Pa ja neznam koliko dionica držiš u svom portfoliju. Ja ih trenutno imam 6. I komadić od toga je ingra. Al nikada nisam niti pomišljao ići na skupštinu niti ću ikad ići. Ne govorim za ingru nego za bilo koju dionicu koju imam u vlasništvu Evo ako se treba znati imam trenutno malo manje od 10000komada.
Nisam nikad kupovao knjigu dionicara. Al j mi ju je ustupio jedan gospodin pa sam vidio da ima jako puno dioničara koji imaju puno manje dionica od mene i vjerujem da mnogi od njih niti razmišljaju o tim dionicama jer ih jednostavno imaju al nisu aktivni na burzi a kamoli da idu na skupštinu. Ja barem pogledam i pročitam tui i tamo što se događa.
Puno mojih prijatelja je ušlo u dionice kad i ja. Kad su se kupovali oni paketi od HT-a i stvarno se svakodnevno pričalo o trgovanju .prodao ovo kupio ono. Zaradio na atpl. Popušio na diokiju. Uhvatio na tankerskoj. Ulazilo se u nešto svakodnevno pa radilo i par trejdova dnevno. Uhvatio 200komada ingre. Il jednu atpl. Il izašao pa krenuo rast izgubio. To su bile teme na dnevnoj bazi. I znaš kad je sve stalo. Od uvođenja poreza na dionice. Sad više nitko ne trejda. Svi kupe pa drže 2 godine aa onda to postaje 3-4 godine. Tj nemam pojma kad sam zadnji put s nekim porazgovarao o dionicama. I dal itko više uopće trguje od njih. A ti bi želio da eolaze na skupštinu.
Pozdrav