Mene je najviše sram što nisam ušao u ATPL. Gledam stalno kako raste, ali kako se još ne kužim u brodare, strah me ući.
Posts by chomli
-
-
Nije naveo rashode
-
Odmah mi je uljepšala dan (s obzirom na protekla događanja na burzi )
-
jel ovaj na 6,06 a1 ili neki šaljivac :-))
Brzo je maknuo nalog
-
Treba ovim lešinarima zagorčat današnji dan i sve pokupovat do 5 kn
sa samo cca 120.000KN možeš. To sve govori...
-
Ako se smiju pisati tračevi, A1 je ponudio 6.5kn, UG nešto više, ali Tcom ne želi prodati UG-u.
ZABA-i je svejedno, bitna je samo cijena.
Ovo sam čuo još prije više od mjesec dana
-
Imam obje ali više kupujem ADRS2(povlaštene) jer je nešto jeftinija a dividenda je ista.
-
mislio sam u kontekstu preuzimanja.
-
Što znači ovaj nalog 3OPT od 2.500.000 komada po 99kn na bidu?
-
ADRS i ADRS2 su mi jedine dionice za koje navijam da su što jeftinije jer ih stalno dokupljujem, a ne mislim prodavati (kako sad stvari stoje)
-
26.05.2021.
ADPL 13,27%
VLEN 7,79%
ADRS-RA i PA 36,84%
7SLO 10,07%
OPTE 8,29%
ZABA 16,32%
KEŠ 7,4% (jučer i danas pojačao kupnju pa je manje keša)
-
Teško da bi im tko platio za Cromaris (s ovom dobiti) barem približno koliko su dosad uložili. Možda tek kad počnu ostvarivati neto dobit preko 100mil KN.
-
Naravno da Maistru u ovoj situaciji ne gledam. Cromaris u 3 mjeseca ima neto dobit 9mil KN, što je za njih odličano s obzirom na prijašnje rezultate (zbog konstantnih velikih ulaganja). CO ide sasvim dobro...
-
https://www.seebiz.eu/tvrtke/adris-g…kvartalu/256832
Nije loše, valjda će potaknuti rast dionice
-
Koja je cijena po vama OK za ući u HT na dugi rok (razdoblje 5-10g) ?
-
Adrisov problem je ego AV (zadnji primjer što je šutno direktora Cromarisa), ali management zna što radi po pitanju ulaganja. Da je bar 99% firmi u HR kao Adris (i njene članice).
-
Amerikanec,
Kaj je s optimom. Interesantno iz tu firmu vezani su ZABA HT kad bi moglo raspetljava je.
Adris je spreman za akvizicije veli uprava
ADRS ima novac , zaposlio je vrhunskog IT managera , osvježit će OPTE , a time i svoju dobit .
Kojeg IT managera?
-
Mislim da nema 0.1% šanse da bi Adris kupio Optimu...
-
E iskusnjare pitanje.. zasto se kupuje pbz sad vec po 880 i kusur kuna kad su rekli dati 820 po dionici za istiskivanje
jesam ja lud ili sto😳😳😳?
Ja ne vidim nigdje da istiskuju male, odakle Vam to????
Bili su najavili... Zato sam i ja prodao, a sad mi je žao
-
Kupio zaba. Uvijek mi se činilo da bi je trebao imati