1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Paulie

Posts by Paulie

• AGROKOR

• Paulie
    • December 12, 2021 at 10:17 PM

Mislim da sam uspio shvatiti kako radi link sa SKDD, ovime se nadovezujem na prethodni komentar, LEDO d.d. se ne može izbrisati niti dionica LEDO-R-A isključiti:

https://www.skdd.hr/portal/f?p=100…5FEJBD,10,16554

• AGROKOR

• Paulie
    • December 12, 2021 at 9:40 PM

Ja nisam pravnik, ali mislim da sada ne mogu niti obrisati Ledo d.d., niti obrisati dionice LEDO-R-A i da ova odluka pada u vodu. Screenshot je sa SKDD. Baš me zanima hoću dionice LEDO-R-A opet vidjeti na gledalici. Morao sam staviti sliku jer direktni linkovi na SKDD ne rade.

9776-pasted-from-clipboard-jpg

Files

pasted-from-clipboard.jpg 145.05 kB – 0 Downloads
  • CORONA virus

• Paulie
    • December 7, 2021 at 11:36 AM
    Quote from emil

nisu ga zvali u srednisnji dnevnik zato sto njegovi argumenti zive samo u njegovoj masti.

zar netko mora nekom dokazivat da je zemlja okrugla zato sto je on ustvrdio da je ravna?

nek zivi u svojem uvjerenju. gle tamo gdje radi su wse ogradili od njegovih argumenata.

onda imas par reagiranja imunologa :

"Istraživanje dostave i upotrebe izvanjske mRNA u cilju proizvodnje proteina datira iz ranih 90-ih godina, kada su testirana prva injiciranja mRNA u miševe. Od tada do danas je prošlo 30 godina tijekom kojih se ova tehnologija eksperimetalno usavršava, što je nedavno dovelo i do upotrebe prvih mRNA u cjepivima protiv virusa SARS-CoV-2", rekao nam je Polić.

znaci ako njemu nije dosta 30 godina mRNA sto da ga itko uvjerava. jel on istrazivo 30 godina nesto? naravno da nije. skuoplja jeftine bodove po trgovima jer je zeljan paznje koju nije dobio od drugih znanastvenika.

gje je smisao da ja tebe uvjeravam u nesto ili ti mene. pa vidis po temi da to nema smisla kao ni ova cijela tema pogotovo na ovakvom forumu.

@accountat- svi su neradnici jedino on tamo radi.. aha.

ipak cu se prikonit ostalim znanstvenicima koji su 30 godina ipak nesto istrazivali na mrna. kolko je on? godinu? dve? i to na rudjeru gdje nitko nista ne radi po tvojoj procijeni.

Display More

Sam izumitelj mRNA tehnike vam javno svaki dan piše protiv Pfizera i genetskih cjepiva, ali vi zasigurno znate bolje i od njega.

Izumitelj mRNA cjepiva u Rimu: Borimo se protiv medija koji šire strah i podčinjavaju ljude - Ivan Vilibor Sinčić
    Dr. Robert Malone govorio je na International Covid Summitu u Rimu Na događaju o liječenju i prevenciji Covida, nazvanom International Covid Summit, koji se…
    ivsincic.eu

Robert W Malone, MD (@RWMaloneMD) | Twitter

Naravno, unatoč tome što je doktor Robert Malone izumio mRNA tehniku i jedan je od najvećih autoriteta na tom području, potpuno je eliminiran iz medijskog prostora. Mnogo intervjua s njim je nestalo s YouTubea, i nigdje ga se ne poziva u mainstream medijima na intervjue.

Ako misliš suprotno od milijardera koji drže medije i farmaceutske kuće isključen si iz javnog života.

Pa zar i bivši direktor Pfizera također nije iznio stav suprotan narativu pa je također nestao iz javnog prostora.

• CORONA virus

• Paulie
    • December 7, 2021 at 11:16 AM

Najlakše je napadati i ismijavati njega kao osobu, nisam vidio nijednog našeg znanstvenika, npr. Đikića, Rudana, Alemku ili Capaka da su pobili Lošine argumente.

Zašto ga se ne pozove u prime medije da gostuje na središnjem dnevniku ? Jer njegovi argumenti ne odgovaraju nametnutom narativu ?

• CORONA virus

• Paulie
    • December 7, 2021 at 9:12 AM

izv. prof. dr. rer. nat. Tomislav Domazet-Lošo o opasnostima mRNA cjepiva, tj. o tome kako mijenjaju našu DNA:

Umjetna mRNA cjepiva imaju puno veće vrijeme poluraspada od prirodnih mRNA molekula, u cjepivu ima dovoljno mRNA molekula da promjene DNA svih naših stanica, imaju ugrađene inhibitore koji našem organizmu otežavaju "borbu" protiv mutacija, a posebno su opasna za trudnice i djecu koja imaju mnogo dioba stanica.

• AGROKOR

• Paulie
    • December 3, 2021 at 1:12 PM

Nisam stigao pratiti, što su je pitali o Agrokoru, da li je itko gledao ?

Osim na pitanja vezana uz Izvješće, u Saboru je odgovarala i na niz aktualnih vezanih uz ‘slučaj’ Agrokor i povlačenje optužnice, afera Softver u kojoj je uhićena bivša ministrica Gabrijela Žalac i druga.

Sabor prihvatio Izvješće Zlate Hrvoj-Šipek - N1
    Saborski zastupnici glasali su danas o Izvješću glavne državne odvjetnice Zlate Hrvoj-Šipek o radu državnih odvjetništava u 2020. godini za koje je premijer…
    hr.n1info.com
  • Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Paulie
    • December 1, 2021 at 10:20 AM

DORH je prošle godine, pod Hrvoj-Šipek, odbacio 91.3 posto prijava za korupciju

DORH je prošle godine, pod Hrvoj-Šipek, odbacio 91.3 posto prijava za korupciju
    ZLATA HRVOJ-ŠIPEK u svom programu za kandidaturu za glavnu državnu odvjetnicu najmanje se bavila korupcijom, a politička korupcija gotovo da nije spomenuta.…
    www.index.hr
  • ADRS (Adris grupa d.d.)

• Paulie
    • November 30, 2021 at 12:53 PM
    Quote from plavi01

Poštovani

Možete malo pojasniti nego kešom u kupovinu.

Zar ne bi bilo bolje da Adris malo prozbori koji su mu planovi s tim dionicama

Adris ovako koristi dionice koje kupuje, iskreno mislim da ovo nije fer.

U rovinjskoj Adris grupi menadžeri imaju presudnu ulogu u vlasničkoj strukturi. Uprava na čelu s Antom Vlahovićem protekle je godine povećavala svoje vlasničke pakete kroz program otkupa dionica u koji su, uz menadžment, uključeni i radnici kompanije.

Najvećim pojedinačni dioničar Ante Vlahović lani je po povoljnim uvjetima otkupio 121.130 redovnih dionica u vrijednosti od 72 milijuna kuna, povećavši svoj vlasnički udjel na 14,1 posto. U otkupu dionica sudjelovao je i član Uprave Tomislav Popović koji je stekao 1.204 dionice vrijedne 716 tisuća kuna.

Evo koji su menadžeri lani dobili plaću u dionicama
    Jedan je od uobičajenih načina nagrađivanja top menadžera za postignute rezultate dodjela dionica kompanija kojim upravljaju. Na taj način menadžeri dijele…
    www.tportal.hr
  • ADRS (Adris grupa d.d.)

• Paulie
    • November 29, 2021 at 4:45 PM
    Quote from fond300

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ADRS/ZPI-ADRS-ba3e1b2dbf12b1409de5ae911b61e1ec.pdf

Član nadzornog odbora g. Boris Nemšić kupio lijepu količinu adrs2 na 418kn

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…496fed8fe52.pdf

A i otkupljuje se konstantno

:)

Otkup me kao dioničara ne veseli nimalo, jer nikad nisu poništavali dionice nego su ih isključivo davali kao nagradu menadžmentu.

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• Paulie
    • November 29, 2021 at 1:56 PM
    Quote from KultLicnosti

Očekivana vijest, bilo je pitanje trenutka.

Neznam što je bolje.

a) To što ćemo dobit vrhunsku divku.

b) Ili što katastrofičar kolega Paulie (potajice) umire u zavisti.

Ma, ipak točka a).  :)

Da, izgleda da ovdje neće biti dividende ove godine, što sam upozoravao prije pola godine, a tada me se napadalo. Iskreno mislim da je dionica zbog očekivanja masne dividende previše narasla u kratkom periodu bez ikakvog pozitivnog pomaka u poslovanju, i da će opet na razine 50-60 kuna. P/E omjer je visokih 17-18, a to mi se čini previše s obzirom na ZABA-in potencijal rasta. Dionica je lani bila oko 50 kuna u ovo doba godine, cijena je narasla 10-15 kuna što su 3-4 dividende.

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Paulie
    • November 29, 2021 at 10:39 AM

Sve je ovo tek uvertira za sljedeću godinu i presudu za Agrokor u Washingtonu. Todorić je rekao da ima 700 emailova koje mu odvjetnici brane pustiti u javnost dok se ne donese odluka na arbitražnom sudu za otetu imovinu.

2022. će letjeti perje posvuda.

GLAVNA državna odvjetnica Zlata Hrvoj-Šipek bila je na sastanku koji je prekinuo istragu u slučaju bivše ministrice Gabrijele Žalac

Šefica DORH-a bila je na sastanku koji je prekinuo istragu o Žalac?
    GLAVNA državna odvjetnica Zlata Hrvoj-Šipek bila je na sastanku koji je prekinuo istragu u slučaju bivše ministrice Gabrijele Žalac, piše u ponedjeljak…
    www.index.hr
  • AGROKOR

• Paulie
    • November 28, 2021 at 8:41 PM

Tvrtka koja je za DORH radila na vještačenju protiv Todorića od privremene uprave Agrokora naplatila 116 milijuna kuna.

Nacional otkriva kako je DORH za vještačenje protiv Ivice Todorića angažirao misterioznog Ismeta Kamala, čovjeka koji mu nije dostavio ni propisnu biografiju i koji je najveći dio vještačenja prepustio kolegama iz Zagreba iako su oni istovremeno okretali silne milijune u Agrokoru.

Tvrtka koja je za DORH radila na vještačenju protiv Todorića od privremene uprave Agrokora naplatila 116 milijuna kuna
    www.nacional.hr

• Paulie
    • November 25, 2021 at 7:57 PM

Sve se bojim da će nadzor otkriti nepravilnosti.

https://www.24sata.hr/news/dorh-vanj…e-nadzor-799147

• AGROKOR

• Paulie
    • November 24, 2021 at 5:56 PM

25. pitanje danas u Saboru, Dalija Orešković, uživajte (našao sam točan trenutak gdje ona počne govoriti):

• AGROKOR

• Paulie
    • November 24, 2021 at 2:14 PM

Orešković je danas dobro oprala Plenkovića zbog slučaja Agrokor u saboru, ne znam jeste li gledali, priložiti ću video kad izađe, za sada tekst. Meni se čini ne samo da se slučaj Lex Agrokora ne zaboravlja, već da je sve popularniji, i da se Plenkoviću gadno piše, uvjeren sam da će Todorić rasturiti državu na arbitraži.

Slučaj Agrokor i slučaj Borg dokaz su da cijelo vrijeme imate USKOK i DORH u šaci. Je li kazneni postupak protiv Ivice Todorića farsa kojom se pokušava prikriti puno veći kriminal u režiji u države”, pitala je Orešković.

“Uvaženi Andreju Plenkoviću, vaša napuhanost i dociranje me nimalo ne impresioniraju. Što će biti vaš acquis ako slučaj Agrokor doživi fijasko? Bit će da će poreznici plaćati milijarde kuna naknade šteta zbog otete kompanije. Kada govorimo o povredi zakona, onaj tko je kršio Zakon o Vladi ste vi. Taj zakon i naš pravni poredak ne poznaju institut nekakvih neformalnih radnih skupina, ali postoje kriminalne skupine koje djeluju pod okriljem i političkom zaštitom vas i vaše Vlade. To je bila grupa Borg koja je napisala zakon na kojem je sama zaradila. Sve će jednog dana doći na naplatu, a u javnosti će se sve više baviti činjenicom da je Ivica Todorić imao postignut dogovor s vjerovnicima i da je Martina Dalić znala i da je neposredno nakon primanja te informacija javila svojima u Borg ‘dečki, imamo problem’. Tu dokumentaciju čak ni naš pravni sustav neće moći dovijeke ignorirati. A nakon toga vama i vladi, a nažalost i poreznim obveznicima, uslijedit će jedan veliki jao. Tko će za to odgovarati? Čitavo vrijeme pokušavam dokazati, a nažalost sam u pravu, da ste kroz mandat uspjeli samo u jednom – da obezglavite sva relevantna i ključna anitkorupcijska tijela. Zna se zašto”, rekla je Orešković.

Orešković: Imate USKOK i DORH u šaci. Plenković: Pjevajte svoju pjesmicu...
    Nakon tjedan dana stanke, zastupnici su se danas vratili u sabornicu gdje je "Aktualnim prijepodnevom" počela nova sjednica koja će trajati do 15. prosinca, a…
    hr.n1info.com
  • AGROKOR

• Paulie
    • November 23, 2021 at 11:47 AM

Osim što već do svibnja iduće godine – dakle, u roku šest mjeseci – očekuje prvu, a do kraja 2022. i konačnu odluku u arbitražnom postupku koji je protiv Vlade pokrenuo u Washingtonu, Todorić nije odustao od preuzimanja kaznenog progona Plenkovića u Hrvatskoj i prikupio je nove dokaze koje planira dostaviti u završnici sudskog procesa, uz čak 700 e-mailova grupe Borg, s obzirom na to da su mu američki odvjetnici u međuvremenu zabranili da dokumentaciju objavljuje i preporučili da što manje istupa u medijima.

Todorić će preuzeti kazneni progon Plenkovića i borgovaca, čeka samo novu odluku Županijskog suda
    Nacional otkriva kako bivši vlasnik Agrokora planira nastaviti kazneni...
    www.nacional.hr
  • AGROKOR

• Paulie
    • November 21, 2021 at 2:52 PM

Nažalost novinarka mu nije dopustila da kaže sve što želi o najvažnijem - tužbama.

• CORONA virus

• Paulie
    • November 21, 2021 at 8:35 AM
    Quote from Sony

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…ratora-15122871

Prosvjednike to ne zanima,oni su u nekom svom svijetu,došli su na taj prosvjed a njih 99,9% pojima nema zašto.

Sestara i liječnika ima viška, Beroš im daje otkaz i zabranjuje rad, prema tome očito ih ima koliko hoćeš.

• Paulie
    • November 19, 2021 at 2:07 PM

Teški dani za čelnice DORH-a i USKOK-a. Nadam se da će Rumunjka još toga obaviti što ove dvije odbijaju. USKOK - Ured za Skrivanje Korupcije i Organiziranog Kriminala.

May be an image of 3 people, people standing and text

• Paulie
    • November 18, 2021 at 11:29 AM

"Poričem da radimo pod utjecajem vlasti". Pa ove dvije su omogućile da Borg napravi što je napravio i još uvijek mirno spava. Kad im vidiš ova nevina lica odmah ti se vrati povjerenje u pravnu državu <X || .

May be an image of 2 people and text

1. Privacy Policy
  2. Kontakt