Tesko da ce nesto istisnuti dolar u dogledno vrijeme
Posts by Shogun
-
-
Ako se obistini predvidjanja Goldmana i BoA, krece next bull leg na dry bulku.
-
Market ne ide pravorctno ni gore ni dole, tako da je najsigurnije reci da ce "fluctuating"... Ali svi negativci previdjaju da bear market u prosjeku traje 270 dana a ovaj je vec preko 300 a ne vjerujem da ce do kraja godine s&p izbrisati 17%minusa tako da ce biti preko 350 dana.
-
Verdi drz ti to svoje obrazovanje za sebe a ne nastojati ga nametnuti drugome. Kao sto sam napisao to sto ti citas, mislis, tvoja stvar sve dok ne prosirujes to na "nas".
Ovo slici na onu rusku o " otvaranju ociju slavenskoj braci"....
-
Kolega verdi
Koji su mediji namjenjeni nama po vasemu ako ne zapadni? Istocni? Ruski? Srpski? Kineski? Tamo manje vise ne postoje mediji nego pamfleti po narudzbi.
Ti legendo citaj sto hoces ali nemoj generalizirati i stavljati ostale automatski sa sobom u isti lonac.
-
Kolega st-brajo
??? Ali Kuomitang NE postoji u Kini!! Zabranjen je od 2 svj. rata jer su ih komunisti protjerali na Tajvan.
Ili mislite da ce sad Tajvan (Kuomitantg) pokrenuti napad na Kinu, zbaciti Xija i preuzeti vlast u Kini kako pisete???
Posto su ovi prosjedi u Kini zbog korona mjera da li po vama Kuomitang s Tajvana kontrolira i koronu u Kini i izaziva prosvjede?? Ili ima neke tajne celije po kini koje cekaju da se aktiviraju i preuzmu vlast.... od 1.5 mlrd. Kineza??
Malo mi se cini nategnuto ali ko ce znati...
Joj evo na tv moja omiljena reklama "i onda je svizac zamotao cokoladu..."
-
Kolega st-brajo
Ne razumijem post.
Pobjedu kuomintanga je pozdravila Kina jer oni promoviraju vecu suradnju s Kinom.
Ili opet, po vama, samo sto nije doslo do sukoba?
Taiwan local elections say no to DPP rule, call for peace - Global Times
-
Osobno mislim da svaki ulagac mora naci svoj put do uspjeha.
Osobno sam pobornik tkz. Value investing i nema boljeg nacina za mene za uspjesno ulaganje.
Yieldchaser kaze:
2022. godine je mogao jače zaraditi samo onaj tko je prakticirao malo diverzifikacije, a pri tome baš pogodio dobitnice pa nije imao one ostale da mu anuliraju dobit.U unvestiranju, po meni bi trebalo biti malo pogadjanja a vise jednostavne analize, zauzimanja pozicije i cekanja ostvarenja povrata. Diversifikacija samo radi diversifikacije nije potrebna.
-
Ovisi koliko dolara. Ako je 200 000 ok ako je 50 onda zvake
-
Kolega st-brajo ono cisto iskreno.
Koliko vam je ta kataklizma spika donijela ovu godinu?? ROI?? Jer kod vas je sve nesto samo sto nije ali hoce sigurno, vec mjesecima. Razumio bih da gledate usicarit par postotaka na ulazu, ali kod vas mi se cini da vas je sama vasa spika uplasila te cekate kraj svijeta i nista ne ulazete....
-
BDI 1324 +82 points
-
24% nakon fantasticnih 107%prosle godine
-
Tocno. Neka predvidjanje se obistine a neka ne.... Mozemo damo cekati, 12 mjeseci od sada ce biti jasnije. 😁
-
Aha ok. Gledate buducnost poslovanja kroz futurse. Ok razumijem👍. Evo ja bez braemersa predvidjam pozitivnu 2023 u konacnici najmanje na razini ove godine EPS.
-
Koje vi podatke gledate? Kakva pozitivna nula? Pa imate kolika je dobit atpl u prvih 9 mjeseci? Ili vi govorite o zadnjem mjesecu? Tjednu? Par dana?
-
Pa sa 7 godina nisam siguran da sam lutao po Njemackoj a narocito iz okruzenog Grada. Ali ok, vidim da ti nisi to ti okusio.... Ali cek cek, mozda kad je NATO sasuo po Beogradu???
-
Legendo tako smo i mi cekali na vodu i uz sterike ucili u Dubrovniku i to mjesecima.
Ali na kraju da, natamburisali ih samo tako, jer sve te nedace samo ti cune volju snaznijom.
A jesi li ti cekao na vodu ili??
-
Mozda kolega Barbosa... Negdje sam procitao na internetu da u stvari ovo je samo ljustura auta, jer zbog sankcija nemaju pristup zapadnoj tehnologiji, tako da je auto bez pogona i drugih stvari.... 🤔
-
Ah kolega verdi. Kad je poceo rat vasa je prica bila kako ce rusija sve to rijesiti u par tjedana, kako ce pasti poljska, baltik i itd. Sad se malo promijenila prica. Sad bi nas trebalo biti strah jer eto Za par godina kao Rusija ce postati supersila bazirana na energiji ce maltene vladati svijetom (pazi sad ovo s Amerikom-mada su ih s G20 sastanka izbacili).
Samo legendo, za vrlo kratko vrijeme, bez zapadne tehnologije oni ce kopati energente lopatom i orati njive plugom.
-
Ovo je kazin, znaci traze extra porez radi solidarnosti bez obzira npr. sto firma moze ovu godinu vec biti u minusu ili proslu godinu sto je zaradila mora pokriti gubitak iz prijasnjih godina. Ali, solidarno su sebi povecali place...