1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Kadisibil91

Posts by Kadisibil91

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Kadisibil91
    • March 3, 2022 at 11:30 AM
    Quote from deny_09

Da li pismo stiže poštom ili se treba negdje skinuti s weba?

" Obrasce KA-POP koji služe za prihvaćanje ponude Depozitar će poštom dostaviti svim dioničarima Ciljnog Društva, a dioničar ih može i osobno preuzeti kod Depozitara odnosno preuzeti na internetskim stranicama Depozitara (http://www.skdd.hr). "

• Kadisibil91
    • March 3, 2022 at 11:22 AM
    Quote from Laudator
    Quote from kvart99

Pa, ponuda je objavljena jučer navecer u NN.......

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/o8332942.html

Aaaa haaaaa. Znači zato je tolika panika na prodaji.

Hvala na info. Od danas brojimo 28 dana?

DA. 30.3. posljednji dan kada se može poslati pismo nazad ako se želi prihvatiti ponuda.

• Kadisibil91
    • February 28, 2022 at 11:26 AM
    Quote from vecoki

ako sam dobro pročitao ponudu Telemacha, dok se ne objavi u Narodnim novinama, a piše da će tu obavijest pustiti na ZSE(mislim na to da su objavili u narodnim novinama) ponuda u trajanju od 28 dana ne počinje do tada? Molim Vas da me ispravite ako griješim

Srijedu npr. objave u N. novinama i od četvrtka počinje vrijediti tih 28 dana

• Kadisibil91
    • February 26, 2022 at 3:51 PM
    Quote from Parica
    Quote from Kadisibil91

To je malo dvosmisleno. Tko treba to napraviti? Dioničari sami ili to ide automatski u povratnom pismu skdd-u ako prihvaćamo ponudu? Ovo drugo mi je logičnije da ako ti pristaneš i vratiš ispravno pismo ,skdd odregistrira sam pošto su dobili našu privolu.

Svatko osobno mora odregistrirat dionice i stavit ih na slobodnu poziciju...u suprotnom Vam nece prihvatit ponudu...koliko se sjecam, kad osobno odes u SKDD provjeravaju je li imas kolicinu dionica na slobodnoj poziciji koju si naveo u ponudi...

OK.Nije mi samo jasno kako je kolegi onda prošlo u vezi Veterine.

• Kadisibil91
    • February 26, 2022 at 3:29 PM
    Quote from zlocesti

Dionice treba staviti na slobodnu poziciju, odregistrirati ih od brokera

To se prije obavljalo telefonskim pozivom, Središnjoj depozitarnoj

To je malo dvosmisleno. Tko treba to napraviti? Dioničari sami ili to ide automatski u povratnom pismu skdd-u ako prihvaćamo ponudu? Ovo drugo mi je logičnije da ako ti pristaneš i vratiš ispravno pismo ,skdd odregistrira sam pošto su dobili našu privolu.

• Kadisibil91
    • February 26, 2022 at 12:22 AM

Koje su naknade sve skupa ako se želi prihvatiti ponuda ? Samo javni bilježnik i slanje pisma ili skdd nešto uzima?

• Kadisibil91
    • February 26, 2022 at 12:11 AM

Evo ako se neda nekome čitat ono bitno a što slijedi .

Čekamo objavu u Narodnim novinama i od burze.Nakon toga počinje teći rok od 28 dana za prihvaćanje ponude.Ponuda ili nalog će stići svim imaocima dionice poštom a može se preuzeti i na skdd.Ako želimo prihvatit to ispravno ispunjeno i ovjereno kod j.bilježnika treba preporučeno poslati na adresu od skdd ili osobno neovjereno na noge u skdd.Najkasnije 28-i dan poslati.Ako ne ispunimo kako treba sami smo krivi i skdd nije obvezan nas upozoriti na to te ne prihvaća nalog.Tko je prihvatio i ispunio ispravno dobit će novce na račun u roku od 14 dana važeći od dana poslije isteka roka za ponudu.

Onda nazad na zse s parama i brzo na brodare ili sl 8| 😃ako ne budemo u 3.svj.ratu.

P.s. nadam se da sam dobro pročitao za sve ovo gore.Ako griješim ispravite me..

• Kadisibil91
    • February 24, 2022 at 10:03 AM
    Quote from Joskocro

A što ovi danas prodaju optimu kao da zbog pada burze ponude neće biti. X(

Ima u klauzuli da ako Rusi dođu na 20km od Kijeva nema javne ponude :D .Optima-blue chip u ova turbolentna vremena.To već spomenuh ali na žalost ovih drugih ispada da je tako.

• Kadisibil91
    • February 23, 2022 at 10:56 AM

Koliko god da ovo pratim , nikako da se pomirim s činjenicom da sve mora u zadnji čas. Zadnji dan , zadnja minuta.Još da nije bilo naših pritisaka na regulatorna tijela tko zna što bi bilo i do kad bi trajalo.

• Kadisibil91
    • February 22, 2022 at 10:24 AM

Danas izvanredna Glavna skupština.

Poziv_za_izvanrednu_Glavnu_skupštinu_Društva__siječanj_2022.pdf (optima.hr)

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• Kadisibil91
    • February 21, 2022 at 6:29 PM
    [Poslovni putopis] Luka Rijeka traži novog strateškog partnera umjesto poljskih suvlasnika (2)
    U tiskanom izdanju Lidera broj 853, te na vašem mrežnom mjestu od 3. veljače 20222. u članku pod nazivom 'Luka Rijeka traži novog strateškog partnera…
    www.lider.media

Lako tako ,napisat što im paše pa poslat u javnost.Oni međusobno ne komuniciraju ?Znači Grabovac je kriv :( :) .A zašto izlaze ni riječi.Zbog Grabovca?

• Kadisibil91
    • February 18, 2022 at 3:07 PM

Ježina, znam da ovo čitaš , poruči gazdi slobodno kako ljudi dišu, što eventualnim korisnicima izbaci kada guglaju Optima, Telemach i bilo koji forum počevši od ovog na dalje.A još nije ni počelo ...pa Vi kupujte šatro po 4 EBITDA i imajte svoje mazohiste unutra.

• Kadisibil91
    • February 18, 2022 at 2:47 PM
    Quote from Mladen Milicic

https://www.novilist.hr/izdvojeno/tele…ta_refresh=true

Da li Promo označava Sponzorirani članak.

Vidi pa i bug intervjuira https://www.bug.hr/intervju/sto-s…om-tvrtke-25767

Ma mogu oni sponzorirat što hoće ali to neće utjecat na male dioničare kojih nema baš mali broj i onda kada se to pomnoži sa familijom , prijateljima ,poznanicima ,ljubavnicama itd dođemo do zavidne brojke. Lagano nas 10 samo status na Whats App "Telemach -prevaranti#bježite od njih" .Onda svako od nas 10, cca. 200ak kontakata koji će to vidjet, po 200-250 kn mjesečno .Laganih pola mil kuna mjesečno samo od nas par.Pa pomnožimo sa 12 i tako dalje iz godine u godinu. A gdje su još druge društvene mreže i portali.A od čega ovaj sektor ono živi :) ? Zato ispod 6,7 nemojte ni pokušavat. To je minimum zadovoljstva kako bi počeli navijat za Istru, kako bi ostali pretplatnici i postali novi. Ima Evo tva i sličnih gluposti koliko hoćeš pa da vidim s čime ćete to privuć pažnju. S 4 kune manjim računom nego kod konkurencije? ^^ Možeš mislit.

• Kadisibil91
    • February 16, 2022 at 5:19 PM
    Quote from Kivi
    Quote from Kadisibil91

Nisam na kraju pratio trgovanje ali ovo 5,34 je zanimljiva kupnja .Ako je 5,36 ponuda onda nije isplativo.Po tome se da zaključit da je više od toga 🤨

Covjek bi zaradio 2lp po dionici

Bruto.Ili Telemach pokupio još na akciji...

• Kadisibil91
    • February 16, 2022 at 5:10 PM

Nisam na kraju pratio trgovanje ali ovo 5,34 je zanimljiva kupnja .Ako je 5,36 ponuda onda nije isplativo.Po tome se da zaključit da je više od toga 🤨

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Kadisibil91
    • February 13, 2022 at 8:20 PM
    Quote from Laudator
    Quote from Kadisibil91

A tko je s tolikom količinom na asku? Mirovinac preko nekoga ? 17227 komada nebi trebao imati nitko od bivših zaposlenika.

Dakle, kada se špari ispucaju i cijena potegne naš junak će maknut ovih 17k. Ajde pa da doživimo da netko dobije kaznu od Hanfe.

Špari,ušate... :) .Vidim ja da ćemo morat otvorit temu tipa after 16:00 fishing ,eging i sl. Malo da vidimo tko kakav fc koristi i takve stvari.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Kadisibil91
    • February 11, 2022 at 3:01 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

zapad tjera u plus, ali mi smo dosljedni, ne mrdaj do ponedjeljka nikuda

haha pa pola dionica koje su mi zanimljive imaju brane na asku da ne bi slučajno porasle...npr na JDRN naprdili su na ask jedno milijun dionica, a mirovinac na bidu kupi korpom špare za juhu,a špari sami uskaču u košaru...

A tko je s tolikom količinom na asku? Mirovinac preko nekoga ? 17227 komada nebi trebao imati nitko od bivših zaposlenika.

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• Kadisibil91
    • February 11, 2022 at 2:39 PM

GS-LKRI-1039f5b7ed1777296f809805696427be.pdf (zse.hr)

Krate poziciju a oće Kamila umjesto Jerzya . Valjda da to brže poprodaje. ^^.Ja sam za.

• Porez na kapitalnu dobit

• Kadisibil91
    • February 7, 2022 at 8:31 PM
    Quote from goldfinger

Prijavio sam porez preko e porezne i još uvijek čekam onaj njihov izračun/račun/bar kod. Koliko se to čeka?

Mislim da porezna ništa ne šalje.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Kadisibil91
    • February 7, 2022 at 1:44 PM

Hanfa podnijela optužni prijedlog protiv društva Dalekovod d.d. na temelju nepravilnosti i nezakonitosti utvrđenih u postupku nadzora

1. Privacy Policy
  2. Kontakt