Vidim da vozarine padaju. Kad dođe BDI malo lošiji bude netko već pokleknuo
Panamaxi su i dalje 25k+ ali koga to briga, jel tako?
Tako vi razmišljate i ja se slažem s Vama, ali sam siguran da će se ipak netko prestrašiti već
Panamaxi su i dalje 25k+ ali koga to briga, jel tako?
Tako vi razmišljate i ja se slažem s Vama, ali sam siguran da će se ipak netko prestrašiti već
stigli smo tamo (364) gdje je zloćka predvidjela i ja bih sada trebao ulaziti, a malo se nećkam jer se "mornarica" nekako rasula po biloj burzi
ufffff, ode to i ispod dok ja štampam, sad me skroz pokolebalo,
joSko 111 kažeš 350, ajd vidjeti ćemo
Ovo je sad prilika za dokup. Samo da dođe bar do 350...
Neču lagati, dokupio sam. Možda i sutra bude sreće pa uleti u mrežu nešto...
Ulovljeni su naivni, idemo sad opet gore...
haha svi cekaju tu korekciju da se nakrcaju...
Ovdje sad ima puno koji su usli po 190 i sad bi htjeli izaći na 100%
Samo zamisli cijenu kad dođe izvješće za treći kvartal. A tek tamo u ovo doba sljedeće godine se bojim pomisliti.
A zamisli tek 2034 godine kad ATPL kupi prvi međuplanetrani brod, 100% na elektriku ,tzv. solarno jedro, dakle 0 emisija CO2 u međuplanetarnom prostoru.
Stvarno je lijepo vidjeti da dionice brodara napokon zasluženo rastu po 10-15-20% dnevno kao nekad davnooo.. a šta je najbolje to se tek podmazao motor i lagano zagrijao za plovidbu
Samo zamisli cijenu kad dođe izvješće za treći kvartal. A tek tamo u ovo doba sljedeće godine se bojim pomisliti.
iznad 400 prva prodaja 30 komada po 420. A ovi manekeni na 400, sutra znatna alopecija.
Mogli bi već i danas vidjeti od čega su napravljeni ovi manekeni...
Slažem se da je ova dionica dobra kupnja. Još samo čekam da se prvo dionice razvodne pa onda idem u šoping...
Ovo je dionica da se ne misliš sljedećih godinu, dvije, svatko tko pokuša trejdati se dobrano zahebao. Slično kao šta je bilo hvatanje padajućih noževa prije, samo kontra.
Mogu potvrditi po vlastitom iskustvu. Baš me boli to što nisam držao. Ali na greškama se uči, ako već ne možeš na tuđim greškama...
Nije više nitko lud. Da su cestarine grozne kao prije ovo vrijedi 400, a ne sad po ovim astronomskim vozarinama...
Ja mogu reći za sebe da sam ponovno ušao u petak. Propustio sam 6 posto rasta.
Ušao sam sad sa svotom koja je malo manja i ne planiram dirati u dogledno vrijeme.
Mislim da za koju godinu budemo gledali unatrag i govorili si da sam bar ušao i na 500 opet bi bila fina zarada.
I.B. bi mogao biti onaj koji je kupio od Zabe( ? ispravite me ako griješim) onih 5000 kom prije koji tjedan.
Ako on još krene s kupnjom onda idemo prema 1000.
Još fali jedna obavijest nakon kraja dana. Bit će tu još transakcija i od I.B.
Ima li tu kaj novo?
Sad kad sam vani i gledam sa strane moj zaključak bi bio ovaj:
The Markets Can Remain Irrational Longer Than You Can Remain Solvent
Kako u padu dionice moguće je da i dalje pada, tako i u rastu je moguće da naraste još na pet puta od ovoga.
Dobro I?
Kakve to ima veze sa ATPL ili dionicom ATPL?
Jednostavno je. Ako čekaš pad da bi kupio dionicu ATPL, nećeš ga dočekati.
Ovo je perfect storm...
Sad kad sam vani i gledam sa strane moj zaključak bi bio ovaj:
Kako u padu dionice moguće je da i dalje pada, tako i u rastu je moguće da naraste još na pet puta od ovoga.
Još fali jedna obavijest nakon kraja dana. Bit će tu još transakcija i od I.B.
Ovo je skriveni na 348 ?