Je li ova tema dobil neku zabranu? Jedno vrijeme nisam posjećivao forum, skok cijene se dešava, a nitko ništa ne komentira...
Svima sve jasno?
Sad se skuplja.
Kad dođe na 10 eura. Onda će se krenuti pisati o tome može li na 20 haha.
Je li ova tema dobil neku zabranu? Jedno vrijeme nisam posjećivao forum, skok cijene se dešava, a nitko ništa ne komentira...
Svima sve jasno?
Sad se skuplja.
Kad dođe na 10 eura. Onda će se krenuti pisati o tome može li na 20 haha.
Dobar izvještaj i sjajni izgledi za budućnost.
Gervonta blizu ste bili
Uskoro će nam i izvješće.
Kakve rezultate očekujete?
Dijelite li optimizam uprave?
Neki konkretniji plus bi mene razveselio.
Zna li netko što se ovdje događa?
Ma naravno da ništa ne valja, sustav ne funkcionira!
Male dioničare nitko ne štiti, Hanfa je za neku stvar, pravosuđe još i gore.
Zato treba sve prepustit vujnovcima i gobcima i otići u irsku.
U Rh će ostati samo glasači kradezeja i oni koji misle da je Zlatko "repstacija" dobar izbornik
Tip je osvojio srebro i broncu na svjetskom prvenstvu i sad nije dobar izbornik.
Svašta se tu može pročitati. 😁
Opet pump & dump ovdje ili je nešto procurilo?
Očekivao bih bar obavijest da nema saznanja zašto raste cijena i bla bla...
Zašto je to tebi bitno? Pa ti glexaš sa strane u miru i super.
Meni osobno nije bitan Dalekovod. Ali mi je bitno da se ne širi negativna reklama za ZSE, te tjerate kapital sa iste, jer mi indirektno izbijate kruh iz ruke,i to samo zato jer netko ulaže novce u sulude tržišne valuacije dotične dionice i/ili sličnih i onda krene pljuvanje po ZSE, vlasti, državi itd., a uvjete dokapa znate od lipnja 2021. Sve ostala se može izračunati poznavanjem osnovnih računskih operacija.
Pa negativna reklama je nastala nakon dokapitalizacije. To nema nikakve veze sa sadašnjim stanjem. Možete vi sad pisati što hoćete, ali je činjenica da su neki ljudi ostali bez puno novca zbog dokapitalizacije koja je odrađena u najmanju ruku neobično. Pa čak je i Hanfa optužila upravu za skrivanje povlaštene informacije. Ovo sad je ipak neka druga igra.
Potpuno korektan izračun KNJIGOVODSTVENE vrijednosti.
Potpuna besmislica u kontekstu TRŽIŠNE vrijednosti.
Jutros ti je bila dionica 64kn, sada je već 52kn...ali ok tvoja stvar...
Ovo implicira da ti znaš gdje će biti do kraja dana? Ili sutra?
Ne impliciram ništa, samo koristim osnovne matematike i zdrav razum, kolega. Uopće nije bitno gdje će cijena danas ili sutra, bitno je gdje će biti za koji tjedan ili mjesec...
Da netko sada prospe 100k kuna po bidu očistimo bi sav bid Dalekovoda,pa i onaj nalog od 3k dionica po 5kn koje je netko stavio iz zezancije. . Toliko od trenutno tržišnoj vridnosti.
Zašto je to tebi bitno? Pa ti glexaš sa strane u miru i super.
To što je BVPS 12 kn, ne znači da će Vam netko prodati dionice po toj cijeni. U tome je stvar.
Jedan od uvjeta pri sudjelovanja u dokapitalizaciji je bila dugoročnost investicije, tako da nemojte računati da će se pojaviti iti jedna C dionica na prodaji sljedećih barem 5 godina. Klimavi će sad prodati, a oni koji kupuju čekati...
Prije ćete ovo kupovati na 1000 kn nego na 10. Ovi koji su dokapitalizirali neće prodavati svoje dionice 10 godina.
Kolega ne zamajavajte ljude, ovo su ozbiljne stvari.. nakon dokapitalizacije BVPS vaše dionice će biti oko 11,50kn i sa dobiti po dionici od nekih cca 40 lipa za 2021.
I ja bi kupovao rado po toj cijeni. Nema razloga za napade. Treba biti realan.
Evo prisjetiti ćemo se ovog posta za godinu dana.
Prodavali su fondovi i ATPL na 190. Sjećam se jer sam od njih kupovao.
Prije ćete ovo kupovati na 1000 kn nego na 10. Ovi koji su dokapitalizirali neće prodavati svoje dionice 10 godina.
@D-artagnan
Vrijednost dionice nema nikakve veze s nominalom! Kome to još nije jasno?
Prema stanju na 3Q2021 samo BVPS dalekovoda je cca 360kn.
Bez dokapitalizacije!
Koja je potpuno nepotrebna. A ovako kako je izvedena je čista pljačka malih dioničara!
i ja ovdje stvari vidim tako. Svi se prave ludi, a polagno se kupuje.
znaci pljacka isplanirana se nastavlja... ima li sad kakve sanse prodati 2600 dionica po ovoj sad trenutnoj cijeni na burzi? Koliko im treba vremena da uspiju sa tim...odnosno umanjenjem dionica u onom omjeru 1:100...
Vi imate sudeći po vašoj priči 26 dionica. To ćete lako prodati.
Nema prometa danas. Mogao danas biti onaj petak koji svi čekamo?
koji to, kolega?
Pa objava ponude.
Nema prometa danas. Mogao danas biti onaj petak koji svi čekamo?
Pesimizam ulagača je toliki da je usprkos dobrim vijestima, a mislim da je ovo pozitivna vijest, kako za dioničare DLKV tako i za burzu uopće (borba malih dioničara protiv velikih "muljatora i uzurpatora"), zabilježen pad cijene.
Netko po asku kupio 3 komada. To ne znači ništa.
Meni je zanimljivije pitanje zašto je cijena svojedobno prestala padati na razini od 0,70 lp?
I koja je logika ovih koji su skupljali po ovim sadašnjim cijenama?
Display MoreNadam se da ce bar nesto ic u dobrom smijeru ovdje bar ima ocitih dokaza.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…0d2543ef603.pdf
Nastavno na objavu od 17.08.2021. godine, Dalekovod, d.d. (nadalje: Društvo) obavještava javnost
da je primilo pozive za pripremna ročišta u predmetima koje se vode pod poslovnim brojevima: P-
1277/2021 i P-1296/2021 pred Trgovačkim sudom u Zagrebu, povodom tužbi protiv Društva od
strane manjinskih dioničara Društva radi pobijanja odluka Glavne Skupštine Društva održane
30.06.2021. godine. Pripremno ročište u predmetu pod poslovnim brojem P-1296/2021 održati će
se dana 20.01.2022. u 09:30 sati a pripremno ročište u predmetu pod poslovnim brojem P-
1277/2021 istog dana odnosno 20.01.2022. godine u 10:30 sati.
Sumnjam da će išta biti od toga. Samo da se ta saga čim prije završi. Nekad davno kad sam prodavao sam rekao da ću doći kad se situacija rasčisti, tako da i dalje mislim da je pred Dalekovodom svijetla budućnost. Nakon dokapitalizacije će tvrtka biti na zdravim temeljima i onda sam spreman ući sa ozbiljnom količinom novaca.
Gdje su nestali prodavači!
Čuli su te...
Gle ti to - pa DLKV dobro posluje... kak servisiraju dugove, jadnički ?
Cash 53,5 mil kn više nego u Q2 2021
9 mil kn dobiti više (40%) u odnosu na isto razdoblje prošle godine
19% više prihoda u odnosu na isto razdoblje prošle godine
Koja je to pljačka malih dioničara...
Da, baš neočekivano. Sad će dionica jednog dana lijepo natrag na 1500 kn. Svi sretni...
Osim naravno malih dioničara.