Nisam bio lijen i odem na stranicu Opte od zagrebacke burze.
8.4 do 8.7 utipkam kao sto pise i u objavi HT-a.
Ispada prosjek ako gledamo zaključnu cijenu 5,445 (pa vi sad zaokruzite kako Vam se svida).
Nije mi jasno odakle 5.34.
Nisam bio lijen i odem na stranicu Opte od zagrebacke burze.
8.4 do 8.7 utipkam kao sto pise i u objavi HT-a.
Ispada prosjek ako gledamo zaključnu cijenu 5,445 (pa vi sad zaokruzite kako Vam se svida).
Nije mi jasno odakle 5.34.
Za izlazak uvijek mogu cekati. Ako mogu dobiti bar 5.36, to je ok, ako ne ima vremena.
Ja na kraju nisam nezadovoljan. Rizik je bio nikakav a da je bilo srece mogao sam brzo zaraditi.
Ja zaradio za loše ljetovanje. Moj prosjek 4.92.
Za sada nema informacije o kakvim se ispravcima radi.
sve je obavijeno velom tajne hehe!
![]()
Stigao ispravak, pa tko ima vremena neka izvoli.
Ja sam opet nadokupio, a vi kako hoćete. Nije ovo igra za mekane...
Ja vremena imam. Ako padne, to je super za dokup. Burza je mjesto gdje novac odlazi od nestrpljivih strpljivima.
ja sam to drugačije riješio! nakon on prodaje paketa AH i euforije na burzi kao cijena neće ispod toga, "poslao upit" njoj, jednim, drugima, trećima.... i od nikoga dobio nikakav odgovor! nakon toga popiz... i prodao sve papire uz prosječno mali minus i ulupao ih u atlantsku! ostalo je povijest.
a lijepo nas je nekolicina upozoravala da je opte debelo debelo prekupljena! tko mi kriv što nisam ostao dosljedan! nisam kupovao na 1,67, 2,0, 3,5...i onda me povuče na 6,48.... nego bliži se dan D.... da mi netko da info (kao što se već odavno priča) da je posao gotov i cijena viša.... šest puta bi razmislio da li da uđem.... jer ova priča je čudo neviđeno i još uvijek ima jako puno upitnika!
Ja sam kupovao ATPL na 185. Prodao na oko 380. Nešto je ostalo u ATPL i ostatak je otišao u OPTE. Sve više mislim da sam trebao sve u OPTE.
Danas je na NU2 ministrica rekla da će se promijeniti članak u ZEM-u koji spriječava vertikalnu integraciju. Također je rekla da će se i redefinirati način određivanja koncentracije. Nije htjela odgovoriti na pitanje hoće li Telemach moći emitirati svoje kanale nakon zakona.
Rekla je da United Media vrši velik pritisak da se taj zakon promijeni. Pretpostavljam da neće dobiti baš sve što žele.
Kad sve rezimiram i dalje imam pozitivno mišljenje o prodaji Optime, jer smatram da ako United Media ne dobije baš sve što poželi da će ih to prisiliti na plaćanje premije za Optime. Naravno, pod uvjetom da Optima nije već prodana.
Sama činjenica da UM dolazi pokunjeno HT-u da im ne ukine N1 mi govori da nemaju izlaza i da će dobro platiti ukazak na naše tržište.
Nisi u pravu. Rekla je da će moći emitirati ali će sadržaj svojih naplatnih televizija (N1 i sl.) morati ponuditi i drugim operaterima pod istim uvjetima (cijeni usluge). To je izravno i nevodmisleno rekla i to je jedan od uvjeta prilagodbe tog članka zakona “lokalnoj” situaciji.
Stankovic je izravno postavio pitanje hoće li Telemach moći emitirati N1 nakon zakona i nije htjela odgovoriti.
Danas je na NU2 ministrica rekla da će se promijeniti članak u ZEM-u koji spriječava vertikalnu integraciju. Također je rekla da će se i redefinirati način određivanja koncentracije. Nije htjela odgovoriti na pitanje hoće li Telemach moći emitirati svoje kanale nakon zakona.
Rekla je da United Media vrši velik pritisak da se taj zakon promijeni. Pretpostavljam da neće dobiti baš sve što žele.
Kad sve rezimiram i dalje imam pozitivno mišljenje o prodaji Optime, jer smatram da ako United Media ne dobije baš sve što poželi da će ih to prisiliti na plaćanje premije za Optime. Naravno, pod uvjetom da Optima nije već prodana.
Sama činjenica da UM dolazi pokunjeno HT-u da im ne ukine N1 mi govori da nemaju izlaza i da će dobro platiti ukazak na naše tržište.
https://www.index.hr/mobile/clanak.…ndex_tid=126997
HT daje sve od sebe da ih otjera.
Natjerat će ih i da plate Optimu dobro. A UG ce biti sretan i tako kupiti
Ne razumijem ovo tu cijena pada sa 15k kn ?
Ma to sam izvukao stari post. Samo zelim pokazati da sam i tad govorio da je sve gotovo.
A ovo je samo potvrda. Zakon ce taman na vrijeme biti donesen, kakve li slučajnost.
znaci kad sam ja sanjao ( bili su me prozivali za inside info,) A1 ponuda 8,xxkn znaci dogovor sa HT radi betoniranja, no medutim UG im je pomrsio racune tako da je moja najniza referentna tocka 8.xx ako UG odustane sto smatram nemogucom misijom, ove dnevne oscilacije mozemo nas pola na forumu raditi tako da me to ne sekira 😄
Slažem se s tobom. Tromjesečni prosjek je nebitan. Ovo je sve već i dogovoreno, samo se čeka da HT prihvati.
Tu cijena pada sa 15 000 kn...
ovo je vec davno prodano...
Ne treba biti neki genij
https://mediadaily.biz/2021/06/11/cit…ne-integracije/
Eto nam i novog prijedloga zakona
Ako je to istina, očekujem obavijest o ponudi sljedeci tjedan.
evo baje s 45 000 na asku...
A pobjegao netragom isto na brzinu...
Ja tu vidim samo kolektivnu histeriju. Malo listam koju stranicu iza pa čitam o 20 kn. Sad čitam o 1kn.
Ljude ponesu emocije.
Ma nije to on. To netko glumi.
Pa dobro, ima li tko knjigu pa je vidio da se puni neki skrbnički ili je to samo teorija?
Tko su igrači u ovim igrama?
Prosjek........ zbog čega prosjek ili čiji prosjek?
Ja mislim da je taj lukavi Krešo dio prodao da izazove paniku, dio sakrio pod skrbnički račun, a sad pokušava jeftino kupovati od paničara .Naravno, opet na drugi skrbnički jer on u stvari samo, kao, prodaje.
Mene u stvari uopće ne zanima što radi taj gospon Krešo jer sam uvjerena da on kao ni ostali nema nikakve druge informacije osim javno objavljenih, tako da ću ja danas još malo dokupiti. Na akcijskim cijenama.
Ne znam da li on prodaje sam sebi na skrbnički. Jedino u što sam siguran je da on ništa ne zna.
Ja ovdje dobro držim gaće i dokupljujem. Možda sam i lud ![]()