A što mjenjate raspoloženje. Pa jučer ste bili baš sretni.
Posts by domo1977
-
-
Dividenda 0.15-0.20 Trezor diže uskoro cijenu na 4eura po dionici.
Raspada se Atpl bivša kraljica burze a njeno mjesto preuzima ingra. 40 zaposlenika radi ili ne radi. I samo broje. Kapnulo od arene najma. Kapnulo od održavanja arene. A sad kad krene kapat od solara i vodika. Novci će se na kante nosit na banku😁. Neće biti problem ni dignut cijenu i na 5-6eura. Neka mali zarade. Jedina firma koja je baš poštena prema malim dioničarima.
Je li to ironija kolega xd
Ma kakva ironija. Ma ni sarkazam. Deban čim čuje ovakve lipe riči on odmah digne cijenu 20centi. Probajte vi danas😁😁
-
Dividenda 0.15-0.20 Trezor diže uskoro cijenu na 4eura po dionici.
Raspada se Atpl bivša kraljica burze a njeno mjesto preuzima ingra. 40 zaposlenika radi ili ne radi. I samo broje. Kapnulo od arene najma. Kapnulo od održavanja arene. A sad kad krene kapat od solara i vodika. Novci će se na kante nosit na banku😁. Neće biti problem ni dignut cijenu i na 5-6eura. Neka mali zarade. Jedina firma koja je baš poštena prema malim dioničarima.
-
Koliko će ponuditi po dionici, 47eura?
-
Je pardon. Ubrzao sam na preuzimanje.
-
Pa izračunaj prosjek dionice u zadnja tri mjeseca. Ili 6 koliko se uzima za dokapitalizaciju. Što niže sruše cijenu prije će izdat obavijest o dokapitalizaciji. 6500000 dionica bi bilo ok za prvi krug.
-
Divan ti je stil. Tješiš samog sebe. Ako ti treba lajkat samo reci.
Ingra je naj. Bit će ogromna dividenda. Jel ti lakše!
-
Ma piše gluposti.
-
Ovo se neće nikad vratit na 3eura. Dokapitalizacija. Top10 uzima većinsko vlasništvo. Izjeda se sve iznutra kroz bonuse. Do 2036. kad ingra sa isplatom zadnje rate od grada zagreba i države jednostavno propada. Dam se okladit u ovo.
Na 3 može samo kad mali budu drzali 10-15%
-
Moš si mislit! Jedino ovo Sretno ti stoji.
-
Pa ne da ne bude. Nego je očito da će biti. Formira se polako cijena. Al valjda sam se prevario da će biti 2 eura. Ide to izgleda i na 1.5euro.
-
Od kad je "otišao" Igor Opp. I prestala izgradnja,opremanje brana. Bolnica. Dijelom i zbog situacine na bl.istoku.Ova je dionica ostala na par sitnih ugovorenih poslova. I eto ta elektrana nakon dugo vremena koja će donositi prihode. Sve ostalo je Arena Zg. Moje mišljenje da se tu se čeka velika završnica 2032-2036. A ovo od 2024-2032 će biti borba tko će i na koji način uzeti više dionica. Dokapitalizacijom. Otkupom. Dijeljenjem međusobno. Poništavanjem istih itd.
Al vjerujem da za dobrobit malih dioničara neće raditi nitko.
Baš me zanima koliko će biti izdvajanje na plaće nakon ove inflacije. Jer su ingraši i ranije bili poznati po izdašnim plaćama
-
Ovo je dionica za prenošenje s generacije na generaciju.
-
Vridan projekt. Trebalo bi nagradit ekipu koja je radila na projektu sa 100-200.000 dionica.
-
Sad će ti Silvio reći:
Ingra je konačno doživjela realne okvire pa njezini padovi ili rast nisu špekulativni nego ovise o poslovnim rezultatima.
-
Silvio neznam koliko si dugo u dionicama. Al ako si dovoljno dugo onda znaš da ovdje ništa i nikada nema smisla. Na žalost prošao sam kroz dioki.proficio.pa i sada atpl. I ovo je gore od kocke. A ovaj i oni stari forumi su kao psihološka pomoć pojedincima. Kad nešto tone onda imam dojam da pojedinci dolaze ovdje na forum tražiti utjehu jer će mu neki pero222 reći da će to ići gore da treba strpljenja. I onda je on pozitivac a njofra1 koji tvrdi da će pasti on je druker i želi jeftino dokupiti. I tako već godinama neovisno o kojoj se firmi radi. Al najgore što krene neargumentirana rasprava i milion postova koje nikom ništa ne znaće. Lijep pozdav i sretno do 2036.
-
Pisao sam već ovo ranije. Al sad je već izglednije. Al mislim da im je 2e skupo da će biti i manje.
-
Scenario . Ekipa skupi bliže 50% dionica. Mislim da sa svim računima nije daleko.
Cijena se ruši maksimalno. Potom se
pokreće dokapitalizacija.
Vlasništvo ekipe raste na 80-90%.
Ponuda za preuzimanje.
I adio mali.
Sve po zakonu.
-
Koliko je ova jedna ogradica dugačka? Trebala bi imati barem 3 metra da bi ovaj teren imao 800kvadrata
-
Počistiti prodaju nije problem, nego kako zaustaviti skrivene namjere?!
Pa počisti kad nije problem