1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. hugh

Posts by hugh

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• hugh
    • March 12, 2020 at 9:33 AM
    Quote from Manu

Idemo barem -10%

Odvažno za Hrvatsku!

Mi to možemo!

Tako ce nazalost i biti, mi smo ukalkilirali več 6 mjeseci najžešće corone u naše cijene.....

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• hugh
    • March 11, 2020 at 10:58 PM

mislim da nam je svima koji aktivno pratimo i trgujemo tako jel smo više, manje navikli na zse letargiju pa sad odjednom mozak mora "radit 100 na sat" a bilo bi nam svima bolje da je tako stalno a ne samo u padu.....nadam se samo da će sve ovo što prije završit, što zbog zdravlja ljudi, što zbog zdravlja nas koji trgujemo....makar kad vidimo dob ljudi koji umire u Italiji, a kažu da je to 80+ stvarno se čovjek pita jel to sve vrijedno ove histerije.....i da me nebi netko krivo shvatio, svaki je život bitan ali ja i za sebe gledam i razmišljam da ću biti sretan ako doživim 80 a onda nek me nosi Corona,Bekc's, Ožujsko , Staropramen ili što god hoće.....

• hugh
    • March 11, 2020 at 10:47 PM
    Quote from BudFox
    Quote from hugh

baš si sad razmišljam o izjavi Merkelice koji su prenjeli mediji i sve nemogu vjerovat da je jedan državnik njenog kalibra to izrekao.....ili sam iz naslova ja nešto krivo shvatio.....jer....ako ce 70% populacije biti zaraženo virusom, koja je onda logika svih karantena i obustava?....po toj logici od 70% zaraženih, sutra komotno svi mogu nastavit kao da virusa nema pa ko padne, padne.......

Ona je jedina rekla istinu, dok drugi prst u uho i nadaju se najboljem.

Žena je doktor fizike i jako dobro zna statistiku.

Pandemija je proglašena i sada je cilj svih vlada obuzdati taj virus koliko

je moguće da bude čim manje mrtvih dok ne razviju cjepivo.

A pošto je ovo tema komentari trgovanja, bojim se da ni sutra neće biti lijep

dan s obzirom na USA...

Display More

bit će kako bude, makar smo i mi dobar doprinos današnjem padu dali tako da.....treba biti pametan jel na nekim dionicama je pad i dalje velik na velikom prometu, dok je na nekima pad puno manji na malim prometima....dok imamo i nekih izuzetaka tipa tpng koja blago raste, na za nju velilim prometima......

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• hugh
    • March 11, 2020 at 10:28 PM
    Quote from StatusQuo

Do odgode nece doc ako je A1 siguran da ce imat konkurenta na natjecaju jer sebi ne bi smio dozvolit da optima padne u druge ruke, sad koliko su oni sigurni na to i da li ce riskirat pa se ne javit mislim da s tim stvarima nitko pametan ne riskira uostalom prvi dio natjecaja nije obvezatan da moras kupit tako da mislim ce svaki ozbilniji kandidat koji ima interesa uci na prvi dio natjecaja, a onda ovisno o zainteresiranima na tom prvom natjecaju svatko ce kreirat strategiju s nacinom kupnje, jedan zainteresirani nudi najmanju premiju na cijenu, dvoje to je vec onda igra.

ovo izgleda jedino normalno razmišljanje ako gledamo u smislu borbe A1 i UG.......možda postoje i neki "zaobilazni" putevi za koje mi neznamo,ali ako se gleda u kontekstu ova dva igrača i jedni i drugi bi to trebali željeti jako..... UG kako bi postao ozbiljan igrač na našem tržištu a A1 kako bi sačuvala poziciju br2......u svakom slučaju, prijava na natječaj za vrijeme neobvezujućih ponuda je nešto što bi bar A1 trebao učiniti, znao ili ne znao hoće li se netko drugi prijaviti......a sada je već očito da u ovom produljenju dolazi i netko drugi, ili treći.....nezanam više što već na ovoj temi nije napisano, ali pada mi na pamet samo : ako nešto izgleda kao patka i glasa se kao patka, onda je vjerojatno riječ o patki......i po tome ispada da ovo neče biti "patka".....

• hugh
    • March 11, 2020 at 10:16 PM

baš si sad razmišljam o izjavi Merkelice koji su prenjeli mediji i sve nemogu vjerovat da je jedan državnik njenog kalibra to izrekao.....ili sam iz naslova ja nešto krivo shvatio.....jer....ako ce 70% populacije biti zaraženo virusom, koja je onda logika svih karantena i obustava?....po toj logici od 70% zaraženih, sutra komotno svi mogu nastavit kao da virusa nema pa ko padne, padne.......

• hugh
    • March 11, 2020 at 9:33 PM

to što su oni panedemiju proglasili, svaka je baba znal još prije 10 dana kada se virus več proširip u sve zamlje svijeta.....a dobro je da su to napokon i učinili jel se sad aktiviraju dodatne mogučnosti i sredstva borbe protiv virusa....

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• hugh
    • March 11, 2020 at 7:42 PM

loš druk kolega Neo...., novac koji trezor ima za kupnju dionica u ovoj godini je bitno veći od cijelog prošlogodišnjeg prometa na ovoj dionici, ako se ne varam.....zato bolje nemojte......vozarine i dalje rastu i to je činjenica....ček nas, prema svemu sudeći odličan kvartalni rezultat a usudio bi se reći i cijela godina.....ali "mačak" kao vi sve to dobro zna i vjerovatno čući na bidu.....bcti index danas opet u porastu 5% kao i jućer.....:P:*

• hugh
    • March 11, 2020 at 3:13 PM

prestao virus ili ne, za tjedan, dva svijet će se naviknuti živjeti sa sa tim i stvari će nastaviti funkcionirati ovako ili onako.....pustite se panike i uživajte u životu, predivan je dan....evo s djecom sam na igralištu, trgujem, gledam, uživam i me vidim nikoga u panici zbog pada burze i corone u svijetu i kod nas.....a slično će biti i sa isto oboljelih u hrv ili 200 više...

• Best buy

• hugh
    • March 11, 2020 at 1:34 PM

možda onda imamo bar skori vrhunac ovog stanja, odnosno sr.nja.....

• hugh
    • March 11, 2020 at 11:05 AM
    Quote from noviulagac
    Quote from hugh

Baš ste me lijepo nasmijali......kod nas nikada nema razloga za rast ali za pad se uvijek nađe......:D

Tko bi trebao dizat cijene?

Malih skoro da i nema, a fondovi su s razlogom suzdrzani.

Zamislite da ovo potraje godinama.

Pa razapeli bi ih jer su nam sprzili mirovine.

Stignu oni ovo dic i 100% u par dana ako treba.

100 mil kn napravi cudo na ovoj burzi

Display More

sve 5....samo mi nije jasno ovo sa prženjem morovina.....koliko sam ja do sada svih ovih godina vidio oni samo i jesu pržili naše mirovine......

• hugh
    • March 11, 2020 at 10:47 AM
    Quote from noviulagac

pa i nema nekog razloga za rast.

Ide i ostatak europe u crveno do kraja dana

Baš ste me lijepo nasmijali......kod nas nikada nema razloga za rast ali za pad se uvijek nađe......:D

• hugh
    • March 11, 2020 at 10:40 AM

To je naša stvarnost, na žalost.....prvi u padu a čak nismo ni zadnji u rastu, več nastavljamo ronit i kad drugi rastu.....

• hugh
    • March 11, 2020 at 12:17 AM
    Quote from Rocky
    Quote from hugh

kak da obrišem post od gore?jer ako neko s lovom to vidi i povede se za mojim ludim razmišljanjima, pokvarit će mi planove a još ni blizu završetka ulaza u tpng nisam........zapravo, sve do 30 kn Vam je dobra prodaja.....

P.S. ovaj post nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Znači kupiti bi trebalo, hoće do 100 kuna doći. Kako ste vi to izračunali. Mislio sam da je problem sa brodarima.

Je, veliki je problem sa tankerašima, rastu im vozarine......evo danas opet index sa 717 na 743......nije dobro

• hugh
    • March 11, 2020 at 12:03 AM
    Quote from Nevera

Sutra padamo a ti vidi sta ces.

Ako bude padalo kupavat, ako bude raslo tugovat jer svrbi me keš......

• hugh
    • March 10, 2020 at 10:47 PM
    Quote from Nevera

Mi nismo ni zrno konoplj a kamoli kikiriki buza u odnosu na svjetske burze.Pustite analize i usporedbe na ZSE to ne vrijedi. Nije dobro i pazit se mišolivke

Jako me strah nakon pada crobexa od 20% u 20 dana.......jel da prodam sutra pa kupim kad poraste 20%?......

• Što smo danas tržili

• hugh
    • March 10, 2020 at 10:07 PM
    Quote from user35

Ne vidim bas puno komentara ocih kolega koji su prosli petak spemali kolegu @Neo -a?

Malo utihnulo? :/

ja sam mu čestitao na dobroj prognozi, makar mi se ona u petak činila kao SF.....ali....sada ni ne može bit komentara jel se preslaguje i zauzimaju pozicije, pa kada sve poleti a corona odleti, bit se svakakvih dobronamjernih savjeta, dok je za sad savjet svih savjetnika da treba biti oprezan....a da....na bitno većim razinama tih savjeta neće biti.....

• hugh
    • March 10, 2020 at 10:03 PM

kak da obrišem post od gore?jer ako neko s lovom to vidi i povede se za mojim ludim razmišljanjima, pokvarit će mi planove a još ni blizu završetka ulaza u tpng nisam........zapravo, sve do 30 kn Vam je dobra prodaja.....

P.S. ovaj post nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

• hugh
    • March 10, 2020 at 9:55 PM
    Quote from Ledica
    Quote from hugh

neznam da li svekoliko pučanstvo zna da se i od Side umire, da lijeka nema a svi se svejedno j.bu.....🤣🤗🤩.......tako i ovi nas sada.....

Svekoliko pučanstvo sigurno zna , a vama poštovani kolega za informaciju da lijekovi za liječenje AIDS-a postoje , čak što više, i oboljeli od korona virusa ih dobivaju tako da vam sida danas nije više smrtonosna nego kronična bolest.

odlično, upravo prodao maskicu i zaradio 9 kn.....čistih 1000% ....sutra bum razvalil po asku s tim......durexe bacio u smeće, jel uopče nisu tražena roba......🤣🤗😉

• hugh
    • March 10, 2020 at 9:40 PM

nempgu si pomoći a da ovaj link ne zaljepim.....

https://www.finviz.com/screener.ashx?…pping&o=-change

tankeri prednjaće a mi smo u ponedjeljak pali 15% i 10% smo ispod cijene koja je bila na dan odličnog izvješća....ali to nije sve....da netko ne bi rekao da je izvješće za prošlu godinu "lanski snijeg".....u ovoj godini tankersko tržište je neusporedivo bolje nego početkom prošle godine.....i zato : pamet u glavu kad vam na -15% govore da budete oprezni dok sa smiješkom kupuju.....isto tako razmislite da li na +15% ova dionica stvarno vrijedi 50 kn ili bar 50% više....naravno, kupovao sam i danas i jučer a i sutra ću pa makar pala i 15% opet.......jednostavno si nemogu pomoći......mora bit da me je neki virus ulovio.....

P.S. ovaj post nije nagovor na kupnju ili prodaju dipnica.....živi i zdravi mi bili....

Jedva čekam da vidim sutrašnji dan i razmišljanje našeg tržišta u stilu "jel da rastemo samo 3% jel 5% je stvarno previše za jedan dan......toplo se nadam da na 100 kn straha neće biti jel sad je stvarno prevelik na ovim "nebeskim" visinama....

• hugh
    • March 10, 2020 at 4:36 PM

neznam da li svekoliko pučanstvo zna da se i od Side umire, da lijeka nema a svi se svejedno j.bu.....🤣🤗🤩.......tako i ovi nas sada.....

1. Privacy Policy
  2. Kontakt