Kad je zadnji put promet bio preko 3 milje?
Posts by JoSko111
-
-
Kako ga je skinuo baja
-
Ja sam svoje prodao jučer i zaradio jako lijepo. Nemam namjeru tu sad plakati da se cijena opet spusti.
Nadam se da će svi zaraditi na ovome i smatram da ovo ide još bar do 400, samo sam ja imao jako veliku količinu i nisam bio spreman tolko riskirati.
-
-
Ili samo novo navlačenje da se može lupiti po bidu do 300.
Navlačit će sve do 500...
Ti zločesti prodavatelji...
-
Normalno da ne može, korekcija je sigurna, ali ona i služi da se izbace burekdžije i drhtavci.
Pošto će BDI sad malo dolje, vjerojatno će i cijena. Samo je pitanje tko toliko kupuje, ako je neki veći igrač neće mu biti to važno nego će samo nadokupljivati...
Nemora nužno značiti da korekcija bdi znači i korekciju cijene........ili bar ne onako veliku kao što se neki nadaju a pitanje je i kakva če likvidnost biti u toj korekciji.......i to treba uzeti u obzir.......
ovisno u kojem periodu promatramo recimo da su bdi i vozarine rasli x3 a dionica manje od 2 puta......negdje se moraju "sresti".......ovakvim tempom rasta cijene i bdi-a možemo jahat 100 godina i nikada ga nečemo sustići.......što duže vozarine budu visoke cijena dionice trebala bi rasti......ako vozarine nakon eventualne mini korekcije opet podivljaju divljat će i cijena dionice......
moramo se navikavat na novo normalno ovdje........
Naravno da ne mora značiti, ali ima tu puno ljudi koji su ušli na 180 kn i koji će htjeti kapitalizirati dobit.
Ima kao i uvijek tradera i nesigurnih.
Mislim da bi za dionicu čak bilo dobro to malo neko čišćenje...
-
Samo što će neki u tom partyu ostati kratkih rukava kad kupe na vrhu.
Vani upravo nešto okrenuli nizbrdo, ne može ići samo gore.
Normalno da ne može, korekcija je sigurna, ali ona i služi da se izbace burekdžije i drhtavci.
Pošto će BDI sad malo dolje, vjerojatno će i cijena. Samo je pitanje tko toliko kupuje, ako je neki veći igrač neće mu biti to važno nego će samo nadokupljivati...
-
Sve je dobro dok raste, kad okrene svi će umuknuti.
Sva sreća pa si ti vani i nemaš brige oko toga...
Blago tebi...
-
Ako maknemo koronu i općenito negativni sentiment ovo vrijedi bar 400 kn.
Ako gledam još malo dalje i gledamo u budućnost, onda je 400 kuna isto smiješno.
-
298 će pasti ko plitak potok. Ajmoooo
A kada pada kota 300
Nebi se začudio da dođe baja s pravim kalibrom i raznese metu...
-
298 će pasti ko plitak potok. Ajmoooo
Ovdje se opasno skuplja, i neće se opet prodavati tako lako...
-
Stigao ispravak - https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…e539034944d.pdf
Ako je nekoga zbunjivao obrazac dolje. Definitivno se radi o stjecanju dionica.
-
Baltic #Capesize index +4% to $45k/d
Brazil/China +4% to $38k/d
Jun FFA +5% to $45k/d
Jul FFA +3 to $39k/d
-
Vidim da vozarine opet rastu. Kreće borba za 300...
-
kaj je ponestalo benzina ili se čeka kaj dojdu cisterne?
Lovi se klimave...
-
Dobro se ovo zagrijalo bila bi zdrava jedna korekcijica
Mogla bi sutra korekcija na 300+ kn.... ...tu se korekcija spominje od 190 kn...neki još uvijek čekaju na 164 kn...
Pa Neo čeka još 6 mjeseci kad dođe na 260 kn
-
Ma ovdje ide sve po loju, ali lako je kad raste.
Siguran sam da će čim malo stane opet izviriti plašljivci.
-
Zovi netko brzo Elon Muska, da vidi kako ovo polijeće.
Možda to može iskoristiti za SpaceX
-
Sigurno čovjek ne zna ništa i budala je, dok forumski genijalci znatno bolje razumiju stanje tvrtke.
Smiješni su neki ljudi ovdje...
-
Tribat će počet grickat ovoga na 264 inače kopačke lete u kantu a malome Neji stiže konkurencija...
čekamo da se Stanko Sikira priključi pripremama
Buuuum ode...