Do odgode nece doc ako je A1 siguran da ce imat konkurenta na natjecaju jer sebi ne bi smio dozvolit da optima padne u druge ruke, sad koliko su oni sigurni na to i da li ce riskirat pa se ne javit mislim da s tim stvarima nitko pametan ne riskira uostalom prvi dio natjecaja nije obvezatan da moras kupit tako da mislim ce svaki ozbilniji kandidat koji ima interesa uci na prvi dio natjecaja, a onda ovisno o zainteresiranima na tom prvom natjecaju svatko ce kreirat strategiju s nacinom kupnje, jedan zainteresirani nudi najmanju premiju na cijenu, dvoje to je vec onda igra.
ovo izgleda jedino normalno razmišljanje ako gledamo u smislu borbe A1 i UG.......možda postoje i neki "zaobilazni" putevi za koje mi neznamo,ali ako se gleda u kontekstu ova dva igrača i jedni i drugi bi to trebali željeti jako..... UG kako bi postao ozbiljan igrač na našem tržištu a A1 kako bi sačuvala poziciju br2......u svakom slučaju, prijava na natječaj za vrijeme neobvezujućih ponuda je nešto što bi bar A1 trebao učiniti, znao ili ne znao hoće li se netko drugi prijaviti......a sada je već očito da u ovom produljenju dolazi i netko drugi, ili treći.....nezanam više što već na ovoj temi nije napisano, ali pada mi na pamet samo : ako nešto izgleda kao patka i glasa se kao patka, onda je vjerojatno riječ o patki......i po tome ispada da ovo neče biti "patka".....