Uglavnom samo kupujem, i to dividendne dionice ili ETF-ove. Povećanje vrijednosti portfelja za 2021g je 8%.
Trenutno sam u fazi skupljanja i dok ne dođem bar do 500.000kn, ulagati ću s manje rizika.
Uglavnom samo kupujem, i to dividendne dionice ili ETF-ove. Povećanje vrijednosti portfelja za 2021g je 8%.
Trenutno sam u fazi skupljanja i dok ne dođem bar do 500.000kn, ulagati ću s manje rizika.
Mene je najviše sram što nisam ušao u ATPL. Gledam stalno kako raste, ali kako se još ne kužim u brodare, strah me ući.
Nije naveo rashode ![]()
Odmah mi je uljepšala dan (s obzirom na protekla događanja na burzi )
jel ovaj na 6,06 a1 ili neki šaljivac :-))
Brzo je maknuo nalog ![]()
Treba ovim lešinarima zagorčat današnji dan i sve pokupovat do 5 kn
sa samo cca 120.000KN možeš. To sve govori...
Ako se smiju pisati tračevi, A1 je ponudio 6.5kn, UG nešto više, ali Tcom ne želi prodati UG-u.
ZABA-i je svejedno, bitna je samo cijena.
Ovo sam čuo još prije više od mjesec dana
Imam obje ali više kupujem ADRS2(povlaštene) jer je nešto jeftinija a dividenda je ista.
mislio sam u kontekstu preuzimanja.
Što znači ovaj nalog 3OPT od 2.500.000 komada po 99kn na bidu?
ADRS i ADRS2 su mi jedine dionice za koje navijam da su što jeftinije jer ih stalno dokupljujem, a ne mislim prodavati (kako sad stvari stoje)
26.05.2021.
ADPL 13,27%
VLEN 7,79%
ADRS-RA i PA 36,84%
7SLO 10,07%
OPTE 8,29%
ZABA 16,32%
KEŠ 7,4% (jučer i danas pojačao kupnju pa je manje keša)
Teško da bi im tko platio za Cromaris (s ovom dobiti) barem približno koliko su dosad uložili. Možda tek kad počnu ostvarivati neto dobit preko 100mil KN.
Naravno da Maistru u ovoj situaciji ne gledam. Cromaris u 3 mjeseca ima neto dobit 9mil KN, što je za njih odličano s obzirom na prijašnje rezultate (zbog konstantnih velikih ulaganja). CO ide sasvim dobro...
https://www.seebiz.eu/tvrtke/adris-g…kvartalu/256832
Nije loše, valjda će potaknuti rast dionice ![]()
Koja je cijena po vama OK za ući u HT na dugi rok (razdoblje 5-10g) ?
Adrisov problem je ego AV (zadnji primjer što je šutno direktora Cromarisa), ali management zna što radi po pitanju ulaganja. Da je bar 99% firmi u HR kao Adris (i njene članice).
Amerikanec,
Kaj je s optimom. Interesantno iz tu firmu vezani su ZABA HT kad bi moglo raspetljava je.
Adris je spreman za akvizicije veli uprava
ADRS ima novac , zaposlio je vrhunskog IT managera , osvježit će OPTE , a time i svoju dobit .
Kojeg IT managera?
Mislim da nema 0.1% šanse da bi Adris kupio Optimu...
E iskusnjare pitanje.. zasto se kupuje pbz sad vec po 880 i kusur kuna kad su rekli dati 820 po dionici za istiskivanje
jesam ja lud ili sto😳😳😳?
Ja ne vidim nigdje da istiskuju male, odakle Vam to????
Bili su najavili... Zato sam i ja prodao, a sad mi je žao ![]()