, ovo je svakako fantastican rezultat. To je zarada od 10 kn po dionici... u samo jednom kvartalu... to je 15% na trenutnu cijenu, dok za razliku od njih recimo ATPL ima dobit od 33 kn po dionici, sto je oko 6,7% na cijenu dionice... hej, pa o cemu mi pricamo! Fantasticno!
To sam i ja gledao, oni zarade 15% u jednom kvartalu u odnosu na cijenu dionice i opet ekipi nije dovoljno 🤣🤣🤣🤣, hebate pa ne moraju vise ni zarađivati, samo nek oni zarađuju tako po kvartalima sljedece kvartale, bar godinu, dvije.
U biti, budimo realni, brodari su ove godine brutalno narasli, svima koji smo unutra od pocetka godine, za ovu godinu je i dosta, treba nesto ostaviti i za sljedecu godinu, ne moraju toliko, evo 100% za mene dovoljno