1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Paulie

Posts by Paulie

• Aktualno (vijesti)

• Paulie
    • March 18, 2024 at 8:03 AM

S obzirom da danas Ustavni sud donosi odluku o Milanovićevoj kandidaturi dobro je znati i ovo.

Od 13 sudaca Ustavnog suda njih šestero je podržao SDP, jednog HNS. HDZ i Most su podržali šest sudaca, od kojih je jedan predsjednik suda.

Milanović jučer napao Ustavni sud. Pola suda je odabrao SDP
    USTAVNI sud danas će donijeti odluku o sudjelovanju na izborima predsjednika Zorana Milanovića. Ustavni će se suci sastati u 11 sati, a nakon sastanka trebali…
    www.index.hr
  • Aktualno (vijesti)

• Paulie
    • March 16, 2024 at 10:45 AM

Ovo je jasno svima osim Milanoviću.

Profesor koji je pisao Ustav: Milanović mora odmah dati ostavku! On teško krši Ustav

Profesor koji je pisao Ustav: Milanović mora odmah dati ostavku! On teško krši Ustav
    To jednostavno ne dolazi u obzir i primjereno je  bivšem sjevernokorejskom vođi Kim Il-sungu, a ne demokraciji, rekao je za 24sata profesor Branko Smerdel,…
    www.24sata.hr
  • Aktualno (vijesti)

• Paulie
    • March 15, 2024 at 8:04 PM

Jako loš potez. Milanović bi sjedio na 2 stolice.
    1) ako pobjedi na izborima, dat će ostavku
    2) ako ne pobijedi, onda bi ostao predsjednik

Pa budi faca, daj ostavku i odi na izbore. Ili nemoj, ovako samo ispadaš kukavica kojoj je do fotelje.

Da je Milanović dao ostavku skinuo bi mu kapu, ovako ispada glavni klaun na svjetskom danu cirkusa.

Niti volim Plenkovića niti Ustavni sud, ali ovaj put imaju sva prava da mu zabrane kandidaturu pod ovim uvjetima.

Nikad nisam čuo ni u jednoj državi da se predsjednik kandidira na parlamentarnim izborima. U konačnici ovo bi ga moglo koštati i predsjedničkih izbora.

• Aktualno (vijesti)

• Paulie
    • March 15, 2024 at 7:31 PM

Zabranit će ovo Ustavni sud.

Miroslav Šeparović za N1: Ustavni sud izjasnit će se o Milanovićevoj kandidaturi
    Na opće iznenađenje, Zoran Milanović objavio je da ide na parlamentarne izbore sa svojom bivšom strankom, SDP-om. Ova iznenađujuća objava došla je samo…
    n1info.hr
  • Aktualno (vijesti)

• Paulie
    • March 15, 2024 at 7:07 PM

S obzirom da predsjednik mandatoru daje mogućnost sastavljanja većine, hoće li predsjednik Milanović dati mandataru Milanoviću mogućnost sastavljanja saborske većine ?
    I je li sukob interesa ako sam sebi daje prednost u pokušaju sastavljanja većine ? A to može učiniti čak i ako nije relativni pobjednik izbora.

• Aktualno (vijesti)

• Paulie
    • March 15, 2024 at 6:38 PM

Milanović ne daje ostavku nego kao aktualni predsjednik na funkciji ide na izbore. Kaže da će odstupit s mjesta predsjednika kad pobjedi.

Ja nisam siguran da je ovo u skladu s ustavom. Daj ostavku pa se lijepo kandidiraj, predsjednik ne može pripadati nekoj stranci.

Javio se Milanović: Odstupit ću s mjesta predsjednika nakon izborne pobjede
    NA FACEBOOKU se javio Zoran Milanović.
    www.index.hr
  • AGROKOR

• Paulie
    • March 6, 2024 at 9:59 PM

Ledo je vrhunski primjer kako se u nekoliko godina može potpuno uništiti firma. Kvaliteta proizvoda je postala nikakva, a nekoć su sve prestižne nagrade osvajali za sladolede. Plaće su minimalac, što ste htjeli, to ste i dobili.

OČITO ŽELE STRANCE Nekad slavna hrvatska tvrtka danas za rad u tri smjene nudi samo minimalac i zajednički smještaj
    Tvrtka Ledo traži čak 80 radnika i pomoćnih radnika za rad na proizvodnoj liniji. Posao je sezonski, na određeno. Nude plaću od 840 eura bruto, što je…
    www.nacional.hr
  • SPAN (SPAN d.d.)

• Paulie
    • March 6, 2024 at 9:19 AM

To je jako loš poslovni model što se vidi i po rezultatima poslovanja. Kad ti zaposlenici nešto nauče onda daju otkaz i idu raditi gdje ih se plati bolje. Uvijek su najskuplji zaposlenici oni koji ništa ne znaju, neovisno o tome koliko ih malo platiš.

Veličanstvenih sedam plaća svoje zaposlenike obilato, ali uzimaju najbolje od najboljih. Zato imaju nadprosječne rezultate.

Nije ovo industrija dostave pošte ili hrane ni pranja suđa da možeš zaposliti najjeftinijeg.

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Paulie
    • March 5, 2024 at 10:43 PM
    Quote from KultLicnosti

Ako HDZ opet pobjedi u 2028 imat ćemo 3 mil stanovnika i bar milijun škurih a sve ostalo je besmisleno i spominjat, nije država skup financijskih pokazatelja .

Ovi lijevo su još gori od HDZ-a 10x. Bogatstvo se stvara radom i štednjom, ne oporezivanjem i preraspodjelom.

Sanjam dan kad ćemo imati hrvatskog Mileia, ali još je uvijek prejak trag Jugoslavije i neprežaljenih socijalističkih neradničkih radnih mjesta.

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Paulie
    • March 5, 2024 at 10:10 PM
    Quote from st-brajo

stiže nam koalicija koja je sistemski rizik za sve one koji imaju bilo koju klasu imovine.

mislim da je vrijeme da se prestanemo "klati" dionice ili nekretnine, jer ako ovi dođu, na*ebao si u šta god da uložio 🤷

https://www.index.hr/mobile/vijesti…re/2544527.aspx

Kraj ovih čak i Plenki izgleda kao fantastičan izbor. Kožu bi nam oderali novim porezima na dobit, dividendu, nekretnine, možda čak i ostalu imovinu.

• Američki predsjednički izbori 2024

• Paulie
    • March 5, 2024 at 3:05 PM

Jednoglasna odluka vrhovnih sudaca u korist Trumpa 9-0.

Vrhovni sud Sjedinjenih Američkih Država rekao je u ponedjeljak da je uklanjanje bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa s glasačog listića na izborima za kandidata Republikanske stranke na ovogodišnji predsjedničkim izborima u Americi bilo ilegalno

Donald Trump je upravo izvojevao enormnu pobjedu!
    Vrhovni sud američke savezne države Colorado ranije je odlučio da se Trump ne smije kandidirati jer je sudjelovao u napadu na Kongres SAD-a
    www.jutarnji.hr
  • AGROKOR

• Paulie
    • March 1, 2024 at 3:52 PM

Izišao je cijeli članak, pa koga zanima neka čita. Ukratko nitko od vještaka neće da ima posla s Agrokorom.

Glavna državna odvjetnica u odlasku Zlata Hrvoj-Šipek započela je prije otprilike dva tjedna intenzivno tražiti novog vještaka u predmetu Agrokor. Ona je u tom kontekstu povukla više poteza – kontaktirala je više ekonomskih i pravnih fakulteta u Zagrebu, Splitu i Osijeku, potom više domaćih i stranih tvrtki, ali su je svi zasad odbili. Nitko nije reagirao na odaslane pozive za iskazivanje interesa da odradi taj osjetljiv, opsežan, ali i unosan posao.

PUNA VREĆA LAŽI U strahu od ruke pravde Hrvoj-Šipek panično traži nove vještake za Agrokor, ali joj baš i ne ide
    Prije skorog odlaska s funkcije Zlata Hrvoj-Šipek kontaktirala je više ekonomskih i pravnih fakulteta kako bi pokušala pronaći nove vještake u predmetu…
    www.nacional.hr
  • SPAN (SPAN d.d.)

• Paulie
    • February 29, 2024 at 11:45 AM

Ova dionica je brutalno precijenjena, predviđalo se ovdje svašta kao da se radi o nVidiji, a na kraju imaju jednu od najnižih NPM na ZSE i mizernu dobit od milijun eura.

Ne kažem da se u budućnosti to ne može promjeniti, ali novih 300 ljudi za sada nisu donijeli očekivane prihode, a dobit pogotovo. Mislim da će se mnogi ovdje načekati da nešto zarade s ovim fundamentima.

• Porez na nekretnine

• Paulie
    • February 28, 2024 at 12:39 PM
    Quote from zdenkic

Ekonomist: Stiže porez na nekretnine. Sad je vrijeme za to - Index.hr

evo ga kao naruceno, nakon 4 dana clanaka kako su nekretnine skupe, dolazi spas

Odakle Novotnyu ova informacija ? Prvo izbori su, bitno je i tko će pobjediti.

• AGROKOR

• Paulie
    • February 27, 2024 at 11:50 PM

LAŽLJIVA ZLATA: U strahu od progona šefica DORH-a panično traži nove vještake za Agrokor. Svi su je odbili

LAŽLJIVA ZLATA: U strahu od progona šefica DORH-a panično traži nove vještake za Agrokor. Svi su je odbili
    Prije skorog odlaska s funkcije Zlata Hrvoj-Šipek kontaktirala je više ekonomskih i pravnih fakulteta kako bi pokušala pronaći nove vještake u predmetu…
    www.nacional.hr
  • AGROKOR

• Paulie
    • February 27, 2024 at 8:51 PM

‘‘Da ja nisam u pravu i da nije istina što sad govorim, onda ja neću dobiti ništa. Međutim, Agrokor nije bio u problemu i ja ću to dokazati. Drugo, ja ne bih išao tužiti‘‘. - Ali ako imate sve dokaze kao što kažete, onda nemate nikakvog straha? ‘‘Nikakvog i zato ja tako nastupam, od prvog dana se ne bojim i zato ja od prvog dana napadam Plenkovića jer ja imam njegove papire da je sa Sberbankom i VTB bankom on bio potpisnik sa mnom ugovora gdje su me ucijenili da im to predam‘‘.

Todorić za MS: Srušit ću Plenkovića, živim u dvorcu, ali nisam bogat
    ZAGREB - ‘Zajedno Hrvatska‘ nova je stranka na hrvatskoj političkoj sceni, a njen utemeljitelj i predsjednik Ivica Todorić bio je gost u Intervjuu Med...
    www.mediaservis.hr
  • AGROKOR

• Paulie
    • February 27, 2024 at 2:21 PM

Ivica se prvenstveno treba fokusirati na arbitražu. Iako to vode odvjetnici sada pa on možda više i nije toliko bitan.

Mada ne bi bilo loše da uhvati jedan saborski mandat pa da može svaki put govoriti o pljački u Agrokoru.

Sve više od toga je iluzija. A i taj jedan mandat je iluzija.

• AGROKOR

• Paulie
    • February 27, 2024 at 12:14 PM

Je li on stvarno ovoliko živi u iluziji, ili samo pumpa rating ?

"Siguran sam da ću pobijediti na izborima. Sam ću pobijediti HDZ"

Ivica Todorić za N1 otkrio tko je za njega najbolji ministar financija u hrvatskoj povijesti
    Bivši vlasnik Agrokora i predsjednik stranke Zajedno Hrvatska Ivica Todorić u N1 Novom danu s Tihomirom Ladišićem komentirao je izlazak na izbore i općenito…
    n1info.hr
  • AGROKOR

• Paulie
    • February 19, 2024 at 10:59 AM
    Quote from noviulagac

Privatnu. Ako je vjerovati županijskom odvjetništvu

Odakle vam taj podatak, gdje se županijsko odvjetništvo oglasilo o tome ?

• AGROKOR

• Paulie
    • February 10, 2024 at 12:32 PM
    Quote from KultLicnosti

Što znači izbor Turudića za ovaj slučaj?

Koliko točn puta se može tražiti novo vještačenje? :/

Turudić je izabran radi ovog slučaja. Zar nakon određenog broja godina cijeli slučaj ne ide u zastaru, a od ovog je prošlo već 7 godina ?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt