150.000 kn u sat vremena. Toliko sam nekad sam napravio. 99 posto da nam slijedi pad . Gasim ovo na neko vrijeme.
Posts by Krokodil
-
-
Sorry, neznam samo zašto su tako sastavili.
-
Preko 30 mil kn.
-
Titulus
Igh vrši nadzor. Pitanje je da li će biti uključen . Nema ga ni na pruzi Rijeka Mađarska .
-
Sad dok hoću mijenjati mob, seebiz a i ostalo radi ko raketa? Na tomatu.
-
Onda natrag na 7 kn...😁
-
Evo vlakića na dlkv.....
-
Jelačića ili Kuenhedervarija?
Bez zezancije, brokeri Saltu nebi trebali naplaćivati proviziju..
-
Dok je bilo kolege Salta bilo je i vlakića i trgovanja . Bez njega nema ničega?😂
-
Ma kod mene smrznuti skroz a to mi je glavna stranica.
-
Kako ulazite na Seebiz? Treba mi cijela minuta a i onda dalje nikud nikam a navečer uopće ne mogu ući.
Jel na boljim mobitelima bolje?
-
Nisam u toku. Tko sad prodaje a sve je lijepo i bajno. Hvala!
-
Njemu je to ko meni jedna kava.
-
Ide ovo u bezdan. Mislim da oni samo pokušavaju dići cijenu dionice i onda se istovariti a od posla ništa.
-
Po koliko je onaj tip iz nadzornog kupio? Ne traži mi se....
-
naim
Da si ostao bezcijeloživotne ušteđevine nebi mislio tako.
-
Tako je, nije pametno kupovati ukradenu robu.
-
Dokap vam neće biti iznad 220 kn, kolika je i nominala. Nije ovo 2007g, bit će plača ovdje .
-
Pratim od vrha prije dva i po tjedna kad su bili na 29200 bodova. I tad sam zaključio da ide korekcija i sve prodao. I napisao na forumu. "Pogodio" sam u dan.
Od vrha
... ajde onda izračunaj koliko bi crobi bio da je tako od vrha pao 10%
..
Bojim se i staviti tako vrijdednosti na pozicije koje imam, da su tako 10-20% manje od ATH, bojim se da bi me srce, iako sam dobrog zdravlja i u dobroj kondiciji
Napisao sam od vrha od prije 2 tjedna. Što je tu netočno?
-
Pratim od vrha prije dva i po tjedna kad su bili na 29200 bodova. I tad sam zaključio da ide korekcija i sve prodao. I napisao na forumu. "Pogodio" sam u dan.