Kolega Rambo, ko da je kod nas drukčije. Ljudi ili se ne mole a ovi koji idu u crkvu se sprdaju s boga.
Plenki, Bandić i sl.
Kolega Rambo, ko da je kod nas drukčije. Ljudi ili se ne mole a ovi koji idu u crkvu se sprdaju s boga.
Plenki, Bandić i sl.
Vidim, većina se priprema sutra na bid.
Pa bila vam je vani korekcija prije cca mjesec dana.
Počinje obnova Zagreba tako da građevinari mogu samo rasti.
Nakrcah se danas.
Pametno
Dat će oni neki pozitivan članak o firmi i u sekundi će netko pojesti nalog.
Lagano rastemo. Ne možemo više ignorirati vanjske burze.
Ovo je novost da igh radi na prugi Križevci-Koprivnica. Znam da su radili neki Nijemci i Inžinjering iz Zg ali očito nisu valjali pa su Turci ipak angažirali Igh. Na prugama će biti najviše posla i možemo očekivati nove i veće ugovore.
U to ime sam nadokupio danas 200 komada.
I dalje poveznica sa Pbz. Sad su stavili nalog na prodaju da prikoče rast jer nisu dosta kupili.
Da da javili su vam prije da spustite naloge da možete jeftinije kupit. Što mislite tko sad kupuje drugi nego oni sami za sebe. Još da se posvađaju ode cijena na 200. To se sad događa i na pbz.
Po vašim komentarima jasno mi je zašto 90 % na burzi gubi. Ja sam kupio sad pa da vidimo.
Harpun
Pa oni uopće ne prodaju a možda ni neće. Predomislit će se.
Zar ne vidite da članovi uprave sami sebi štelaju da jeftinije kupe. Bacili su samo mamac. Vidi Pbz. Vijest je super, znači da vjeruju u firmu.
Niti piše kad niti po kojoj cijeni. A bit će sigurno i dogovorena prodaja. Dionica će prije rasti nego padati.
Skupljaj i šuti. Hvala današnjim prodavačima i čestitke majstoru koji je kupio po 7,32.
Ti trguješ na osnovu novinarskih piskarala?
Nismo li zato i kupovali dlkv jer smo znali da se bliži prodaja? A sad to kao ne valja. Naravno ne valja za buredžije koji su prodali.
Iznenađenje bi bilo da ne odradi. Neugodno, naravno.
Kakvo inozemno tržište, tamo dionice rastu od 2008 ili 2009.g. Naše i eks yu jedino, koje su zabite na dno ili još nisu razvijena.
U zlatna vremena dlkv je imao godišnju dobit 400-600 mil kn.
Samo toliko?
U doba Juge je navodno imao dobit da je nisu mogli isplatiti, jer uplatnica odnsono isplatnica nije imala toliko veliku rubriku za upis brojeva.
2003-2007, kakve juge. 90 dobiti izvana, većina Ska dinavija
U zlatna vremena dlkv je imao godišnju dobit 400-600 mil kn.