Dobar promet....vjerojatno se i trezor aktivirao
Ja se aktivira i kupio.
Dobar promet....vjerojatno se i trezor aktivirao
Ja se aktivira i kupio.
To trose novac od vasih dividendi
Nisi u papiru ili sam u krivu,
Moja pošiljka od 1000 stigla jučer,Bojane sretnooo.
Upravo poslao iz Splita punomoć ukupni trošak 60 kn,mogu vam reči bolje se osječam,kad već ne mogu u Dubrovnik,hvala Bojanu još jednom na uloženom trudu i volji.
Bojan je napravio pravu stvar firma je puna keša,a dioničarima daju sitniš,vrijeme je da daju pravu lovicu..
Onda pravac Dubrovmik,moja sića od 1000 kom možda bude presudna,nikad se ne zna..
Zna li netko koliko treba imati dionica da bi mogao prisustvovat sjednici?
Kako dati punomoć Bojanu?
Miriše na rast,drago mi je šta sam unutra.
Nije nagovor ni na kupnju ni na prodaju.
Kraljica priskočila Dijanicu,rekle bi kolege promatrajmo..
...i zapaliti :-)))
Imaš sreće što te volimo.
To su amateri kaj sad prodaju.
A takve volimo isto.
ja sam si jučer i danas fino pokvario prosjek. ovo što je ovaj izveo je u najmanju ruku bolesno. znači jučer je čovjek branio da cijena ode iznad 450 kn... i sve bi to bilo legitimno da BDI jučer nije eksplodirao kao i brodari koji rastu danima, samo jučer i prekjučer 15% a mi zatvorimo s minusom. On da je pametan pomogao bi jučer da se prijeđe tih 450 kn, zatvori na 460 i stavi potporu za sutra, danas bi otvorili na 465 i dan zaključili na možda 470-480... pa nek onda lagano prodaje... ovako si ruši cijenu zbog čega i za koga? Ne znam kako ovo opisati ali trend je narušen.. to je definitivn
Ovako trgovanje se može još samo viditI na ZSE.
nepoznati uvjeti dokapa.... i kaj sad napraviti?
O cemu ti ?
Kolega promašija,sigurno misli na jadroplov..
Kolika se divka očekuje?
Divka oko 30 kn.
Napunili su me jutros, ko maloga majmuna vidit ćemo brzo jel to bilo dobro ili loše
Ja sam se dvoumio prije nekoliko dana i pisao i ovdje ako bi kupovao opet da bi valjalo ući po 470kn.
Sad baš nisam ni siguran u to....jer mi razina 390-400 kn tehnički izgleda i zvuči kao snažna razina potpore.
Tu bi mirno kupio....al na 470kn... ne hvala
I tata bi sine,po 400 samo i tada bi kolegi bilo skupo..
Robe je sve manje.
koliko su fratri koji to nisu dobili dionica?
Samo 12500 kom
Evo nakon mjesec dana nabavio novi auto...uzeo preko rodjaka. Passat iz 2016.g. na kojem planiram zaraditi barem 12500 kn.
Auto je proslo samo 44.000 km i ocuvano. Unutra koza..full oprema. 1vlasnik iz HR.
Može li se platit pasatić u dionicama?
evo vjerujte mislio sam sutra kupiti 300 ovih plovila, ali kad vidim "druk" sa ovako velikim slovima odma mi je slabo!
Samo čekaj nema druge,i ja čekam 4 znamenke.
Samo milja i nešto prometa,idemooo
Hoće ovdje biti suza ?
A ?
Što kažu braća tehničari ?
Suze bi mogle bit na optimi,šta kažete?