Hrvatska je puna niša i prilika samo što je lakše kukati i čekati da ti nešto padne s neba.
Posts by PoAskuBidu
-
-
-
- sitno DLKV,
- sitno ATPL kojeg sam kupio po 193, risk management zbog kupnje ATPL po 198.
+ HHLD zbog ovog članka https://www.novilist.hr/rijeka-regija/…-milijuna-eura/ Zainteresirani smo i za Haludovo. U tijeku su pregovori s armenskim vlasnikom koji nije uspio krenuti u realizaciju projekta.
+ - 2/3 Lura u petak
+ sitno KOKA
-
vratio prodan DDJH.
Prodao vraćen dio Đure. Na bidu sam.
To je to od prometa, da vas nema sa burek kupnjom/prodajom, nebi ni bilo nikakvog prometa 😀
a ovi koji rade za dnevnice u privatnom, javnom sektoru onda rade za biber
-
- sitno DLKV 7,16
-
+ Atpl - r - a
-
Ovako su na PVC napravili 2x dok nisu iscjedili zadnjeg dijoničara. Sve po zakonu, sve insajderi.
-
netko mi upravo prodao DLKV da bi od mene kupio PODR na 460
Koje plitko TK.
-
-
Nađi vremena. Ne spamaj.
-
Meni je. Liberal sam.
-
onda evo ti ponudi neko riješenje.
-
Znam da mu nije lako voditi računa o svakome postu, međutim ON je otvorio ovaj forum, živi i od reklama i od klikova, nije baš ubog. Dakle sam se svjesno uhvatio ovog POSLA. A posao koji povremeno obavi je očajan jer je subjektivan i moderiranje mu je takvo da ovisi na koju se nogu ustao taj dan. Neka pusti ljude da se kultirno raspravljaju na forumu bez vrijeđanja, a ako se vrijeđa dobije se isključenje pa ban.
-
Protivim se zaključavanjima profila. Nek se postovi za koje kolege moderatori misle da ne pripadaju temi šalju u birtiju ili svaštaru i mirna Bosna.. a ne zaključavanjem profila. Katastrofa.
-
jedno vrijeme IN su bile weed stocks, pa corona stocks, bilo bi dobro kad bi kolege koje prate NYSE daju neki hint kad neke dionice budu potencijalni multi day runners. Hvala.
-
530$ je top... dosta optimistično od vas. Volio bih da ste u pravu.
-
battery day na TSLA? cijen up ili down sutra?
-
vratio prodan DDJH.
-
30 000 kom na bidu do 7 kn. Ako imaju išta sad im je prilika.
-
Bolje Interactive Brokeri onda ali tko misli da je vani lako vara se.