1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. JoSko111

Posts by JoSko111

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• JoSko111
    • November 4, 2021 at 10:55 AM
    Quote from StatusQuo

Nadam se da ce bar nesto ic u dobrom smijeru ovdje bar ima ocitih dokaza.

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…0d2543ef603.pdf

Nastavno na objavu od 17.08.2021. godine, Dalekovod, d.d. (nadalje: Društvo) obavještava javnost

da je primilo pozive za pripremna ročišta u predmetima koje se vode pod poslovnim brojevima: P-

1277/2021 i P-1296/2021 pred Trgovačkim sudom u Zagrebu, povodom tužbi protiv Društva od

strane manjinskih dioničara Društva radi pobijanja odluka Glavne Skupštine Društva održane

30.06.2021. godine. Pripremno ročište u predmetu pod poslovnim brojem P-1296/2021 održati će

se dana 20.01.2022. u 09:30 sati a pripremno ročište u predmetu pod poslovnim brojem P-

1277/2021 istog dana odnosno 20.01.2022. godine u 10:30 sati.

Display More

Sumnjam da će išta biti od toga. Samo da se ta saga čim prije završi. Nekad davno kad sam prodavao sam rekao da ću doći kad se situacija rasčisti, tako da i dalje mislim da je pred Dalekovodom svijetla budućnost. Nakon dokapitalizacije će tvrtka biti na zdravim temeljima i onda sam spreman ući sa ozbiljnom količinom novaca.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• JoSko111
    • November 2, 2021 at 1:30 PM
    Quote from tento

Gdje su nestali prodavači!

Čuli su te...

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• JoSko111
    • October 29, 2021 at 11:15 AM
    Quote from crveni

Gle ti to X( - pa DLKV dobro posluje... kak servisiraju dugove, jadnički ? =O

Cash 53,5 mil kn više nego u Q2 2021

9 mil kn dobiti više (40%) u odnosu na isto razdoblje prošle godine

19% više prihoda u odnosu na isto razdoblje prošle godine

Koja je to pljačka malih dioničara...

Da, baš neočekivano. Sad će dionica jednog dana lijepo natrag na 1500 kn. Svi sretni...

Osim naravno malih dioničara.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• JoSko111
    • October 25, 2021 at 6:02 PM
    Quote from D_artagnan
    Quote from JoSko111

Dobro, taj netko dokapitalizira i onda će tebi prodavati po 10 kn? :) :)

Neće taj nikad prodavati za tu cijenu.

Naravno da nece prodavat po 10, ali treba prvo dokapitalizirati.... i onda ce kao prodavat po 100 kn po tebi ?? ,

onda nije problem dignuti kredit na 10 mil. Kn sa hipotekom, uci u dokapitalizaciju po 10 kn i onda prodat samo jedan mali dio po 20-30 da vratis odmah taj cijeli kredit cim prođe dokapitalizacija, ako prođe

Nije kupio da bi prodavao. Ne želim sad u raspravu. Vidjet ćemo tko je u pravu.

• JoSko111
    • October 25, 2021 at 2:56 PM
    Quote from D_artagnan

A kako je dug riješen? Lova im je došla po duhu svetom? Jesu napravili dokapitalizaciju? ili će tek napravit po 10 kn, možda?

Dobro, taj netko dokapitalizira i onda će tebi prodavati po 10 kn? :) :)

Neće taj nikad prodavati za tu cijenu.

• JoSko111
    • October 25, 2021 at 2:47 PM
    Quote from D_artagnan
    Quote from mikromakrto

99% ljudi ne razumije apsolutno ništa od onoga što se dogodilo oko Agrokora i Dalekovoda tako da to sigurno nije razlog ovakve nelikvidnosti i općenite nezainteresiranosti za ulaganja.

Prvenstveni je razlog financijska nepismenost i letargija, očekivanja da će netko drugi rješiti moje probleme.

Jer da je problem samo u ZSE i našem krivosuđu, imali bi desetke, ako ne i stotine tisuća ljudi koji sjede u RH, a ulažu u SAD, Njemačku ili na nekom trećem tržištu. A da pitaš sto ljudi na ulici što je S&P 500, većina bi rekla da je to neki pjevač...

Je baš se ovdje radi o financijskoj nepismenosti kad se radi kriminalno u upravi. I da se kužiš odlično u sve to ako je netko namjerio odraditi nešto možeš se postaviti na glavu ako nemaš kapitala da im se suprostaviš.

I danas ovaj rast na DLKV ima nekog opravdanja, logike?? ali na burzi je uglavno logika da nema neke logike.

Meni je rast DLKV logičan. Tko je mislio prodati prodao je kad je krenuo strmoglavi pad.

Onaj koji je izgubio 90 % vrijednosti do sada nema razloga prodavati više.

Drugi vide da sad kad je dug praktički riješen nakon što prođe dokap može tvrtka samo napredovati. Ovo će rasti samo zato jer oni koji imaju još dionice neće prodavati.

• JoSko111
    • October 20, 2021 at 3:12 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Zlatek

Marin83

a kad bi znao sve činjenice koje ne znaš, ne bi pisao ovakve postove sa trkeljanjem o cijeni bez svih info.

Osim toga, tko je to "znamo" (množina)?

Jesi ti siguran da znaš sve što ja znam?

Nisma znao da je podbacila dokapitalizacija.

Pogledajte malo tko je sve kupovao u zadnje vrijeme. Rast će to još puno očigledno.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• JoSko111
    • October 14, 2021 at 1:17 PM
    Quote from ejovrh

Cijena malim koračićima raste... Kraj se izgleda bliži ili će ponuda za ostatak biti malo izdašnije od spominjanih 5,38 Kn :/

Sad kad je bila neka klauzula ili nešto, pa ponuda bude znatno viša. Koji bi to cirkus bio :)

• JoSko111
    • October 13, 2021 at 9:15 AM
    Quote from PortugalAT

Kupnja je iz dana u dan ozbiljnija....pitanje je tko ce još stici kupiti ispod 5.38....ovo se zakuhava.Barem ja to tako vidim. Nadam se da je to uskoro tokom ovog mjeseca pozitivni kraj ove duge price....

Mislim da je ovo sad svima sigurna luka. Možeš samo zaraditi, možda čak i ponuda iznenadi.

• JoSko111
    • October 7, 2021 at 2:19 PM
    Quote from PortugalAT

NE TREBA SE PRAVITI LUD......NIJE TO COVIJEK....TO SU IGRACI.....POGLEDAJ TOP 10.....REIFICA SA TRI RACUNA

Evo onda oprosti. Kako im samo pada na pamet sa svojim novcem raditi što hoće.

• JoSko111
    • October 7, 2021 at 2:15 PM
    Quote from PortugalAT

TKO TO NAMJERNO PRODAJE DIONICE ISPOD CIJENE I ZAŠTO.......TO TREBA HANFA UHVATITI I KAZNITI

Ako čovjek hoće prodati, neka proda. Ne razumijem zašto je to kažnjivo.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• JoSko111
    • September 30, 2021 at 7:44 PM
    Quote from 5. Element

Meni fali migra. General buducnosti. I alias.

Alias čeka da ATPL padne na 70 kn. Onda on izvire. Baš nam fali jedan takav stručnjak :)

• JoSko111
    • September 30, 2021 at 12:52 PM
    Quote from dionicar
    Quote from JoSko111

Mislim da bi ovdje moglo biti iznenađenja još. Mislim na pozitivna iznenađenja.

ja više nikom nista ne vjerujem.. po svim valuacijama ,po kolko je to ZABA dobila.. EBITDA izracuni.. pokradeni smo...

ajde kolega imate 70k komada vidljivih pa poteknite sa 50k eur sve u komadu :)

Malo si izgubio para ovdje i odmah prodao. Nemaš ništa od toga da ovdje kmečiš po forumu. Sad ćeš još jače ako ponuda iznenadi.

• JoSko111
    • September 30, 2021 at 12:33 PM

Mislim da bi ovdje moglo biti iznenađenja još. Mislim na pozitivna iznenađenja.

• JoSko111
    • September 29, 2021 at 3:16 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Marin83

I opet ste jeftiniji od Splita..u Splitu se recimo socijalističke kocke u radničkim kvartovima, građene 70-tih prodaju po 2000 eura/kvadrat i to bez lifta, bez parkinga i bez termo fasade.

Ako netko zeli platiti, neka kosta.

Quote from Marin83

Po podacima HEP-a(koji već neko vrijeme cirkuliraju)u Splitu oko 10000 stanova ima mjerila na kojima nije očitana potrošnja el. energije...dakle netko namjerno drži stanove praznima, što za posljedicu ima visoke cijene kvadrata.

Pa kada nismo uveli porez na nekretnine.

Ima ih puno podstanare na crno, ali stan im kao nicemu ne sluzi pa ne placaju niti porez.

Puno je tu i umirovljenika koji ne placaju zdravstveno, a najvise ga koriste.

Display More

Vjerujem da i banke imaju jako puno stanova koje lagano prodaju. Ništa ih ne košta držati. Treba uvesti porez na nekretnine, pa bi brzo bila drukčija priča.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• JoSko111
    • September 29, 2021 at 2:33 PM
    Quote from dionicar

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…7c94466b09f.pdf

vijesti sa ZSE

Proći će to sve bez ikakvih problema. Mislim da će i tužba biti izgubljena...

• JoSko111
    • September 29, 2021 at 1:21 PM
    Quote from 5. Element

Zanima me koliko mora kostati m2 stana da nasi ljudi odustanu od betona i krenu u dionice. 4000 EUR/m2 u Sigetu? 3000 EUR/m2 u Kozari boku? 11000 EUR/m2 na Trgu?

I meni je ovo zanimljivo. Nekretnina nema šanse da bude preskupa, pa makar netko tražio nebulozne cifre.

Ali u glavi ljudi je to sigurna investicija. Siguran sam da je i 2008 - 2013. bila jako sigurna.

• OPTE prodaja - kladionica

• JoSko111
    • September 17, 2021 at 11:12 AM
    Quote from renchi

hoce im biti kost u grlu kada im se linkamo na forume i na fb profile i ispricamo svima sto su i kako vec imaju povijest prevara i groblje prevarenih iza sebe...sve nkvce koje su nama zamracili sada ce izgubiti u marketinskoj kampanji koja ce im biti bremenita :)

BTW iskreno to mialim, A1 je daleko najbolji

Dobit ćeš koliko dobiješ. Nisi zaradio koliko si mislio i život ide dalje...

Ne mora sve biti teorija zavjere.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• JoSko111
    • September 9, 2021 at 5:24 PM

https://www.hanfa.hr/media/6204/dalekovod-dd.pdf

Sad samo ne znam da li je to razlog za rast ili pad dionice :)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• JoSko111
    • September 9, 2021 at 3:14 PM

CROBEXplus i sektorski indeksi

Iz sastava indeksa CROBEXplus i pripadajućeg sektorskog indeksa isključuju se dionice društva:

• DALEKOVOD d.d. (trgovinski simbol DLKV, ISIN HRDLKVRA0006) - CROBEXkonstrukt
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt