1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Robinhood

Posts by Robinhood

• Ulaganje u zlato

• Robinhood
    • March 6, 2021 at 3:33 PM
    Quote from Ivana7
    Quote from zlocesti

Išla sam ponovno viriti, i izgleda da se odbilo o fibo. U ponedjeljak pametniji.

Čekati ću ga oko 1600.. čega nema, bez toga se mora

Sada je izvjesnije da će rasti nego sutra pasti, al' ne pada mi na pamet sa uncama trčati svakih tjedan dva u ured za otkup.

- danas sam kupila malo više toga.

- za mene je ovo neko dno, sada koja kuna gore dolje sasvim nebitno.

- ako dođe do 1.600 ponovno ga kupujem.

- trenutno gledam na tu investiciju kao disperzija rizika.

- moglo bi rasti ponovno do 2.000 .

Display More

Ivana novi sam na burzi pa vas molim da mi objasnite na koji nacin kupujete zlato.Hvala

• Best buy

• Robinhood
    • November 14, 2020 at 7:18 PM

Pridruzujem se kolegi Whitekingu,uzivam citati Ivanine objave.Zanima me sto Ivana misli Kodt-u.

• Best buy

• Robinhood
    • November 6, 2020 at 1:49 PM
    Quote from komot
    Quote from Robinhood

Koje su za vas bolje prilike od ernte?

Kolega napisao za to za podravku, a ne za ernt. Za ernt se ne usudim napisati ništa. Mislim da je podravka fer vrednovana na ovoj cijeni, a ne očekujem da može u kratko vrijeme drastično poboljšati prodaju, OK firma, dionica teško da može puno narasti. Za razliku od npr. vlen i adpl koje su dosta rizičnije jer su u takvim sektorima, ali se od njih može očekivati poduplavanje cijene. Ja sam zaglavio u nelikvidnima, teško mi je to preporučivati drugima, ja imam strpljenja i zadovoljan sam kad vidim da se firma pravilno razvija i kad mi kapne dividenda svake godine.

Quote from komot
    Quote from Robinhood

Kolega napisao za to za podravku, a ne za ernt. Za ernt se ne usudim napisati ništa. Mislim da je podravka fer vrednovana na ovoj cijeni, a ne očekujem da može u kratko vrijeme drastično poboljšati prodaju, OK firma, dionica teško da može puno narasti. Za razliku od npr. vlen i adpl koje su dosta rizičnije jer su u takvim sektorima, ali se od njih može očekivati poduplavanje cijene. Ja sam zaglavio u nelikvidnima, teško mi je to preporučivati drugima, ja imam strpljenja i zadovoljan sam kad vidim da se firma pravilno razvija i kad mi kapne dividenda svake godine.

Hvala!Slicno razmisljam i ja.

Quote from komot
    Quote from Robinhood

Hv

• Best buy

• Robinhood
    • November 6, 2020 at 10:32 AM
    Quote from komot
    Quote from Ivana7

- ja tu vidim veliku razliku.

- puno više vjerujem stranom kapitalu nego HR,

- u Podravci je previše politike, ne kažem da je Podravka loša firma.

- ali ne volim kad se politika miješa u biznis, socijalnu politiku...

- svega toga kod ERNT nema, a i div. je veća.

- imam malo dionica PODR, ali puno više ERNT.

Display More

Što se tiče tshc, drago mi je da mogu ukazati na priliku. Tu smo da si pomažemo. Nelikvidna je jako, ali ju je teško kupiti a ne prodati što je po meni puno bolja vrsta nelikvidnosti. Kod usporedbe Podr s ernt sam mislio na to da su je fondovi napucali i da nije više jeftina i bb kao što ste i vi napisali za ernt. Ja ju više nemam, ima puno boljih prilika.

Display More

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Robinhood
    • September 11, 2020 at 6:45 PM
    Quote from komot

Pa evo mogu za početak staviti osnov svog porfelja, ove koje imam u tragovima neću navoditi.

Medika, Pevex, Cros-p-a, Tshc i Vlen. To je 5. Kad osjetim da je trenutak, pickovi će mi biti: Adpl, Adrs, Zaba, Ikba. Ako dođe do veće korekcije u obzir dolaze i turisti Arena, Plag i Rivp. Kodt, atgr i podr su isto dobre firme i dionice, ali trenutno cijena nije preatraktivna za ulaz, a teško da će pasti. Banke i turiste po meni čeka veliki (nadam se privremeni) pad dobiti ili gubici te bi slijedom navedenog moglo doći i do značajnog pada cijene. To bi bila dobra prilika za ulaz ako se pruži.

Svidja mi se vas portfelj.I ja cekam ove dionice koje su vama na cekanju.Koliko jos cekati za njihovu kupnju?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt