šta ste nestrpljivi, stići će...
Posts by D_artagnan
-
-
A da treba to napokon srediti i rasčistiti tako da imaju 100% u vlasništvu manje brodova. Da se riješe tih repova oko suvlasništva i podjele zarade.
-
Pa nije nebitno, jer je pitanje sa kojim €€€ su sve odradili i jos vaznije koga su jos sve podmazali da dođu do upravljanja i izvora €€€€ u tankerskoj nakon kojega je sve legalno i po zakonu kako kazes, i nebitno dalje.
Usput izbacivsi svoje sugrađane iz tankerske da ne omaste brk i primirisu kapic te dobiti i €€€. Lopovska posla. -
Nigdje se ne povlači pitanje tko je vlasnik tankerske zaklade, koji političari i ekipa stoji iza zaklade
-
Stigla, ne zanima me naravno po ovoj cijeni, vrhunski su odradili posao da ne moraju radit procjenu kao zvecevo… ali pomalo sve ce to doci na svoje za one strpljive 😎
-
Poštovani anonimni kolega serlang,
Preporučio bih ako gradite neko okupljanje posvetite više pažnje sebi, a manje se bavite pretpostavkama o meni. Jer kako ste 2x pogrešno ovdje objavljivali koliko imam dionica, tako isto sad pišete budalaštine oko namjera. Jedino je točno da ću prodati veći dio dionica iz razloga jer imam trenutno druge investicije i važnije životne planove.
Kao što sam rekao onima koji su zvali i pitali, neću uopće koristiti punomoći na skupštini nego ću glasati samo u svoje ime.
Od moga angažmana su svi imali korist u vidu dividende, uključujući i one koji nisu dali punomoć.
U tom kontekstu povlačim se iz daljnje rasprave i sretno u ulaganjima!
Nažalost ta dividenda i razna traženja na skupštini za isplatu buduće dobiti je dovela do svega ovoga kasnije.... valjda vam je to jasno sada
Ubili ste dobru kravu zbog jedne šnicle -
Onda prihvatit ponudu i uci unutra nazad po -10-15%… 🤣🤣, to sam ja prvi put mislio, ali odustao jer nisam mislio da ce pasti toliko a aza par % mi se neda zahebavat..
-
Pa pametno rade napokon, treba ih kvartalno raditi, dali obveznice ili trezorce, tako da ekipa koja zeli moze rasporediti sredstva i svaki kvartal da ti stize ili stave nova sredstva tamo.. prakticno i puno bolje nego jednom u 2 godine…
-
Uz 40-50mil € na racunu i kratkorocnoj imovini dokap 🤣? Imaju samo tu za 2 godne obaveza bez da ista zarade jos tada…. , gdje bi vi sa lovom? Novi brodovi dolaze tek za 2 godine.
Da mene pitaju za savjet, a ne pitaju...
Dokap JDPL-a 50 M€ po 10€/dionici...eto ih na 75%, daju ponudu za preuzimanje po 10€, CERP prodaje, uz vlastite dionice i pokojeg malog i eto ih na 95% i istiskivanja ostalih.
Naravno za sve to se prvo trebaju riješiti IB-a i ostalih iz ATPL-a. Za iste novce preuzmes dvije kompanije i postaneš respektabilni igrač na tržištu.
Iskreno mislim da će sada riješiti Igora a da je njemu to bolje. Ako treba savjet gdje uložiti novce neka se javi da ga savjetujem.
Blago tebi kad navijas da jedna udruzena lopovska ekipa preko neke zaklade da sakrije vlasnistvo postane vlasnik nekoliko velikih kompania i pri tome zahebe druge dionicare… pravi investitor nema sta 😅…
Ili da nisi iz ekipe tankerske 🤔 -
Uz 40-50mil € na racunu i kratkorocnoj imovini dokap 🤣? Imaju samo tu za 2 godne obaveza bez da ista zarade jos tada…. , gdje bi vi sa lovom? Novi brodovi dolaze tek za 2 godine.
-
Sta ce ti dividenda, vidis sta se desilo sa ATPL, kad se pocelo traziti divka… a realno kad ti isplate divku uvijek cijena padne za taj iznos nakon div day-a
-
Pa cuj, blokiranje, baniranje zbog realno gluposti, tipa post ne odgovara temi ??? … sto je u brdo slucajeva bilo bezveze, bar na mojem primjeru
-
kako to??? kako to??? a verige....? ostale okovane u verigama!!! sanjam, sanjam....
Sto je to nesto novo?? Pa cekamo Q1/24, ovo staro smo prozvakali 😉, a verige tek u Q2 dolazi u centar paznje 💪
-
Pa nema smisla natezati,, bolje ju sačekati ako misliš kupiti
-
Glupost da stranke imaju opciju nemam misljenje 🤣🤣🤣
Ovo bi trebalo ispuniti osobno svaki kandidat koji se prijavi i da ostane zabiljezeno da se poze pogledati i ocjeniti nakon pol godine, godinu,2,3,4,
I naravno jos puno vise pitanje ne samo 30 li-la pitanja…Nema pitanje, dali ste za ukidanje povlastenih mirovina, smanjenje opcina, transparentne nabave, glasanje samo onima tko placa prez u RH, tko nema dugova prema drzavi.. izrada registra nabave i malih stvari za one koji barataju javnim novcem, obavezne liste svih isplata iz proracuna….. ima jos brdo pitanja koje moraju biti u upitniku…
-
I u cemu je problem, to je nesto novo?
Nekad se osvajalo drzave oruzjem, danas je to finije jer se osvaja novcem uglavnom, ako neide lovom, onda oruzje radi..Ako imas dovoljno oruzja, ljudi, kapitala mozes se nesto junaciti. Van toga mozes se pokriti usima i prihvatiti stanje kako je jer nemozes nista promjeniti 🙃.
Jaci tlaci, jedino ako se svi ne udruze i postave jasna pravila koja se svi pridrzavaju. -
Ma sve su to igre i igrice oko ukraine i rusije.
Pa uvijek se bilo koja clanica moze izvuci iz EU ili NATO, ako smatra da ce joj to bili bolje. Da sama moze razviti svoju obranu ili bolje gospodarstvo. -
Pa i da smanje i dalje ce biti izvrsno, kapic manje ali i dalje top 👌
-
U Australiji je to zanimljivo rjeseno, na godisnjoj razini se utvrde prihodi i onda preko razreda prihoda platis porez na ukupne prihode, pa svejedno jesi zaradio od rada, lota, dionica, divki, rentanja kuce za turizam ili podstanarima, mesetarenjem zemljistima….
-
osigurao si je on povlaštenu mirovinu kao i svi u saboru, tak da