Skupo mi je bilo kupiti i do jučer, a i danas mi je skupo kupiti. Uprava radi u korist jednog dioničara, krajnje je nepoštena i netransparentna. Ako je vama jeftino kupujte, nitko vam ne brani.
Uostalom nisu li 2019. po elaboratu procijenili da je fer vrijednost dionice Medike 7.716 kn, tj. to je bila cijena ponude za preuzimanje. S obzirom na ovo spreman sam platiti jednu dionicu po ovoj cijeni, pa nisam ja veća budala od Auctora.
Nije mi jasno zašto je pobogu itko davao plaćao 3x više, preko 20.000 kn kad elaborat kaže 7.716 kn.
E i da, HANFA je sve ovo blagoslovila 2019., pa prosudite hoće li blagosloviti i ovu transakciju na 15.900 kn, ovo je nakon svega Hrvatska.
QuoteHRVATSKA agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) danas je češkom društvu Auctor Holding odobrila objavljivanje ponude za preuzimanje Medike po cijeni od 7716 kuna po dionici, objavila je Hanfa.
Upravno vijeće Hanfe na današnjoj je sjednici donijelo rješenje kojim se Auctor Holdingu, sa sjedištem u Češkoj, odobrava objavljivanje ponude za preuzimanje Medike, priopćeno je iz Hanfe.
Kako se navodi, cijena izražena u ponudi za preuzimanje od 7716 kuna po dionici Medike u skladu je s odredbama Zakona o preuzimanju dioničkih društava.